Tuoteryhmä

5.7 tuumainen ROSWHEEL Kosketusnäyttö Puhelimen Tapauksessa Pussi 3 in1 Vedenpitävä Pyörän Runko Top Tube Ohjaustanko Bag Polkupyörä Pyöräily Laukku Pyörälaukku

Uusi

€12.20

€15.26

-20 %

Varastossa

Asiasanat: laukku kumi, polkupyörän laukku, laukku gues, Halpa laukku, kumi, Korkea Laatu polkupyörän laukku, Kiina laukku gues Toimittajat.

Kuvaus: Materiaali:Polyesteri, PVC-Ominaisuus: Kirkas PVC-ikkuna pussi on suunniteltu matkapuhelin On 3 kuulokkeet jacks se on kätevä voit kuunnella musiikkia samalla kun ratsastus Kaksinkertainen phouch pyörälaukku, jossa on irrotettava kännykkäkotelo EVA Muoto,indise ja bagt upotettu EVA materiaali laukku ruumis ei ole helposti epämuodostunut Heijastava vaikutus koko: Koko Laukku: L18.5*H11.5(edessä)/9(takaisin)*D4cm kummallakin puolella Koko Puhelin Tapaus: tapaus koko: L18.5*W9-tyyppisellä lentokoneella.5*D3.5 cm, PVC: L16*W8.5 cm (5.7")

Welcme myymälästämme

Me hyväksymme Sekoita Järjestys/Bulk Jotta...

Se on meidän ilo rakentaa pitkäaikainen liikesuhde sinua. Olemme yritys, joka sijaitsee Kiinassa ja meillä on vahva joukkue tukea kauppa ja yrittää tehdä paras palvelu sinulle, samalla tuemme myös OEM-ja Tukkukauppa,lisätietoja info,plz rohkeasti yhteyttä meihin milloin tahansa!

Voimme myös pudota merenkulku

Ota maksettava 3 päivän kuluessa tilauksen

Olemme sitoutuneet 100% asiakastyytyväisyys. Mitään ongelmia,älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin ensimmäisen kerran, ennen kuin AVAA TAPAUKSESSA tai jätä Neutraali / Negatiivinen Palaute, jossa on vähemmän kuin 4 stars rating , me aina yrittää parhaamme ratkaista sen sinulle!

Viallisen tai väärän vastaanotetut kohteet : Ostajat on ilmoitettava Myyjälle 7 päivän kuluessa saanut tavaran. Viallinen tuote, Ostajia on lähetettävä sähköpostilla kuvia, joka osoittaa alueen ja kunto vikoja. Kun kuittaus Myyjän, kohde on palautettava 7 päivän sisällä artikla. Todellinen postimaksu maksua palautettaessa, sekä kustannukset uudelleen lähettäminen korvaava kohde tulee maksaa Myyjä. Vaihtoa koot : Emme voi hyväksyä vaihto koot edellyttää meidän kaluston saatavuus. Jos hyväksytään, että Ostajat on palautettava kohde omalla kulut. Ostajat tarvitse maksaa postitus-ja käsittelykulut, kuten mainostetaan meidän listalle uudelleen lähettäminen uuden kohteen. Ilmainen toimitus kohteita, Myyjä veloittaa todellinen toimitus tariffi uudelleen lähettäminen. Tavarat on palautettava ehjänä ilman kuluneet tai käyttää, ja sen alkuperäinen tageja ja pakkaus. Ei voi vaihtaa tai palauttaa hyväksytään mistään muista syistä kuin edellä. Ota yhteyttä meille yksityiskohtia, ensinnäkin ennen kuin toiminta!

Standard-Palvelu: China Post Air Mail maailmanlaajuisesti, USPS YHDYSVALLOISSA, sekä seurattavia. Nopeutettu Palvelu: China post EMS,seurattavia web of China Post EMS. Täytä toimitus-osoite yhteystiedot puhelinnumero,erityisesti Venäjän ostaja,vahvistakaa koko nimesi. Toimitusaika: toimitusaika aikana lomakauden on pidempi kuin normaalisti.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Koko L Puhelimen Tapauksessa Jos koko
Koko L
Sertifiointi CE
Tavoite Käyttäjä Mountain Bike/Road Polkupyörän/Taitto Pyörä/Bicicleta
Tuotemerkki ROSWHEEL
Tyyli Pussi Polkupyörän Kori/Sivulaukut Pyörä/Pyörä Kori/Runko Laukku
Materiaali Polyesteri, PVC.,EVA
Malli Numero 12813-A2
Toiminto Vedenpitävä,heijastava kaistale,musiikin Kuuntelu, navigointi,kosketusnäyttö
Nimi polkupyörä edessä laukku, satula laukku bolsa bicicleta, bycicle tarvikkeet
Koko L Laukku L18.5*H11.5/9*(D)4cm (näytön koko on 5,7")

Kirjoita arvostelu

5.7 tuumainen ROSWHEEL Kosketusnäyttö Puhelimen Tapauksessa Pussi 3 in1 Vedenpitävä Pyörän Runko Top Tube Ohjaustanko Bag Polkupyörä Pyöräily Laukku Pyörälaukku

5.7 tuumainen ROSWHEEL Kosketusnäyttö Puhelimen Tapauksessa Pussi 3 in1 Vedenpitävä Pyörän Runko Top Tube Ohjaustanko Bag Polkupyörä Pyöräily Laukku Pyörälaukku

Kuvaus: Materiaali:Polyesteri, PVC-Ominaisuus: Kirkas PVC-ikkuna pussi on suunniteltu matkapuhelin On 3 kuulokkeet jacks se on kätevä voit kuunnella musiikkia samalla kun ratsastus Kaksinkertainen phouch pyörälaukku, jossa on irrotettava kännykkäkotelo EVA Muoto,indise ja bagt

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!