Tuoteryhmä

Hiukset Haltijat Laadukkaita kuminauhat Kuminauhoja Jäljitelmä helmet Hiukset Tarvikkeet Tyttö Solmio Purukumia haar hattua naisille

Uusi

€1.43

Varastossa

Asiasanat: tie gum, hiukset tarvikkeet tytöt, Hiukset Haltijat, Halvat tie gum, Korkea Laatu hiukset tarvikkeet tytöt, Kiinan hiukset haltijat, Toimittajat.

käynnistä Hinta: $1.56 Hinta: $1.83 Hinta: $1.45 Hinta: $1.32 Hinta: $1.85 Hinta: $1.40 Hiukset Haltijat Laadukkaita kuminauhat Kuminauhoja Jäljitelmä helmet Hiukset Tarvikkeet Tyttö Solmio Purukumia haar hattua naisille

Kuvaus:

1. Materiaali: Spandex

2.Koko: Halkaisija: 5 CM Pearl Koko:1.8 cm 1.2 cm

3.Paino: 25g

4.Väri: 10 Väriä

5.Antaa Aika: 6-10 Päivää

6.Kuvia Elastinen

Maksu

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Toimitus

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa tehdään itsestämme,mutta mukaan eri näyttö, ehkä väri on hieman erilaisia, toivon, että voitte ymmärtää.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita aluksen kohteen meidän ensimmäinen saatavilla varasto nopeasti toimittaa

Laatu Vika

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

5. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Palaute

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Pakkauksen Paino 0.03kg (0.07lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (2 kpl/paljon)
Materiaali Spandex
Asiakkaan suunnittelu Hyväksyttävää
Sukupuolten Naiset
Pakkaus tavalla 1 Kortti 1 Opp
Prosessi Neulominen ja Helmi naulaamalla
Kuvio Tyyppi Kiinteä
Tuotemerkki Danrrsh
Vähintään Ordera 1 sarja
Koko Halkaisija
Osaston Nimi Aikuisten
väri 10 väriä
Tuotteen Nama Elastinen Hiukset Bändit
Tuotteen Tyyli Helmi Hiukset Bändit
Pearl Kokoa 1,8 cm 1.2 cm
Tyyli muoti
Tyyppi Elastinen Hiukset Bändit
Kohteen Tyyppi Päähineet
Malli Numero EC008

Kirjoita arvostelu

Hiukset Haltijat Laadukkaita kuminauhat Kuminauhoja Jäljitelmä helmet Hiukset Tarvikkeet Tyttö Solmio Purukumia haar hattua naisille

Hiukset Haltijat Laadukkaita kuminauhat Kuminauhoja Jäljitelmä helmet Hiukset Tarvikkeet Tyttö Solmio Purukumia haar hattua naisille

käynnistä Hinta: $1.56 Hinta: $1.83 Hinta: $1.45 Hinta: $1.32 Hinta: $1.85 Hinta: $1.40 Hiukset Haltijat Laadukkaita kuminauhat Kuminauhoja Jäljitelmä helmet Hiukset Tarvikkeet Tyttö Solmio Purukumia haar hattua naisille Kuvaus: 1. Materiaali: Spandex 2.Koko:

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!