Tuoteryhmä

Uusi vilkku Kytkin 96387324 varten DAEWOO LACETTI Excelle CHEVROLET NUBIRA

Uusi

€10.18

Varastossa

Asiasanat: signaali kytkin, vilkku-kytkin, chevrolet vilkku kytkin, Halpa signaali kytkin, Korkea Laatu vilkku kytkin, Kiina chevrolet vilkku vaihtaa toimittajaa.

Toimitus -Käsittely-aika:2 päivää. -Sallikaa 11 22 arkipäivän kuluessa toimituksen ajan, koska pitkä etäisyys. -Ota varmista, että toimitusosoite annat kassalla . Emme ole vastuussa perillesaamattomat osoitteet.

Palautus-ja Vaihto-Politiikan Kaikki myynnit ovat lopullisia. Palautus-ja Vaihto voidaan myöntää vain viallisen tuotteen tai väärä kohde lähetetty. Vain vaihto on sallittu väärän tuotteen ostanut, ja asiakkaat ovat vastuussa palata toimituskulut ja myöhemmin korvaava toimituskulut. Korvaava tuote käsitellään ja lähetetään, kun palautus-ja tarkastus alkuperäinen kohde.

Vaurioitunut Tuote

Vaurioitunut kauppatavara sisältää kohteita, jotka ovat vaurioituneet kuljetuksen aikana. Jos lähetys saapuu kotiovellesi ilmeinen kuljetusvaurioita, ota kieltäytyä vastaanottamasta toimitusta. Jos hyväksyt toimitus-ja sitten löytää kuljetusvaurioita, ota säästä kaikki pakkausmateriaalit ja paperit, ja ota meihin yhteyttä välittömästi. Digitaalisia kuvia tarvitaan kaikissa tapauksissa.

Viallinen tai Väärä Tuote Lähetetty

- Jos kohde, jonka haluat palauttaa ei toimi, mutta sillä ei ole näkyviä vaurioita, se pidetään viallinen. Jos saat viallisen tai väärän tuotteen, ota säästä kaikki pakkausmateriaalit ja paperit, ja ota meihin yhteyttä välittömästi erän numero, ebay-TUNNUS ja vian kuvaus sisällä 7 päivän kuluttua siitä, kun paketti saapui, ja käsittelemme pyyntösi välittömästi. Korvaava tuote käsitellään ja lähetetään, kun palautus-ja tarkastus alkuperäinen kohde. Mitään Vaatimuksia ei voida hyväksyä sen jälkeen, kun 7 päivää. Digitaalisia kuvia tarvitaan kaikissa tapauksissa viallinen tuote.

- Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämätön kunnossa, tai ne hylätään ja lähetetään takaisin sinulle. Rohkeasti yhteyttä meille kysymyksiä.

Meidän auto osat yritys meidän auto osat yritys

Vuonna 2002 aloitimme liiketoimintamme kuten Guangzhou, Ltd Kiinassa, siitä Lähtien olemme olleet palvelevat auto markkinoilla monenlaisia autoteollisuuden tuotteet ja tarvikkeet. Olemme tällä hetkellä useat suuret jakelijat ja jälleenmyyjät toimittavat tuotteita yhdysvaltoihin, Saksa, Meksiko, Australia, Hong Kong ja Kiina. Meidän tehdas sijaitsee Kiinassa, pääkonttori on Saksassa..

Patentti-ja Tekijänoikeus Rakas patentti tai logo haltijat, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin mitään epäilystä jäljennöksen oikeuden tai patentin, me vastauksen fastly ja ottaa pois listaus välittömästi ja keskustella kanssasi. Älä ostaa kohteita, jotka olet epävarma edellä.

Jos haluat suuria määriä tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin, voimme antaa sinulle alennusta mukaan paticular tapauksessa.

Kiitos yrityksesi!

Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 22cm x 8cm x 8cm (8.66in x 3.15in x 3.15in)
Kohteen Paino 0.171kg
Vuonna 2003-2016
Erityistä Ominaisuudet Ohjauksen merkkivalo
Kohteen Tyyppi Kytkimet
Mallin Nimi Yhdeksänkymmentä kuusi miljoonaa kolmesataa kahdeksankymmentä seitsemän tuhatta kolmesataa kaksikymmentä neljä
Kohteen Korkeus 5cm
Kohteen Leveys 5cm
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi ISO9001 -
Kohteen Pituus 18cm
Materiaali Tyyppi Alkuperäinen

Kirjoita arvostelu

Uusi vilkku Kytkin 96387324 varten DAEWOO LACETTI Excelle CHEVROLET NUBIRA

Uusi vilkku Kytkin 96387324 varten DAEWOO LACETTI Excelle CHEVROLET NUBIRA

Toimitus -Käsittely-aika:2 päivää. -Sallikaa 11 22 arkipäivän kuluessa toimituksen ajan, koska pitkä etäisyys. -Ota varmista, että toimitusosoite annat kassalla . Emme ole vastuussa perillesaamattomat osoitteet. Palautus-ja Vaihto-Politiikan Kaikki myynnit ovat lopullisia.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!