Tuoteryhmä

9 tuuman Tablet PC Kapasitiivinen Kosketusnäyttö Digitizer Paneeli Vaihto FX-C9.0-0068A-F-02 fx - c9.0 - 0068a - f - 02 232mm*141mm

Uusi

€6.11

Varastossa

Asiasanat: Kosketusnäyttö Digitizer, kosketa näytön digitointilaite vaihto, Kapasitiivinen Kosketusnäyttö, Halpa kosketusnäyttö digitizer, Korkea Laatu kosketa näytön digitointilaite vaihto, Kiina kapasitiivinen kosketusnäyttö Toimittajat.

ÄLÄ osta jos et hyväksy A+ luokan yhteensopiva kosketusnäyttö digitizer eri flex-kaapeli numeroita koska meidän otsikko / kuvaus /valokuva jäsenvaltioiden on tarjontaa markkinoilla, kiitos!

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ovat todellinen kohde,ota ystävällisesti tarkista kohteet huolellisesti, ennen kuin järjestyksessä.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan & sulkee viikonloput ja lomat. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen enintään 50 päivän kuluttua maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

8. Ota ystävällisesti tehdä video, Kun avaat paketti !!!

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan, käyttää ja MEILLÄ EI OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI vaihtoa. EI ole POIKKEUKSIA ! Toimituskulut on karhu sekä myyjä ja ostaja kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava & palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Ylläpidämme korkeat huippuosaamista ja pyrkiä 100% asiakastyytyväisyys! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos w

e eivät tiedä niistä!

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 26cm x 24cm x 21cm (10.24in x 9.45in x 8.27in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Näytön Koko 7~10 Tuuman
Tuotemerkki Qi Hande
Toimitusaika 3 päivän kuluessa
Yhteensopiva Brand Universal
YHTEENSOPIVA FX-C9.0-0068A
Ilmainen toimitus Kiina Post Mail seuranta Ei.
Paikka alkuperämaa
Tuotteen Tyyppi Tabletti Kosketusnäyttö
väri Valkoinen, Musta
Malli Nro
Koko 9 tuuman
Näytön Tyyppi Kapasitiivinen Näyttö
Malli Numero fx-c9.0 0068a f 02

Kirjoita arvostelu

9 tuuman Tablet PC Kapasitiivinen Kosketusnäyttö Digitizer Paneeli Vaihto FX-C9.0-0068A-F-02 fx - c9.0 - 0068a - f - 02 232mm*141mm

9 tuuman Tablet PC Kapasitiivinen Kosketusnäyttö Digitizer Paneeli Vaihto FX-C9.0-0068A-F-02 fx - c9.0 - 0068a - f - 02 232mm*141mm

ÄLÄ osta jos et hyväksy A+ luokan yhteensopiva kosketusnäyttö digitizer eri flex-kaapeli numeroita koska meidän otsikko / kuvaus /valokuva jäsenvaltioiden on tarjontaa markkinoilla, kiitos! 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2.

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!