Tuoteryhmä

Taitto-Auto-säilytyslaatikko Runko Laukku Ajoneuvon Toolbox-Multi-käytä Työkaluja, Järjestäjä Laukku Runko Autojen Auton Muotoilu

Uusi

€11.86

€14.65

-19 %

Varastossa

Asiasanat: laukku kypärä, Laukku Tapauksessa, laukku brandname, Halpa laukku kypärä, Korkea Laatu laukku tapauksessa, Kiina laukku tuotenimi Toimittajat.

Tuotteen Nimi:Taitto-Auto-säilytyslaatikko Runko Laukku Ajoneuvon Toolbox-Multi-käytä Työkaluja, Järjestäjä laukku runko autojen auton muotoilu

Taitto-Auto-säilytyslaatikko Erittely: *Väri: Musta *Koko: 560CM*39CM*26.5 CM Ominaisuudet: *Täydellinen ja joustava muotoilu, Kannettava ja säästää tilaa. *Puku tahansa, Voi puku, onko sisällä tai ulkona tai autossa. *Monia eri taskuja, Joka voidaan tallentaa haluat jotain Paketti sisältää: *1kpl Auton säilytys pussi TUOTE NÄYTTÄÄ:

Asiakkaan alusta loppuun on numero yksi, Olet yksi.

Jos tulee kysyttävää tai huolenaiheita ostoksesi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Asiakastyytyväisyys

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita ennen tai jälkeen ostaa. Meillä ovat sitoutuneet oman 100% tyytyväisyys.

Jätä meille 5 tähteä positiivinen feeback jos olet tyytyväinen meidän tuote, kun vastaanottava paketti.

Maksu

On olemassa monia maksutapoja käytettävissä Consultor.news kuten Alipay, luottokortit, reaaliaikainen pankkisiirrolla, offline-maksut (tilisiirrot ja Western Union).

Voit valita menetelmä, joka on kätevin sinulle. Suojaa etuja, maksu on tilapäisesti hallussa Consultor.news, ja ei luovuteta meille, kunnes saat tilauksesi ja olemme siihen tyytyväisiä.

Toimitus

1). Toimituskulut: Valitse Toimitus Käänteinen kolmio-välilehti tuotteen tietosivulle, ja näet toimitustiedot. Voit laskea toimituskulut syöttämällä tarvittavat tiedot.

2). Time in transit: siirtoaika vaihtelee eri toimitustapoja.

Operaattorin Nimi

Arvioitu toimitusaika Kiinasta USA

Seuranta-Palvelu

DHL

2-4 päivää

www.dhl.com

Fedex

2-4 päivää

www.fedex.com

UPS

2-4 päivää

www.ups.com

e-EMS

7-30pv

www.17track.net/en/

EMS

5-10 päivää

www.ems.com.cn

Kiinan Posti Viesti

20-90 päivää

www.17track.net/en/

3). Kohteen käsittelyaika: käsittelyaika tietyssä järjestyksessä vaihtelee tuotteen tyyppi ja optio-tila. Yleensä käsittelyaika voi olla 1-15 työpäivää. 4).Tullaus: Kaikki paketit tulee väitti, koska 'Lahja', ja pyrimme aina paras Laillisesti Minimoida tuontitullit (tai GST-tai V. A. T. tai muut Verot). Kuitenkin, mitään muita kuluja syntyy tulliselvitystä varten on pidettävä asiakkaan.

Palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa vastaanotetut kohteet, sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta tilauksesi. Ja sinun pitäisi maksaa lisää toimituskulut syntyneet ja erät palautetaan olisi pidettävä niiden alkuperäiseen tilaan.

Palaute

Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti. Kiitos!

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.68kg (1.50lb.)
Paketin Koko 35cm x 29cm x 8cm (13.78in x 11.42in x 3.15in)
Kohteen Korkeus 26.5cm
Erityistä Ominaisuudet järjestäjä
Kohteen Paino 0.68kg
Kohteen Leveys 39cm
Kohteen Tyyppi Taka-Telineet Ja Tarvikkeet
Kohteen Pituus 56cm
Materiaali Tyyppi mikrokuituliina
Tuotemerkki AUMOHALL

Kirjoita arvostelu

Taitto-Auto-säilytyslaatikko Runko Laukku Ajoneuvon Toolbox-Multi-käytä Työkaluja, Järjestäjä Laukku Runko Autojen Auton Muotoilu

Taitto-Auto-säilytyslaatikko Runko Laukku Ajoneuvon Toolbox-Multi-käytä Työkaluja, Järjestäjä Laukku Runko Autojen Auton Muotoilu

Tuotteen Nimi:Taitto-Auto-säilytyslaatikko Runko Laukku Ajoneuvon Toolbox-Multi-käytä Työkaluja, Järjestäjä laukku runko autojen auton muotoilu Taitto-Auto-säilytyslaatikko Erittely: *Väri: Musta *Koko: 560CM*39CM*26.5 CM Ominaisuudet: *Täydellinen ja joustava muotoilu,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!