Tuoteryhmä

CHOEOIWE Matta Kovaa PC matkapuhelin Tapauksissa Samsung Galaxy A5 A500 A5000 A500f SM-A500F Tapauksessa 5.0 tuuman Kansi Shell

Uusi

€2.27

€2.84

-20 %

Varastossa

Asiasanat: tapauksessa Samsung Galaxy, Tapauksessa Samsung, Puhelin tapauksissa, Halvat tapauksessa samsung galaxy, Korkea Laatu tapauksessa samsung, Kiina matkapuhelin tapauksissa Toimittajat.

Toimitus:

Meillä olisi aluksen ulos paketin sisällä 1-5 arkipäivän kuluessa maksun jälkeen selvitetty. Varmista, että osoite ja postinumero on oikea ennen ostoa.

Toimitus aika:

Sillä me lähetetty kohteen nopeasti, mutta ulkomailla toimitus riippuu monista tekijöistä. Älä anna meille 1 tai 2 Alhaiset Pisteet toimitus. Kiitos ymmärrystä.

Eri toimitustapoja on eri Toimitusaika, jos haluat tuotteen pikaisesti, ole hyvä ja valitse nopeampi toimitus menetelmä.

Toivomme, että tuotteitamme voi aina saada sinut tyytyväinen. Jos on jotain väärin, ota yhteyttä ensimmäisen kerran. Näytä tiedot lähettämällä meille kuva

kohteen ja ulompi paketti raidan numero selvästi.

Jos sinun täytyy palauttaa, pls tehdä se 7 päivän kuluessa saapumisesta, ostaja vastaa toimitus-maksu.

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos siellä on jokin ongelma, olemme aina olleet täällä sinua varten, ja vastaamme sinulle 12 tuntia, jos se ei ole office-aikaa.

Koska myyjä, me aina yritämme parhaamme tyydyttääksemme asiakkaitamme. Niin, toivomme, että meidän kova työ palkitaan. Ja palautetta, se on meidän sielu, todella merkitsee paljon meille.

Pls sanoa sth. siitä kaupan kautta Consultor.news' palautejärjestelmä, ÄLÄ unohda jättää meille hyvän arvosanan, kiitos!

Kaikki tuotteen kuvia käyttämällä oikeita valokuvia. Erilaisia laitteita, selaamisen aikana, siellä on vähän väriä ero. Toivottavasti voisitte ymmärtää.

Pakkauksen Paino 0.01kg (0.02lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 10cm x 7cm x 3cm (3.94in x 2.76in x 1.18in)
Description2 Celular Fundas Capa Para kuori Suojaava Suojus Tapauksessa Kuori Kansi
Tuotemerkki CHOEOIWE
Koko 5 inch
Tyyppi Puoli-kääritty Tapauksessa
Ihmisille Muoti Mukava Tapaus Naisille, Nainen, Nainen, Tyttö, Poika, Mies, Miehet
Suunnittelu Liiketoiminta,Matta,Tasanko
Toiminto Vesi/Dirt/iskunkestävä, naarmuuntumaton,
Retail Package No
Description1 Tavallinen Matta Kovaa PC-Muovia Puhelin Tapauksessa Kattaa
Yhteensopiva Brand Samsung
Ominaisuudet Matta Kovaa PC-Muovia Puhelin Tapauksissa
Puhelimen Malli Samsung Galaxy A5 2015 A500 A5000 A500f SM-A500F Tapauksessa 5.0 tuuman
Yhteensopiva Samsung Malli Galaxy A-Sarja

Kirjoita arvostelu

CHOEOIWE Matta Kovaa PC matkapuhelin Tapauksissa Samsung Galaxy A5 A500 A5000 A500f SM-A500F Tapauksessa 5.0 tuuman Kansi Shell

CHOEOIWE Matta Kovaa PC matkapuhelin Tapauksissa Samsung Galaxy A5 A500 A5000 A500f SM-A500F Tapauksessa 5.0 tuuman Kansi Shell

Toimitus: Meillä olisi aluksen ulos paketin sisällä 1-5 arkipäivän kuluessa maksun jälkeen selvitetty. Varmista, että osoite ja postinumero on oikea ennen ostoa. Toimitus aika: Sillä me lähetetty kohteen nopeasti, mutta ulkomailla toimitus riippuu

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!