Tuoteryhmä

Ylellinen Käsi-Ompelu-Nappa Nahka Ompele Auton Ohjauspyörän Kansi BMW F30 320i 328i 320d F20 punos ohjauspyörässä

Uusi

€35.41

€40.70

-12 %

Varastossa

Asiasanat: ohjauspyörän, ohjauspyörä kansi ommel, käden nahka ompelu, Halpa ohjauspyörässä, Korkea Laatu ohjauspyörä kansi ommel, Kiina käsi nahka ompelu Toimittajat.

Lämmitetty" on meidän brändi, ja meidän tuotteita ei voi lämmittää, mutta toivomme, että tuotteita voi tuoda "lämpöä" ostajat ympäri maailmaa. Olemme nuori sukupolvi. Yhteinen tavoitteemme on myydä laadukkaita tuotteita koko maailmassa. Anna maailman uskovat, että "made in China" ei ole sana "huono laatu ja halpa". Kiitos Consultor.news, me toimii Alibaba kehittää, ja kiittää maailman ostajat antaa meille tukea!

--Omistaja :Saunders

Ps: Jos et kerro meille oma design, me lähetämme sinulle kuin ensimmäinen kuva!

Ylellinen Käsi-Ompelu-Nappa Nahka Ompele Auton Ohjauspyörän Kansi BMW F30 320i 328i 320d F20 Materiaali: aito nahka Nappa 1. Ominaisuudet: Valikoima luonnon ensimmäinen kerros pieniä karjaa nahka -, turva -, liukumattomat, suojaa alkuperäisen auton, hengittävä, neljä tasainen lämpötila. Se Nappa nahka on erilainen mikrokuituliina nahkaa. 2. Meidän hyväksyä henkilökohtainen custom , kerro meille, suunnittelu ja ideoita. huomaa tietyn automallien auton ennen kuin teet tilauksen, sekä huomaa, nahka/ihon väri, viiva/ompeleen väri, onko tarvetta poraus/reikiä/rei ' itetty, onko tarvetta merkkilanka kello 12. 3. Yllä koko manuaalinen laatta mittaus, koska henkilökohtainen mittaus-tekniikka on erilainen, siellä voi olla 1-3 cm virhe fyysisen. 4. Tuotetiedot sivun kuvan kokoa, siellä on joitakin virheitä välillä todellinen koko. Se on yksityinen auto, se tarkoittaa, että tiettyyn kokoon perustuu auton malli.

Huomautus: Meidän kansi sopii auton pyörän ohjauksen kanssa alkuperäinen nahka. Joten sinun ei tarvitse poistaa alkuperäistä nahka, voit suoraan asentaa meidän kansi.

Jos auton ratti ei ole alkuperäinen nahka, pls jätä viesti meille, kun asetat järjestyksessä.

Koko pala nahka on kuorittu pois karjaa, pehmeyttä eri puolilla on erilainen, vatsa nahka on yksi pehmeä, joten siellä on joitakin pieniä ryppyjä kannessa, mutta kun kiristä kansi, näitä pieniä ryppyjä katoavat, vain aitoa nahkaa tämä ilmiö voi esiintyä, jos et mielessä, ota paikka järjestyksessä varoen.

!!! Jos sinulla on jokin ongelma järjestyksessä. Ota ystävällisesti yhteyttä ensin ilman epäröintiä, ennen kuin jättää meille palautetta. Me vastaamme sinulle ja ratkaista ongelman puolestasi asap, kunnes olet tyytyväinen!

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Paketin Koko 20cm x 14cm x 7cm (7.87in x 5.51in x 2.76in)
Erityistä Ominaisuudet Persoonallisuus custom-osiosta
Kohteen Tyyppi Ohjauspyörät & Ohjaus Pyörän Navat
Kohteen Halkaisija 49.5cm
Tuotemerkki Lämmitetty
Kohteen Leveys 10.2cm
Värin Nimi Musta stich, Zift stich, Ruskea stich, Crescent valkoinen stich, Sininen stich, Punainen stich, Keltainen stich, Oranssi stich, Valkoinen stich, Custom
Mallin Nimi BMW F30 320i 328i 320d F20
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi ISO9001 -
Kohteen Paino 0.25kg
Materiaali Tyyppi Top Layer Nahka
Kohteen Pituus 49.5cm
Materiaali Nappa
Kohteen Korkeus 0.5cm

Kirjoita arvostelu

Ylellinen Käsi-Ompelu-Nappa Nahka Ompele Auton Ohjauspyörän Kansi BMW F30 320i 328i 320d F20 punos ohjauspyörässä

Ylellinen Käsi-Ompelu-Nappa Nahka Ompele Auton Ohjauspyörän Kansi BMW F30 320i 328i 320d F20 punos ohjauspyörässä

Lämmitetty on meidän brändi, ja meidän tuotteita ei voi lämmittää, mutta toivomme, että tuotteita voi tuoda lämpöä ostajat ympäri maailmaa. Olemme nuori sukupolvi. Yhteinen tavoitteemme on myydä laadukkaita tuotteita koko maailmassa. Anna maailman uskovat, että made

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!