Tuoteryhmä

100kpl Tikun Neon Party Loisteputki Rannerenkaita, Kaulakoru Loistaa Pimeässä Neon Tikkuja pikkujoulut Tarvikkeita

Uusi

€9.08

€13.96

-34 %

Varastossa

Asiasanat: Hehkuu Pimeässä, Hehku pimeässä, hehku, Halpa hehkuu pimeässä, Korkea Laatu loistaa pimeässä, Kiina hehku Toimittajat.

100kpl Tikun Neon Party Loisteputki Rannerenkaita, Kaulakoru Loistaa Pimeässä Neon Tikkuja pikkujouluissa Tarvikkeet 100% upouusi ja korkea laatu

Väri:Kuten kuvassa

Jokainen tilaus sisältää myös 100 suorat liittimet, joten voit liittää päät yhteen, jotta rannerenkaita, halo ja kaulakoruja.

Nämä hehku tikkuja ovat tehtaan jäljiltä ja on säilyvyysaika 2 vuotta.

Nämä ovat hauskaa 4. heinäkuuta, Leiri Perusteilla, Osapuoli Suosii, Varainkeräykset , Häät, Rahaa, Mardi Gras , Retkeily, Osapuolet, Seurat, Häät, Rahaa, Baareja ja kaikki Vapaa-ajan tarkoituksiin.

Kun he alkavat hehkua, glow stick rannekorut kestää sinua koko yön. He hehku super kirkas 3 - 5 tuntia. Sitten ne alkavat haalistua pois, mutta voi jatkaa säteilevät valoa jopa 12 tuntia.

Sisällä palaa rasti rannekorut on kaksi kemikaaleja, jotka säteilevät valoa tai hehku, kun ne sekoitetaan yhteen. Sisällä palaa rasti rannekorut on ohut lasiputki, kun taivuttaa sitä ensimmäistä kertaa, voit rikkoa sisempi lasiputki.

Tämä sekoittaa kaksi kemikaaleja yhdessä. Ravista sitä ja presto, se alkaa hehkuva kuin taikaiskusta. Ne eivät ole radioaktiivisia, ja ne eivät ole helposti syttyviä.

Lähes koskaan murtaa, mutta jos he tekevät, kemikaalit sisällä voidaan pestä pois ihon ja vaatteiden kanssa tavallista saippuaa tai pesuainetta.

Sopii halloween, new year ' s eve, kirkon/koulun varainkeräykset, kylpyamme lelut tots, juhlia, häitä, baari mitzvahs.

Tule liittimiä, joten voit kiinnitä päät yhteen, jotta rannerenkaita ja kaulakoruja, tai enemmän tyyliä.

Huomautus: Emme tarjoa värin valinta. Tilauksesi lähetetään värejä sattumanvaraisesti.

100kpl Multi Väri Kuuma Glow Stick Valo Rannekoru

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 15cm x 10cm x 15cm (5.91in x 3.94in x 5.91in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.48kg (1.06lb.)
Määrä Kpl 100kpl
Tuotemerkki VKTECH
Hehku Tarvikkeet Tyyppi Glow Stick
Hehkuva Aikaa Multi väri
Tilaisuudessa Grand Tapahtuma,Häät Ja Sitoutumista,Syntymäpäivä, Puolue
Malli Numero Valon Tikkuja

Kirjoita arvostelu

100kpl Tikun Neon Party Loisteputki Rannerenkaita, Kaulakoru Loistaa Pimeässä Neon Tikkuja pikkujoulut Tarvikkeita

100kpl Tikun Neon Party Loisteputki Rannerenkaita, Kaulakoru Loistaa Pimeässä Neon Tikkuja pikkujoulut Tarvikkeita

100kpl Tikun Neon Party Loisteputki Rannerenkaita, Kaulakoru Loistaa Pimeässä Neon Tikkuja pikkujouluissa Tarvikkeet 100% upouusi ja korkea laatu Väri:Kuten kuvassa Jokainen tilaus sisältää myös 100 suorat liittimet, joten voit liittää päät yhteen, jotta

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!