Tuoteryhmä

JIEKAI 902 sarja Kaksinkertainen Lasi Kääntää Ylös moottoripyörä kypärä DOT ECE-Standardit moottoripyörä kypärä mies ja nainen neljä kausi käyttää

Uusi

€49.81

€69.19

-28 %

Varastossa

Asiasanat: kypärä, kypärät miesten, moottoripyörä kypärä, Halpa kypärä, Korkea Laatu kypärät miesten, Kiinan moottoripyörä kypärä Toimittajat.

Huomio huomio :

1.Työskentelemme kovasti tuoda parhaat tavarat kotiisi nopeimmalla.

2.Jos et saa tavarat ajoissa, ota meihin yhteyttä, älä laita eteenpäin riidat

3.Jos olet tyytyväinen tavaroita, anna meille viisi tähteä.

4.Jos et ole tyytyväinen tavarat, ota meihin yhteyttä, annamme sinulle eniten tyydyttävä ratkaisu.

Kiitos erittäin paljon. JIEKAI 902 sarja Kaksinkertainen Lasi Kääntää Ylös moottoripyörä kypärä DOT ECE-Standardit moottoripyörä kypärä mies ja nainen neljä kausi käyttää koko :M,L,XL,XXL-katso M 57-58cm, L 59-60cm, XL 61-62cm,XXL 63-64cm 100% ABS KUORI Korkeus laatu Kevyt, coolmax liner Nopea pikalukitus Solki käsi tag ja käyttöohje Classic Aerodynaaminen muotoilu, muoti tyyli kypärä Täällä on visiiri valita! muut hotsale tyyli kypärät !

Toimitus:

1. Useimmat Maat suomi.

2. Tilaukset käsitellään kuluessa 24-48 tunnin kuluttua maksu todentaminen.

3. Kuvissa ovat todellinen kohde ja kuvannut itseäni.

4. palvelun kauttakulku-aika on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

5. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

6. Aluksen muut maat:10-35 työpäivää

Maksu:

1. Maksu on suoritettava viimeistään 4 päivää huutokaupan sulkemisen. (Ei-maksun voi johtaa UPI (Yk: n Maksettu Erä)on laittaa tilillesi.

2. yhteensä määrä, koska sisältyy lopullinen huutokaupan hinnan plus S&H(Postitus-ja Käsittelykulut).

3. S&h määritetään, joka perustuu aluksen osoite. HUOMAA: S&S ei sisällä tullit, paikalliset verot tai muut maahantuonnin maksuja.

4. Listaa erityisiä pyyntöjä (väri, paketit, jne.)

Palaute:

Jos sinulla on ongelmia tai huolenaiheita, mitä tilauksesi tai tuotteita ,lähetä viesti meitä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa sinua, ennen kuin sinun jättää palautetta, uskomme, että voimme tuottaa positiivisia lopputulosta tahansa tilanteessa ja toimii vaikea ansaita kiitosta.

Kiitos paljon!

Paketin Koko 35cm x 27cm x 27cm (13.78in x 10.63in x 10.63in)
Pakkauksen Paino 1.82kg (4.01lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Kohteen Tyyppi Kypärät
Koko M,L,XL,XXL
Tuotemerkki JIEKAI
Kypärä Tyyli Koko Kasvot
Sukupuolten Unisex
moottoripyörä suojelu casco
Paino 1450
väri 7 väri saatavilla
Kypärän Materiaali ABS
Materiaali ABS
Laatusertifikaatti Ece R22/05,Piste

Kirjoita arvostelu

JIEKAI 902 sarja Kaksinkertainen Lasi Kääntää Ylös moottoripyörä kypärä DOT ECE-Standardit moottoripyörä kypärä mies ja nainen neljä kausi käyttää

JIEKAI 902 sarja Kaksinkertainen Lasi Kääntää Ylös moottoripyörä kypärä DOT ECE-Standardit moottoripyörä kypärä mies ja nainen neljä kausi käyttää

Huomio huomio : 1.Työskentelemme kovasti tuoda parhaat tavarat kotiisi nopeimmalla. 2.Jos et saa tavarat ajoissa, ota meihin yhteyttä, älä laita eteenpäin riidat 3.Jos olet tyytyväinen tavaroita, anna meille viisi tähteä. 4.Jos et ole tyytyväinen

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!