Tuoteryhmä

HARBLL 2KPL Mökki kattaa tuen bar kiinteä clip Mazda M6,M3 HAIMA Perhe 323 Familia Haydo muovi kiinnikkeet

Uusi

€3.79

€3.99

-5 %

Varastossa

Asiasanat: e clip, muoviset kiinnikkeet, kiinnikkeet muovi, Halpa korjaus clip, Korkea Laatu muovi kiinnikkeet, Kiina kiinnittimet muovi-Toimittajat.

Toimitus: Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteita kanssa 3-7 päivää kun maksu on suoritettu.

Emme takaa, toimitusaika kaikki kansainväliset kuljetukset, koska erot tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, dutles, ja veroja importatio maahan. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien Palaa:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos voit palauttaa kohteita, 15 päivän kuluessa vastaanottamisesta kohteita jostain syystä. Kuitenkin, ostaja olisi tehnyt varma, että tuotteet palautetaan ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä,ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen.

Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa toimituskulut palauttaa kohteita. Väri Ei Täsmää:

Erot väri voi olla joitakin muita syitä, kuten väri pohdinnan näyttö, valaistus, takaisin maahan jne.

Jos kuitenkin uskot, että kohde saanut on väärän värinen, ota meihin yhteyttä nähdäksesi jos palautus tai hyvitys on mahdollista

Palaute:

Arviointi ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut

Paketin Koko 15cm x 11cm x 1cm (5.91in x 4.33in x 0.39in)
Pakkauksen Paino 0.03kg (0.07lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (2 kpl/paljon)
Kohteen Korkeus 000inch
Mallin Nimi 000
Materiaali Tyyppi Muovit
Kohteen Tyyppi Kiinnitin & Clip
Kohteen Leveys 000inch
Kohteen Paino 000kg
Tuotemerkki HARBLL
Kohteen Pituus 000inch

Kirjoita arvostelu

HARBLL 2KPL Mökki kattaa tuen bar kiinteä clip Mazda M6,M3 HAIMA Perhe 323 Familia Haydo muovi kiinnikkeet

HARBLL 2KPL Mökki kattaa tuen bar kiinteä clip Mazda M6,M3 HAIMA Perhe 323 Familia Haydo muovi kiinnikkeet

Toimitus: Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteita kanssa 3-7 päivää kun maksu on suoritettu. Emme takaa, toimitusaika kaikki kansainväliset kuljetukset, koska erot tulli-selvitys kertaa yksittäisissä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!