Tuoteryhmä

32MM Halkaisijaltaan 1-1/8 Suora putki 27.5 29 tuuman Haarukka Mountain Bike Jousitus 120MM ilman Tyyny Pyörä Plug 9X100MM QR-Akseli

Uusi

€68.38

€136.77

-50 %

Varastossa

Asiasanat: jousitus 120mm, haarukka mountain bike, mountain bike jousitus, Halpa 120mm jousitus, Korkea Laatu haarukka mountain bike, Kiinan mountain bike jousitus Toimittajat.

Rakas ostajat, kiitos erittäin paljon tulossa meidän polkupyörän tarvikkeet shop, ja me odotamme palvella sinua!

Tämä on kiinassa valmistettu, merkki: Pyöräily sankari, joka valmistaa laadukkaita ilmatyynyn haarukat ja ilman pelikieltoa maastopyöräilyä harrastaville. Tämä tuote käyttää uusinta ilma-tiivistys teknologian ja käyttää ulkona. Paina teknologia lisää määrä ilmaa veloitetaan, lisää tilaa säilytykseen ilman useita kertoja, ja puskurit vaikutus tasaisemmin. Koska ilma kammio on vakaampi, ilman paine voidaan korottaa 50 PSI. Voit säätää vapaasti mukaan painoa. Tiivistys tekniikka on erittäin kestävä, koska se on täynnä anti-aging mineraaliöljyä, tämä jousitus on huoltovapaa oston jälkeen, ei onnistu, 8 vuotta, tarjoamme 2 vuotta ilmaiseksi takuu sitoutumista, jos tarvitset tiivisteet, meillä on ilmainen toimitus 2 vuoden sisällä Toimitus sinulle, voitte olla varmoja, ostaa, kiitos!

Käytämme nopea kuljetusmuoto, yhdysvallat, Japani, Singapore, Etelä-Korea, Malesia, Thaimaa, Israel, Australia, Uusi-Seelanti, Kanada, Brasilia, käytämme ePacket liikenne -, saapuvat yleensä 5-15 päivän päästä osoitteesi, Brasilia tarvitsee 20 - 45 päivää saapua, EU-maiden käytämme China Post air-pakettien liikenne, 15-30 päivää saapua osoitteeseen, helppo välttää EU: n kallista tulli veroja, me julistamme pienempi määrä, mitään tulli vero, emme halua sinun maksaa oston jälkeen , voitte olla varmoja ostaa.

Kolumbia, Chile, Meksiko, sinun kannattaa valita: Consultor.news Premium merenkulku, Merenkulku menetelmiä, voi saapua nopeasti 8-15 päivää! Malli Vuonna 2018 Paino alkaen: 1820g Matkustaa 120mm Oikealla Puolella LC Vasemmalle SideAir kevät CrownForged Pönkkä tube32mm / A7050 LowerMagnesium BrakePostmount 160mm 180-203 täytyy lisätä adapteri Suora putki 1.1/8", Al metalliseos Akseli 9x100 mm QR Hyvä ostaja! Kiitos ymmärrystä, koska hinta polkupyörän jousitus on suhteellisen korkea, ja arvo on kallista. Siksi toivomme, että olet vilpitön ostaa ihmisiä. Kansainvälinen liikenne on kaukana ja sinun täytyy mennä tullin läpi. Kun kuljetus on vaikuttavat monet tekijät, ja meidän on annettava kuljetuksen enemmän. Enemmän ymmärrystä, emme ota vastuuta seuraavissa tilanteissa ja hyväksy riidat. 1, tuote on velvollinen maksamaan tullit tulli-tarkastus, tämä tilanne edellyttää, että olet mennä läpi tullauksen, emme halua sinun lisätä veroja maksaa, mutta jos tulli todella pidätetty tuote, sinun täytyy ratkaista! 2. Kun kuljetus prosessi kohtaamisia tekijät, kuten tulli iskee, postin lakot ja kolea sää, joka ei voi vastustaa, meidän täytyy hyvä viestintä ratkaista. Jatkamme tapahtuman suoja-aikaa ja odottaa tuotteiden saapumista yhdessä. 3, tuotteen toimitus epäonnistui, tai koska et ole kotona, tai osoite on väärä, tai puhelin ei voi ottaa sinuun yhteyttä, tai kauko-osoite, tai posti ei lähetä, me voimme seurata seuranta tiedot paikalliseen postiin valittaa, hakea tuotteen, voit mennä postiin hakemaan niitä takaisin itse. Tämä on helppo tehdä, koska tuote ei katoa. Seuranta tiedot voi todistaa, että tuote on käsissä postiin. Sen jälkeen, kun tuote saapuu maassasi, olet vastuussa seuranta dynamiikkaa tuotteen postissa ja noutaa tuotteen. 4. Näitä ehtoja ovat läsnä kuljetus. Ensin selventää näitä ohjeita. Jos päätät ostaa, et hyväksy näitä ehtoja käyttäjän puolesta. Täydellinen toimitus tuotteen yhdessä, yleensä ilman mitään ongelmia.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 1.99kg (4.39lb.)
Paketin Koko 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
Pyörän Koko 29 tuumainen
Sopii Levyjarru
Tyyppi Öljyn ja Kaasun Haarukka (Ilman Sietokyvyn/Öljy Vaimennus)
väri 29 tuumaa, 27,5 tuumaa
Tuotemerkki pyöräily sankari
Terän pituus 79CM
Malli Numero CX-720
Materiaali Magnesium
Varren koko 400mm
Jousitus Kyllä
Käytä Maastopyöriä

Kirjoita arvostelu

32MM Halkaisijaltaan 1-1/8 Suora putki 27.5 29 tuuman Haarukka Mountain Bike Jousitus 120MM ilman Tyyny Pyörä Plug 9X100MM QR-Akseli

32MM Halkaisijaltaan 1-1/8 Suora putki 27.5 29 tuuman Haarukka Mountain Bike Jousitus 120MM ilman Tyyny Pyörä Plug 9X100MM QR-Akseli

Rakas ostajat, kiitos erittäin paljon tulossa meidän polkupyörän tarvikkeet shop, ja me odotamme palvella sinua! Tämä on kiinassa valmistettu, merkki: Pyöräily sankari, joka valmistaa laadukkaita ilmatyynyn haarukat ja ilman pelikieltoa maastopyöräilyä harrastaville.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!