Tuoteryhmä

YKSIKKÖ UT210D Digital Clamp Metriä Yleismittari True RMS AC/DC Nykyinen Kapasitanssi Testaaja Digitaalinen Yleismittari LCR-Mittari Megaohmimittarilla

Uusi

€33.37

€41.71

-19 %

Varastossa

Asiasanat: digitaalinen yleismittari lcr, yleismittari true rms, yleismittari lcr, Halpa digitaalinen yleismittari lcr, Laadukas yleismittari true rms, Kiina yleismittari lcr Toimittajat.

YKSIKKÖ UT210D Digital Clamp Metriä Yleismittari True RMS AC/DC Nykyinen Kapasitanssi Testaaja Digitaalinen Yleismittari LCR-Mittari Megaohmimittarilla

Huomaa:Ole mukana akku.

UT210D Inroduction:

UT210D mini digitaalinen clamp meter ominaisuudet, korkea luotettavuus,korkea turvallisuus,korkea tarkkuus ja mini kokoa.Piiri suunnittelu täydellinen kone vie suuren mittakaavan integroitu piiri∑/Δanalog-digitaali-muunnin, kuten ydin, ja tukee täyden valikoiman yli-kuorma-suojaus piiri. Se on sovellettavissa mitata DC jännite,AC-jännite,AC-jännite, taajuus, resistanssi, kapasitanssi, diodi, piiri-off, lämpötila sekä non-contact AC/ TASAVIRTA ja non-contact AC-jännite/sähkömagneettisen kentän. Jännite & nykyinen totta virtual arvo vastausta, täyden kantaman yli-kuormitus suojelua, luotettavan mittauksen tarkkuus ja ainutlaatuinen ulkonäkö suunnittelu tehdä UT210D uuden sukupolven käytännön sähkötekniikan/sähköinen mittauslaite, jossa on enemmän erinomainen suorituskyky.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

1.Auto range, 2~3/s näytteenottotaajuus

2.True RMS-mittaus

3.NCV, Non-Contact Jännite testaus-toiminto: indusoivat sähkökentän voimakkuus kautta leuan

4.Nolla-tila

5.LCD-taustavalo, data hold

6.Automaattinen virrankatkaisu, alhaisen akun ilmaisin ja ylikuormitussuoja

7.Mukava pitää ja helppo kuljettaa mukana (Tuotteen paino: 160g/170g)

8.Täyttää CE (Euroopan Unioni) direktiivit

Pakkausluettelo:

1*Digitaalinen clamp meter UT210D

1*Testi johtaa

1*Lämpötila-anturi

1*kantolaukku

1*englanti käsikirja

1*Väri laatikko

1. Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2.Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3. Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Kaikki tilaukset lähetetään ulos vajaan 3 työpäivän kuluessa olemme onnistuneesti maksun saanut.

3. Tarjoamme säännöllisesti Post Air Mail ja ovat perustaneet ilmainen toimitus menetelmiä.

4. Koska kauppa on rajat ylittäviä, sekä lentopostina on halvin toimitustapa, se vie kauan toimitus. Jos et halua odottaa niin kauan, ole hyvä ja valitse Express ja maksaa maksu.

5. Emme ole vastuussa oman Tulli.

1. Jos kohteita on löytynyt huonossa kunnossa, kun sai, ota meihin yhteyttä vapaasti. Voimme palauttaa rahaa tai lähettää uuden sinua.

2. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, koska henkilökohtaisista mieltymyksistä, voit palauttaa sen meille 7 päivän sisällä. Sinun tarvitsee maksaa rahdin.

3.Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

1.12 kuukauden takuu

2.Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, tai laatu ongelma,ota meihin yhteyttä,voimme tarjota palauttaa tai lähetä uudelleen takuu, mutta ota tarjota todisteita ongelma aktiivisesti.

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Pakkauksen Paino 0.45kg (0.99lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 19cm x 16cm x 15cm (7.48in x 6.30in x 5.91in)
Tuote Digital Clamp Metriä Yleismittari
Mittaus Induktanssi Alue Normaali
DIY Tarvikkeet Sähkö
Diodi-Testi Kyllä
Data hold Kyllä
Näyttö Count Kaksi tuhatta
Vastuksen Mittaaminen Alue 200ohm/2kohm/20kohm/200kohm/2Mohm/20Mohm
Auto Power off Around15minutes
Käyttölämpötila -40-1000℃
Mittaus-Virta-Alue 20A/200A
Tuotemerkki YKSIKKÖ
Käyttötapa A/M
Näytön Tyyppi Digitaalinen Näyttö
Mittaus-Jännite Alue 200mV/2V/20V200V/600V
Jatkuvuus Summeri Kyllä
Mittaus Kapasitanssi Alue 2nF/20nF/200nF/2uF/20uF/200uF/2mF/20mF
LCD-taustavalo Kyllä
taajuus 10Hz/100 hz/1 khz/10kHZ/60kHz
Malli Numero UT210D
Lämpötila -40C~1000C.-40F~1832F
leuka kapasiteetti Noin 17mm
Mitat 175mm *60mm*33,5 mm

Kirjoita arvostelu

YKSIKKÖ UT210D Digital Clamp Metriä Yleismittari True RMS AC/DC Nykyinen Kapasitanssi Testaaja Digitaalinen Yleismittari LCR-Mittari Megaohmimittarilla

YKSIKKÖ UT210D Digital Clamp Metriä Yleismittari True RMS AC/DC Nykyinen Kapasitanssi Testaaja Digitaalinen Yleismittari LCR-Mittari Megaohmimittarilla

YKSIKKÖ UT210D Digital Clamp Metriä Yleismittari True RMS AC/DC Nykyinen Kapasitanssi Testaaja Digitaalinen Yleismittari LCR-Mittari Megaohmimittarilla Huomaa:Ole mukana akku. UT210D Inroduction: UT210D mini digitaalinen clamp meter ominaisuudet, korkea

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!