Tuoteryhmä

FivePears suuri vääntömomentti Air Tools Pneumaattiset Air Ruuvimeisseli ilmaa työkalu 8H pneumaattiset työkalut power tool uusi tyyppi ilmainen toimitus 3308

Uusi

€32.78

€64.29

-49 %

Varastossa

Asiasanat: Ilman työkaluja, Pneumaattiset Työkalut, Air Ruuvimeisseli, Halpa air tools, Korkea Laatu pneumaattiset työkalut, China air ruuvimeisseli Toimittajat.

FivePears suuri vääntömomentti Air Tools Pneumaattiset Air Ruuvimeisseli ilmaa työkalu 8H pneumaattiset työkalut power tool uusi tyyppi ilmainen toimitus 3308

(paketti Venäjällä tai Australiassa, ota rohkeasti valita Myyjän Toimitus Tapa, me lähetämme sen Erityisellä linja, joka varmasti voidaan seurata.)

Toimittajat eivät ole vastuussa aiheuttamia viiveitä tullin yksikkö maasi.

Lisäkustannuksia tai viiveitä voi esiintyä kansainvälistä kauppaa.

Se on Ostajan Velvollisuus maksaa tulli vero,ota ymmärtää.

Jos sinua pyydetään muuttamaan tariffeja, please cont act meille tilauksen jälkeen! Voimme auttaa sinua pieni määrä tariffi säätö!

Useimmissa maissa on ILMAINEN TOIMITUS Kiina Postitse Air Mail, Kun me aluksen kohteita voimme antaa sinulle seurantanumeron.

Yleensä asiakkaita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasian voi saada tuotteet 30 päivän kuluessa.

Asiakkaille Etelä-Amerikasta, kuten Argentiina ja Brasilia voi vastaanottaa tuotteet 40 päivän kuluessa.

Venäjän asiakkaat voivat saada tavarat 60 päivän kuluessa, jos jotkut onnettomuus tapahtui, Se voi kestää yli 60 päivää, odota kärsivällisesti. Kiitos.

( Venäjän ulkomailla varasto, toimitusaika 15-30 päivää. )

(Jos valitset DHL, mutta osoitteesi on sakotettu, koska kauko-alueita DHL, meidän täytyy lähettää paketin Fedex, UPS, TNT, EMS tai China Post vaan, ilman mitään lisämaksua tai palautusta.)

Jos haluat valita toisen liikennemuodon, ota meihin yhteyttä.

Koska tietyt epävarmuustekijät kansainvälinen logistiikka (Internet-logistiikka tiedot, päivitykset hitaasti), ja aiheutti sen, että tavara ei saavu tietyn ajan kuluessa, älä huoli !

Yritämme valvoa logistiikka, mutta yritä ymmärtää, että emme ole logistiikkayritykset, voimme varmistaa, että tuotteen laatu on ok!

Tietenkin, me järjestämme luotettava logistiikka kuljetus -, vastuu on meidän!

(Loma-tai alieapress alustan toimintaa, voi johtaa hidas päivittäminen logistiikka tiedot, hidas toimitus tavaroiden), yritä ymmärtää!

Suurin osa logistiikka tietoja voi seurata,Joskus se olisi pitempi, koska huono sää, ajanhukkaa tullaus. Näin ollen odota kärsivällisesti, kun ei saada kohteen ajoissa.

Jos et saa kohteen 60 päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä, ja sitten auttaa sinua seurata sitä.

Voitte olla varmoja, ostaa! Consultor.news on taata kaupan. Vasta käyttäjän vahvistuksen Saanut tuotteen, Consultor.news maksaa myyjille.

Ostajat self-help :

HUOMAUTUS: RU

Koska uuden politiikan venäjän Tulli, olemme erittäin pahoittelemme häiriötä aiheuttanut sinulle. Kuitenkin, emme voi muuttaa päätöksen tulli.

Anna meille anteeksi se haittaa!

Vaivaa teidän asiat ovat pääasiassa seuraavat:

Paketin tullaus Venäjällä, lähinnä paketti saapui Venäjällä logistiikka TEKSTIVIESTILLÄ ja puhelimitse yhteyttä, esittäkää asian kannalta merkitykselliset puhdistuma tietoja.

Ole hyvä saada tietoa kuriiri yritys antaa ajantasaisia ja tarkkoja henkilökohtaisia passin tiedot, ja vero-TUNNUS. Venäjän Tulli New Deal ohjeita voi viitata linkki:

Henkilökohtainen veronumero on epäselvä ja voi tutustua seuraavan linkin kautta:

Puhelinnumerosi on erittäin tärkeää, logistiikka tarjoajat lähettää sinulle viestejä TEKSTIVIESTILLÄ, varmista, että ostaja tarjoaa henkilökohtaista puhelin numero on oikea!

Todella pahoillani haittaa!

Jos sinulla on jokin ongelma,ota meihin yhteyttä,me vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Jos tyytyväinen tuotteisiimme, ystävällisesti jätä 5 tähden tuotekuva luokitus ja jakaa ystäviesi kanssa.

Hyvä palaute on erittäin tärkeää meille, meidän tulee tuottaa parempia tuotteita ja hyvää palvelua sinulle tulipalo!

Kiittää teitä tuestanne. Odotan teidän seuraavan vierailun.

Pakkauksen Paino 1.2kg (2.65lb.)
Paketin Koko 9cm x 26cm x 6cm (3.54in x 10.24in x 2.36in)
Yksikkö Tyyppi pala
Koko 21.2cm*8cm*4.5cm
Keskimääräinen Ilman Kulutus 3CFM
Tuotemerkki FivePears
No-Kuorma Speed Kymmenen tuhatta
Tyyppi Ilman Poraa
Malli Numero WLY3308
DIY Tarvikkeet Metallintyöstöön
Suurin Vääntömomentti 180Nm

Kirjoita arvostelu

FivePears suuri vääntömomentti Air Tools Pneumaattiset Air Ruuvimeisseli ilmaa työkalu 8H pneumaattiset työkalut power tool uusi tyyppi ilmainen toimitus 3308

FivePears suuri vääntömomentti Air Tools Pneumaattiset Air Ruuvimeisseli ilmaa työkalu 8H pneumaattiset työkalut power tool uusi tyyppi ilmainen toimitus 3308

FivePears suuri vääntömomentti Air Tools Pneumaattiset Air Ruuvimeisseli ilmaa työkalu 8H pneumaattiset työkalut power tool uusi tyyppi ilmainen toimitus 3308 (paketti Venäjällä tai Australiassa, ota rohkeasti valita Myyjän Toimitus Tapa, me lähetämme sen Erityisellä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!