Tuoteryhmä

LOMVUM 20V electric ladattava monitoiminen akkuporakone kanssa litium-akku furadeira de impacto Tehdas

Uusi

€51.28

€84.06

-38 %

Varastossa

Asiasanat: Akkuporakone, johdoton, ladattava poraa, electric langattomat pora, Halpa akkuporakone, Korkea Laatu langaton ladattava pora, Kiina electric akkuporakone Toimittajat.

HUOMAA!

Äskettäin ministry of public security tehostaneet pyrkimyksiä uudistaa

"Dangerous goods" toimintaa, ja lisää turvallisuuden toimitus tavarat

Emme voi muuttaa toimitustapa vakuuttaa, että paketti olisi toimitetaan sinulle turvallisesti ja nopeasti.

Toivon, että voitte ymmärtää! Kiitos paljon!

LOMVUM 20V sähköinen poraa, ladattava multi-toiminto

akkuporakone, jossa litium-akku furadeira de impacto LV008700 1. Helppo käyttää ahtaissa ja ahtaissa tiloissa 2. Ihanteellinen poraus puu -, metalli-muovi ja kaikki ruuvi ajo tehtäviä 3. Rakennettu vähentää käyttäjän väsymistä. 4. Avaimeton 3/8-inch istukka tarjoaa nopeaa ja helppoa hieman muutoksia 5. Tehokas Moottori 21 Vääntö Sovelluksia 6. Portaaton nopeus laukaista tarjoaa parhaat tulokset poraus ja ajo-7. Lock-painiketta tarjoaa helpompaa hallita pitkäaikaisen käytön aikana Kompakti portaaton nopeus pora sopii ahtaisiin olosuhteisiin. Kevyt korkean suorituskyvyn moottori ja dual speed valikoima tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn. LOMVUM on 20 voltin pora-driver kit-pakkauksissa tehopakkaus pienessä paketissa, jossa on tehokas korkean suorituskyvyn moottori työntää pois sisällä kompakti muotoilu, joka parantaa käyttäjän mukavuutta, varsinkin kun ahtaissa paikoissa yli pitkän aikavälin kertaa. Ihanteellinen poraus ja kiinnitys erilaisia materiaaleja, kuten puuta, metallia ja muovia sovellukset, kuten kehystys, kaapin asennus -, ja LVI-työt. Jos haluat , tee ylimääräistä, jotta sen kanssa.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI.

2. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

3. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja ole kärsivällinen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

4. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät on alkuperäisessä pakkauksessa. Sinun on annettava meille toimitus seurantanumeron, ja erityistä syytä palata. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei ole kuvattu. Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 23cm x 18cm x 5cm (9.06in x 7.09in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 2.0kg (4.41lb.)
No-Kuorma Speed 1200rpm
Tarvikkeet sähkö-lvi metallintyöstöön
Malli Numero LV008700
taajuus 50/60hz
Tyyli Sähköinen työkalu
Ominaisuudet Akkuruuvinvääntimellä
Nimellinen Vääntömomentti 50N/M
Max. Poraus Halkaisija 10MM
Akun Tyyppi Litium-akku
Tuotemerkki LOMVUM
Jännite 20v
Virtalähde DC
Nopeus Kahden nopeuden säätö
DIY Tarvikkeet Puunjalostus
Akun tyyppi 2 Ladattava Litium-ioni-Akku
Tyyppi Akkuruuvinvääntimellä
Pora 2-Tyypin Chuckless Sähköinen Käsi Pora
Pora Tyyppi Akkuporakone

Kirjoita arvostelu

LOMVUM 20V electric ladattava monitoiminen akkuporakone kanssa litium-akku furadeira de impacto Tehdas

LOMVUM 20V electric ladattava monitoiminen akkuporakone kanssa litium-akku furadeira de impacto Tehdas

HUOMAA! Äskettäin ministry of public security tehostaneet pyrkimyksiä uudistaa Dangerous goods toimintaa, ja lisää turvallisuuden toimitus tavarat Emme voi muuttaa toimitustapa vakuuttaa, että paketti olisi toimitetaan sinulle turvallisesti ja nopeasti. Toivon,

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!