Tuoteryhmä

Auto Auto 7.5 Mikro Mini Sulake Lajitelma Asettaa Kit

Uusi

€1.03

Varastossa

Asiasanat: MINI SULAKE, sulake lajitelma, mini sulake lajitelma, Halpa mini sulake, Korkea Laatu sulake lajitelma, Kiina mini sulake valikoituja Toimittajia.

32V 7.5 Terä Sulake Auto Auto Auto Vene Kuorma-auton Terä Sulake

Tuotteen Nimi Auton Terä Sulake Tyyppi Mini Kokoa Jännite 32V nimellisvirta 7,5 A Pin Piki 11mm/ 0.43" Pin-Koko 7 x 5 mm/ 0.27" x 0,3" (L*W) Koko 10 x 11 x 4mm/ 0.4" x 0.45" x 0,1" (L*W*T) Materiaali Muovi, Alumiini Ulkoinen Väri PUNAINEN Paino 12g Paketin 10 x Auton Terä Sulake

Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW

Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen

Jos et voi tarkistaa, kun huutokauppa lähellä välittömästi,please odottaa muutaman minuutin ja Maksu on suoritettava 3 päivää.

maailmanlaajuinen toimitus (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite on ottelu toimitusosoite.

PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Emme ole vastuussa mistään custom velvollisuus tai tuonnin verot.

Sinulla on 14 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä kohta on hallussaan enemmän kuin 14 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI vaihtoa. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

Hyvitämme koko monney, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, kun sekä Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Paketin Koko 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.08kg (0.18lb.)
Käyttö Alhainen Jännite
Tuote 32V 10A Terä Sulake
Sku WEPROSKU65A1
Malli Numero Standard-Terä Sulake Auto Auto

Kirjoita arvostelu

Auto Auto 7.5 Mikro Mini Sulake Lajitelma Asettaa Kit

Auto Auto 7.5 Mikro Mini Sulake Lajitelma Asettaa Kit

32V 7.5 Terä Sulake Auto Auto Auto Vene Kuorma-auton Terä Sulake Tuotteen Nimi Auton Terä Sulake Tyyppi Mini Kokoa Jännite 32V nimellisvirta 7,5 A Pin Piki 11mm/ 0.43 Pin-Koko 7 x 5 mm/ 0.27 x 0,3 (L*W) Koko 10 x 11 x 4mm/ 0.4 x 0.45 x 0,1 (L*W*T) Materiaali Muovi,

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!