Tuoteryhmä

Emacro BB7515BU COOLSERVER DC 12V 0.80 Palvelimen Puhallin Jäähdytys puhallin

Uusi

€24.23

€26.34

-8 %

Varastossa

Asiasanat: puhallin jäähdytys puhallin, Jäähdytys tuuletin, Jäähdytys Puhallin, Halvat puhallin jäähdytys puhallin, Korkea Laatu jäähdytys tuulettimen, Kiina jäähdytys puhallin Toimittajat.

COOLSERVER

Malli Numero: BB7515BU

Jännite / Ampeeri / Johtaa / Koko

DC 12V 0.80 4-johtiminen 4-Pin liitin 70mm

Kohteen Kunto: Käytetty

Takuu: Kahden Kuukauden Takuu Toimitus: Kuvaus ei kirjoita uusi tuuletin, yleensä yhdeksänkymmentä prosenttia uuden(pinnoitus) . Vaikka se on käytetty. Mutta ei vaikuta työn ja laatu, meillä on monta hyvää palautetta. On monia kantoja, joille ei ole hyllyillä, jos tarpeen, ota tarjota malleja tai kuvia meille. Kaikkien tuotteiden takuu on 2 kuukautta. Euroopan maat käyttävät DHL express. Esittäkää EORI-numero. Kiitos. Toimitus Aramex toimittakaa kopio ID-kortti(ota kuva). Mail posti-politiikan muutoksia venäjän Federaation(10-22 päivää) Toimitus! ostajan ei tarvitse kirjoittaa koko nimeä. 1.Varmista, että sinun toimitus osoite on oikea,tuemme toimitus, jonka ePacket(USA), Consultor.news Standardi Toimitus, DHL, EMS, ja DHL Global Mail ja enemmän.(Standard Shipping Nopeammin tha Mail)

Consultor.news Standard Nopeasti !! 10-28 päivää (Yksittäisten maiden tai jopa pidempään)

ePacket ,HongKong Post ,DHL Global Mail: noin 15-30 päivää(Yksittäisten maiden tai jopa pidempään) 2.Lähetämme tavarat 1-3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on todennettava Consultor.news. Jos ostat enemmän, Olemme enemmän tarjouksia.jos tarvitset tuotteen,voit säätää kuvan tai medel meille.Me yritämme parhaamme tarpeisiisi! EMS: noin 5-10 päivää(Yksittäisten maiden tai jopa pidempään) DHL: noin 3-7 päivää(Yksittäisten maiden tai jopa pidempään) Vaihto/Vaihto/Palautus (1) Emme hyväksy vaihto-14 päivän kuluessa saatuaan viallinen tuote. Ja me palautamme rahasi takaisin. Samaan aikaan sinun täytyy antaa meille todisteita, kuten kuvan, näyttää meille, se on viallinen. (2) Jos ostat väärä kohde, pls yhteyttä välittömästi, ja me toimitus toinen oikea, jos meillä on. Mutta sinun täytyy varaa kaikki kustannukset, mukaan lukien alkuperäinen rahti -, käsittely-maksut ja paluu rahti, jne. (3) Toivottuun tuotteiden palautus peritään 15 prosenttia istutuksia maksua vain, jos kohde on sama kuin jotka me lähetimme. Ostaja tarvitsee maksaa postikuluja lähettää kohteita takaisin. (4) Jos palautettu tuote ei ole sama kuin se, jonka lähetimme sinulle, kuten tuhottu, sinun täytyy maksaa siitä. Osoite paketti ei ole meidän, se on postimies-osoite. Joten, ÄLÄ ALUKSEN OSOITE. Ota yhteyttä meihin, paluuta osoite. Palaute asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeää meille. Jos olet tyytyväinen palveluumme, ota arvioida tiedot kaupan Consultor.news Täydellinen"5 Tähteä"ja jätä meille myönteinen arviointi palautteita. Jos tarvitset jonkin tuotteen voit tarjota kuva tai malli meille. Me yritämme parhaamme tarpeisiisi! Kiitos!

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Paketin Koko 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Malli Numero BB7515BU
Paketti Kyllä
Tuuletin Elämä 100000 tuntia
Siili Materiaali Muovi
Sovellus Tietokoneen Tapauksessa
Tuotemerkki Emacro
Tyyppi Tuuletin
Power Interface 4PIN
Linjat 4 Riviä

Kirjoita arvostelu

Emacro BB7515BU COOLSERVER DC 12V 0.80 Palvelimen Puhallin Jäähdytys puhallin

Emacro BB7515BU COOLSERVER DC 12V 0.80 Palvelimen Puhallin Jäähdytys puhallin

COOLSERVER Malli Numero: BB7515BU Jännite / Ampeeri / Johtaa / Koko DC 12V 0.80 4-johtiminen 4-Pin liitin 70mm Kohteen Kunto: Käytetty Takuu: Kahden Kuukauden Takuu Toimitus: Kuvaus ei kirjoita uusi tuuletin, yleensä yhdeksänkymmentä prosenttia

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!