Tuoteryhmä

RAM-16GB/8GB/4GB 2400Mhz/2133MHz DDR4 UDIMM Non-Ecc Umbuferred

Uusi

€78.96

€129.44

-38 %

Varastossa

Asiasanat: ddr4 ram-muistia, DDR4 RAM-MUISTIA, ddr4 ram-muistia 8gb, Halpa ddr4 ram-muistia, Korkea Laatu ddr4 ram-muistia, Kiina ddr4 ram-muistia 8gb Toimittajat.

RAM-16GB/8GB/4GB 2400Mhz/2133MHz DDR4 UDIMM Non-Ecc Umbuferred

Et voi nähdä meidän brändi CPU-Z solfware, kehitämme sitä. CPU-Z vain nähdä Taajuus muistiin. Meidän lable merkki Ram. Meillä on erityinen lable Materiaalia. Tämä on alkuperäinen.

Kinlstuo : Meillä on yli 10 vuoden kokemus tietokoneen RAM/memroy, me vain keskittyä RAM/muisti.

Kinlstuo: käytä korkeus quanlity pelimerkkejä, kuten SEC, Hynix, Nanya, MT, ElPIDA, ja niin edelleen. Koska painopiste, Joten ammattilainen.

UKK: Leveä ja Kapea, Leveä ja kapea eivät vaikuta RAM käyttö .Kaikki tuotteet lähetetään perustuu erän tehdas , leveä ja kapea voi olla määritelty. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Määrä Pelimerkkejä pelimerkkejä eivät vaikuta ram-muistia käyttää , ei ole määritelty ,lähetetään perustuu erän tehdas . Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Pelimerkkejä pelimerkkejä sen tuotteet ovat valittu hyvä laatu pelimerkit yritykset ympäri maailmaa .(esimerkki:HY,SEC,MIC,ELP....) Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Väri Näyttö ja valo ampua vaikuttaa väri tuotteita, kuvia vain viitteeksi, RAMs väri on aina vihreä ja sininen, musta. aihe meidän saatavilla olevista tuotteista. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Ulkonäkö Tuotteiden kuvat vain viitteeksi, jollei meidän saatavilla olevista tuotteista. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Paketti Rikki Pitkän kansainvälisen merenkulun vahingoittaa ja murskaa paketti , jos olet löytänyt, on purkaminen merkkejä,älä allekirjoita . Pakkaus hyvässä kunnossa, mutta tuote vähittäiskaupan paketti puristamiseen muodonmuutos, mutta ei vaikuta tuotteen käyttöön, on normaalia. Asennus B uyers täytyy olla DIY kyky, kuten asentaa käyttöjärjestelmä välttää asennus ongelmia.

UKK: Leveä ja Kapea, Leveä ja kapea eivät vaikuta RAM käyttö .Kaikki tuotteet lähetetään perustuu erän tehdas , leveä ja kapea voi olla määritelty. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Määrä Pelimerkkejä pelimerkkejä eivät vaikuta ram-muistia käyttää , ei ole määritelty ,lähetetään perustuu erän tehdas . Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Pelimerkkejä pelimerkkejä sen tuotteet ovat valittu hyvä laatu pelimerkit yritykset ympäri maailmaa .(esimerkki:HY,SEC,MIC,ELP....) Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Väri Näyttö ja valo ampua vaikuttaa väri tuotteita, kuvia vain viitteeksi, RAMs väri on aina vihreä ja sininen. aihe meidän saatavilla olevista tuotteista. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Ulkonäkö Tuotteiden kuvat vain viitteeksi, jollei meidän saatavilla olevista tuotteista. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, Ota meihin yhteyttä. Paketti Rikki Pitkän kansainvälisen merenkulun vahingoittaa ja murskaa paketti , jos olet löytänyt, on purkaminen merkkejä,älä allekirjoita . Pakkaus hyvässä kunnossa, mutta tuote vähittäiskaupan paketti puristamiseen muodonmuutos, mutta ei vaikuta tuotteen käyttöön, on normaalia. Asennus Ostajat täytyy olla DIY kyky, kuten asentaa käyttöjärjestelmä välttää asennus ongelmia.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Paketin Koko 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
Paketti Kyllä
Toiminto NON-ECC
Arvo CL 15
Sovellus Desktop
Malli Numero 16GB/8GB/ 4GB
Käyttöliittymä Tyyppi 284pin
Tuotemerkki kinlstuo
Takuu aika Kolme vuotta
Muistin Jännite 1.2 V
Kohteen Kunto UUSI
Jäähdytys Fin No
Tyyppi DDR4
Muistin Taajuus 2133 MHz
Muistin Kapasiteetti 4GB 2133MHz, 8GB 2133MHz, 16GB 2400MHz
Yhdistelmä muodossa Yhden
taajuus 2400MHz/ 2133MHz

Kirjoita arvostelu

RAM-16GB/8GB/4GB 2400Mhz/2133MHz DDR4 UDIMM Non-Ecc Umbuferred

RAM-16GB/8GB/4GB 2400Mhz/2133MHz DDR4 UDIMM Non-Ecc Umbuferred

RAM-16GB/8GB/4GB 2400Mhz/2133MHz DDR4 UDIMM Non-Ecc Umbuferred Et voi nähdä meidän brändi CPU-Z solfware, kehitämme sitä. CPU-Z vain nähdä Taajuus muistiin. Meidän lable merkki Ram. Meillä on erityinen lable Materiaalia. Tämä on alkuperäinen. Kinlstuo

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!