Tuoteryhmä

5600MAH Smart Touch-Näyttö Sähkö-Lämmitetty Käsineet,Vedenpitävä Ski Litium-Akku 5 Sormet ja Käsi Takaisin Itsensä Lämmitys,3 Vaihde 4-8H EU: n

Uusi

€46.17

€76.95

-40 %

Varastossa

Asiasanat: lämmitetty käsineet, sähkölämmitys käsineet, sähkö-lämmitetty käsineet, Halpa lämmitetty käsineet, Korkea Laatu sähkö-lämmitys käsineet, Kiinan sähkö-lämmitetty käsineet Toimittajat.

2017 Uusin 5600MAH Smart Kosketusnäyttö Sähkö-Lämmitetty Käsineet,Ulkouima-Ski Sport Litium-Akku 5Fingers&Käsi Takaisin Itsensä Lämmitys,3 Vaihde 4-8H VINKKEJÄ: Video käsine on GA630, ja tämä yhteys käsineet on GA830, molemmat ovat samanlaisia tyylejä, mutta eri akun kapasiteetti ja ohjaus tavalla. Venäjän Ostajat,ole hyvä ja valitse "myyjä toimitustapa",lähetämme sinulle kautta RU-CDEK". Yhdysvallat,Chile,Ranska,Espanja,Alankomaat Ostajat,vain valita "Consultor.news Standard Shipping". Tämä käsineet: Lämmitys kestävämpiä, joka voidaan lämmittää 5 Sormet ja käsi takaisin noin 4-8 tuntia. 3 vaihde älykäs termostaatti oletusasetuksilla EU: n Standardin Plug Laturi Peukalo on Touch-Näyttö-Toiminto

Ulkouima-litium-akku lämmitys käsineet Tuotteen tyyppi: WS-830 Tuotteen väri: Sininen, Vihreä Tuote, jako: 1 x paria käsineitä 2 x 5600mAh litium-akku 1 x 8.4 V EU-Kytke laturi oletusasetuksilla EU: n Standardin Plug Laturi, Jos tarvitset olla Kokoonpano MEILLE Standardin Plug Laturi,ole hyvä ja Jätä viesti "US Plug Laturi" Tietokone USB-liitäntä, lämmitys,Nosto pitkän aikaa käyttää tietokonetta ihmisen käsi kärsi pakkasta kipua. Käsine lämmitys osan lämpötila yhdenmukaisuus, mielivaltainen taivuttamalla tai puristamalla, ei vahingoita lämmitys toiminto, edistää verenkiertoa, lievittää sormi aiheuttama kylmä jäykkyys, puutuminen, kipu ja epämukavuus, antaa kädet talvella kausi, lämpöä ja huolenpitoa.

Tuotteen ominaisuudet:

1, hiilikuitu lämmitys kehon. Kanssa pitkälle infrapuna-toiminto on terveydenhuollon toiminto, voidaan ylläpitää ihon pinta kuiva, estää kosteuden, estää bakteerien.

2, käyttää alhainen jännite virtalähde, täysin turvallinen ja luotettava, korkea terminen hyötysuhde, nopea lämpötilan nousu, saavuttaa ihmisen mukavuutta lämpötila: 36 -46 Asteeseen .

3, ulkouima lämpimät käsineet, joissa on yksinkertainen irrotettava akku, kun tarvitsevat lämmitys voidaan asentaa akku, electric lämmin kädet, ei tarvitse poistaa akku.Helppo kuljettaa.

Järjestelmän perustuslaki:

1 akku, lämpöenergiaa tai litium-akut polymeeri-akku

2-laturi, power output line on Y-muoto, jossa kunkin maan pistoke standardi

3 lämmitysjärjestelmä, lämmitys-elementti on valmistettu hiilikuidusta materiaalia, erittäin pehmeä ja korkea teho lämmitys

4 yhteys linja-järjestelmä, se on pieni halkaisija ja pehmeä, lämmitys lämpötila 30 -- 70 astetta

5 valmistelu käsineet takki, korkea joustava, tuulenpitävä, vedenpitävä, kosteutta läpäisevä materiaali.

6 eristävä kalvo, estää lämpötilan hajonta.

Tuote-esittely:

1 hiihto, kiipeily, pyöräily, kalastus, ulkona, ulkona työtä ja tehdä muu urheilu.

2 turvallisuus tarjota erityistä laturit ja litium-akut, joilla suojellaan linja estää akun liiallisen latauksen ja vastuuvapauden, tulo piiri vain 8.4 V , täysin turvallinen ja luotettava.

3 energiaa säästävä, erittäin hyvä lämmitys materiaalit ja laitteet, lämmitys lämpötila voi nousta 38-68 astetta, teho on alle 5W, pieni kulutus.

4 tuotteita käyttämällä erottaminen muotoilu ja ainutlaatuinen muotoilu solun alueella, se on kätevä tehdä talvella ulkona urheilu ja yksinkertainen toimenpide, käsineet, lämmin vaikutus, antaa sinulle talvi tuo rajoittamaton hoitoa.

5 hyvä lämpöä eristävä vaikutus, korkea kapasiteetti kestävä käyttö litium-akun jännite: 8.4 V: 5600mAh , kondensaattori, paristot voidaan kierrättää 500 kertaa, se voi lämmittää 4-8 tuntia , lämpötila 38-68 astetta c..

6 käsine materiaali on valmistettu vedenpitävä kangas, on kolme kerrosta eristys puuvilla, lämmitys materiaali on käyttää uusia hiiltynyt kuitua, voi vapauttaa far infrared ray ihmisen kehon, se on ainutlaatuinen joustavuus, nopea lämmitys, lämmin ja pysyviä.

7 terveydenhuollon tuotteet, joita hiilikuitu lämmitys voi vähentää menetyksiä infrapuna (5 ? M-15 ? m), ihmisen ja eläimen kehon on tarpeen, se voi olla ihmisen ihon ja solut ovat helppo tuottaa resonanssi, voi tunkeutua ihon ja ihonalaisen kudoksen verenkiertoa ja hiussuonten laajeneminen kyky, edistää uusi korvaa vanhan., tehdä ihon tiukka, estää veden menetystä, estää bakteerien, viivyttää seniiliys.

8 menetelmää käyttäen: Matkustaa ennen täyttä varausta, ja sitten litium-akku sijoitettu pieni tasku, DC-ja DC-pistoke pistoke-yhteys, 30 sekuntia sen jälkeen, kun tuotteet on vähitellen lämmitetty, ja sitten 37-45 astetta C (pitää tasaisessa lämpötilassa ihmisillä sopivin lämpötila), Jos käsineitä ei lämmitys prosessi, on myös litium-akku ilman sähköä, on ladattava, jotta litium-akut toimivat parhaiten, uusi akku pitäisi olla 12 tunnin kuluessa maksutta 3 kertaa, kun liitetään osaksi kotitalouksien sähkö 220V jännite, kun punainen valo vihreä valo loppuun latauksen.

Paketin Koko 25cm x 17cm x 25cm (9.84in x 6.69in x 9.84in)
Pakkauksen Paino 0.6kg (1.32lb.)
Yksikkö Tyyppi Pari
Kuvio Tyyppi Tilkkutäkki
Lämmitys-tilassa Sähkövirta lämmitys
Osaston Nimi Aikuisten
Tekstuuri materiaali Tech Vedenpitävä Materiaali
Tuotemerkki WARMSPACE
Malli Numero WS-GA830
Sukupuolten Unisex
Käsineet Pituus Ranne
Akku Sisältää 2kpl akkuja 8.4 V 5600MAH)
Sisällä vuori Parveilevat
Tuotteen pakkaus Tyhjä Laatikko
Toiminto Peukalo Kosketusnäyttö, Pitää lämpimänä 4-8 tuntia (3 vaihde termostaatti)
Käsineet Koko M, XL
Tyyli Sport
Kohteen Tyyppi Smart Touch Screen Sähkö-Lämmitetty Käsineet
Materiaali Polyesteri,Spandex,Puuvilla

Kirjoita arvostelu

5600MAH Smart Touch-Näyttö Sähkö-Lämmitetty Käsineet,Vedenpitävä Ski Litium-Akku 5 Sormet ja Käsi Takaisin Itsensä Lämmitys,3 Vaihde 4-8H EU: n

5600MAH Smart Touch-Näyttö Sähkö-Lämmitetty Käsineet,Vedenpitävä Ski Litium-Akku 5 Sormet ja Käsi Takaisin Itsensä Lämmitys,3 Vaihde 4-8H EU: n

2017 Uusin 5600MAH Smart Kosketusnäyttö Sähkö-Lämmitetty Käsineet,Ulkouima-Ski Sport Litium-Akku 5Fingers&Käsi Takaisin Itsensä Lämmitys,3 Vaihde 4-8H VINKKEJÄ: Video käsine on GA630, ja tämä yhteys käsineet on GA830, molemmat ovat samanlaisia tyylejä, mutta eri akun

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!