Tuoteryhmä

Uusi Tyyli ! 2 Väriä Varten Honda Civic 2016 2017 ABS Vaihteisto vaihteisto-Paneeli Kansi Trim Kit 1 Kpl

Uusi

€6.77

€8.06

-16 %

Varastossa

Asiasanat: kit-sarjat, kit honda civic, kit 2016, Halpa kit-sarjat, Korkea Laatu kit honda civic, Kiina kit 2016 Toimittajia.

Yima Auto Osat

Kuten tiedämme, auton versiota on hieman erilainen eri maissa.

Varmista, että auton muotoinen kuin meidän kuva näyttää, ennen kuin ostat !

Kysyttävää, ota meihin yhteyttä , kiitos !

Jos tarvitset useamman kohteen , klikkaa painiketta : lisää tuote

Sopii Honda Civic 2016 2017 Vain ( Kuten tiedämme, auton versiota on hieman erilainen eri maissa.

Varmista, että auton muotoinen kuin meidän kuva näyttää, ennen kuin ostaa, kiitos ) Erä Kuvaus : Kunto:100% uusi Materiaali: ABS-mukana: 1 Kpl Asennettuna 3m teippi, 3-nauha selässä. ole hyvä ja testata sen koko ja asentanut sen huolellisesti. 3m nauha: Noin asentaa, sinun täytyy käyttää hiustenkuivaajalla lämpöä 3M-teipillä. Jälkeen lämpöä, se on enemmän, helppo asentaa ja enemmän nopeuteen. Merenkulkupolitiikan 1. Tuote postitetaan sisällä 1-3 arkipäivää sen jälkeen, kun sai vahvistettu maksu. 2. Olemme yritys, meidän on joitakin viikonloppu tai loma. Siksi joskus tarvitsemme enemmän aikaa käsitellä tilauksesi. Toivon, että voitte ymmärtää. 3. Kaikki tuote on seurantanumero, voit traking sen itse. 4. Lähetetty air mail, joka kestää yleensä 15-28 arkipäivän kuluessa saapumisesta. 5. Se on kansainvälinen shpping, joskus paketti on ongelma tavalla tai Tulli. Jos et voi saada sitä ajoissa, ota meihin yhteyttä, kiitos! Noin toimitus aika 1 Meidän järjestelmä tarjoaa joitakin toimitus tapa, jolla voit valita, kun teet tilauksen. (Kuten:talouden toimitus tapa / nopeampi toimitus tapa / DHL) 2, Liittää kuvan arvioitu toimitusaika, jonka Talouden toimitus tapa. Noin Vero Tuonti tullit,verot ja maksut ovat ostajan vastuulla. Kaikki edellä mainitut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Palautusoikeus 1. Asiakkaan tyytyväisyys on meidän tärkein tavoite. Me uskomme, meidän erät ovat niin erinomaisia. Kaikki tuotteet on laatu tarkastetaan. Ne ovat uusia ja hyvässä kunnossa, kun ne toimitetaan asiakkaille. Olemme vakuuttuneita siitä, voit olla tyytyväinen ostokseesi. 2. Jos tuote on viallinen tai vahinkoa saavuttaessa, tai väärä tuote on lähetetty, ota meihin yhteyttä välittömästi. 3. Palautukset hyväksytään 30 päivän kuluessa toimituksen päivämäärä ja tuotteen tulee olla alkuperäisessä uusi ehto, ei kulunut tai muuttaa millään tavalla liitteenä tagit & wrap. Muuten kauppa on lopullinen. Palautuksen toimituskulut maksetaan ostaja. 4. Ota meihin yhteyttä ensin, jos sinulla on ongelmia / kysymys / sconcerns. Otamme mielellämme ratkaista mahdolliset ongelmat sinulla voi olla sydämellinen ja ystävällinen tavalla. 5. Arvostamme Postive Palautetta ja teemme saman vastineeksi. ÄLÄ jätä negatiivista palautetta ilman, että ensimmäinen viestintä kanssamme. Sallikaa max 2 arkipäivää meille vastauksen. Noin Palautetta, Kun olet tyytyväinen tuotteen ja palvelut jätä meille 5 tähden palautetta. Jos ongelma ilmenee, ota meihin yhteyttä välittömästi minkä tahansa sähköpostin pyytää. Ota meihin yhteyttä käyttämällä painiketta " ota Yhteyttä Myyjä ".

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Mallin Nimi Honda civic 2016 2017
Kohteen Tyyppi Sisustus Listat
Kohteen Korkeus 0inch
Tuotemerkki yimaautotrims
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi ISO9001 -
Vuonna 2016 2017
Kohteen Paino 0kg
Kohteen Leveys 0inch
Materiaali Tyyppi ABS
Kohteen Pituus 0inch

Kirjoita arvostelu

Uusi Tyyli ! 2 Väriä Varten Honda Civic 2016 2017 ABS Vaihteisto vaihteisto-Paneeli Kansi Trim Kit 1 Kpl

Uusi Tyyli ! 2 Väriä Varten Honda Civic 2016 2017 ABS Vaihteisto vaihteisto-Paneeli Kansi Trim Kit 1 Kpl

Yima Auto Osat Kuten tiedämme, auton versiota on hieman erilainen eri maissa. Varmista, että auton muotoinen kuin meidän kuva näyttää, ennen kuin ostat ! Kysyttävää, ota meihin yhteyttä , kiitos ! Jos tarvitset useamman kohteen , klikkaa

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!