Tuoteryhmä

Avantree aptX Low Latency PITKÄN KANTAMAN Bluetooth 4.1-Sovitin PC -, Kuljettaja-Ilmainen Langaton USB Audio Dongle Lähetin PS4

Uusi

€24.41

Varastossa

Asiasanat: sovitin, bluetooth 4.1, adapter wireless, bluetooth-sovitin, Halpa-sovitin bluetooth 4.1, Korkea Laatu adapter wireless, Kiina-sovitin bluetooth-Toimittajat.

Avantree aptX Low Latency PITKÄN KANTAMAN Bluetooth 4.1-Sovitin PC -, Kuljettaja-Ilmainen Langaton USB Audio Dongle Lähetin PS4 Nintendo Vaihtaa Windows 10 7 Linux Mac, Elokuva ja Pelit [2 Vuoden Takuu]

Streaming korkealaatuista Stereo Audio Bluetooth Kaiutin, Bluetooth-kuulokkeet. Tuki PC, PS4, Nintendo Kytkin, Apple Macbook, Linux-Kannettava Tietokone jne. (EI tiedonsiirtoa, ei toimi, hiiri, näppäimistö, jne.). EI LIP SYNC DELAY – uusin aptX Low Latency-tekniikka tekee tästä ihanteellisen laitteen todellinen aika sovelluksia, kuten elokuvia, pelejä (Alin Latenssi voidaan saavuttaa, kun käytät Matala Latenssi tuetut Bluetooth-laitteen, kuten Avantree Koe Pro. PC-Riippumaton - siirtyminen PC: stä Maciin? Ei tarvitse parittaa uudelleen. Toisin kuin useimmat Bluetooth-USB-sovittimet markkinoilla, tämä laite on ulkoinen USB-äänikortti, plus riippumaton Bluetooth 4.1-luokan I-audio lähetin. Se on helpompaa ja kannettava. PITKÄN KANTAMAN & CD-kuin äänenlaatu: Sen toiminta-alue voi jopa 20m/60ft ilman häiriöitä ulkoilmassa. Yhteys Luokan I Bluetoothž-kuulokkeet/kaiutin, sen ei signaalia menettää vakuuttaa teille, CD-kuin äänenlaatu. 2 Vuoden Takuu + Ilmaisia asiakas puhelintuki (0800 644 6388). Myös monet video-ja FAQ: Avantree sivuston. Huomaa: jos kuuloke ei tue Nopea Stream codec, sinun täytyy kaksoisnapsauttaa MFB vaihtaa MUSIIKKIA TILASSA ja SOITTAA TILASSA.

Tuotteen tekniset tiedot Avantree Lehtiä aptX low Latency äänen Bluetooth-sovitin, ei lip Sync delay. Kuljettaja vapaa USB-sovitin PC-kannettava tietokone, Windows, Linux, Mac. Pitkän kantaman & CD-kuin äänenlaatu. Kun pariksi onnistuneesti, ei tarvitse parittaa uudelleen. Erinomainen ulkoinen USB-äänikortti, plus Riippumaton Bluetooth 4.1(Luokka I) Audio Lähetin.

Erittely

* Bluetooth-versio: 4.1

* Bluetooth-profiilia: A2DP, HFP, HSP, AVRCP

* Audio codec: aptX-LL, aptX, SBC

* Toiminta-alue: Jopa 20 metriä avoimella alueella ilman mitään esteitä

* Tuotteen paino: noin. 10g

* Tuotteen koko: 66(L) x 18mm(W) x 15mm(H)

Yhteensopivuus

* Yhteensopiva kaikkien USB-äänen ulostulo tuettu käyttöjärjestelmä, kuten Windows 7 / 8 / 10 / XP / Vista, Mac OS jne.

* Työ kuulokkeet & kaiuttimet.

* Ei yhteensopiva TV.

Mitä laatikossa on?

* Avantree Lehtiä

* Käyttöohje

Takuu

Tarjoamme 24 Kuukauden Takuu normaalissa käytössä. Live-online-tuki, puhelintuki, ja sähköpostituki ovat käytettävissä. Video käyttöohjeet ovat saatavilla myös osoitteesta Avantree sivuston.

Tukea

Kysymyksiä tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä MEILLE toll free Ei, Kansainvälinen numero, TAI lähetä meille sähköpostia ja 1 arkipäivä vastaus on taattu. Olemme sitoutuneet 100% asiakastyytyväisyys.

Paketin Koko 11cm x 16cm x 2cm (4.33in x 6.30in x 0.79in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Käyttöliittymä USB
Sisältöä Audio
Paketti Kyllä
High Definition-Tuki Ei mitään
Bluetooth-Standardin Bluetooth-v4.1
Tukea AAC Kyllä
Tukee Apt-x Kyllä
Ääniraita Double
Langaton Tyyppi Bluetooth
Malli Numero BTDG-50-WGR
Ominaisuus Ei mitään
Tuotemerkki Avantree
WIFI-Standardi 2.4 G

Kirjoita arvostelu

Avantree aptX Low Latency PITKÄN KANTAMAN Bluetooth 4.1-Sovitin PC -, Kuljettaja-Ilmainen Langaton USB Audio Dongle Lähetin PS4

Avantree aptX Low Latency PITKÄN KANTAMAN Bluetooth 4.1-Sovitin PC -, Kuljettaja-Ilmainen Langaton USB Audio Dongle Lähetin PS4

Avantree aptX Low Latency PITKÄN KANTAMAN Bluetooth 4.1-Sovitin PC -, Kuljettaja-Ilmainen Langaton USB Audio Dongle Lähetin PS4 Nintendo Vaihtaa Windows 10 7 Linux Mac, Elokuva ja Pelit [2 Vuoden Takuu] Streaming korkealaatuista Stereo Audio Bluetooth Kaiutin, Bluetooth-kuulokkeet.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!