Tuoteryhmä

690-T fatbike carbon clincher vanteet tubuless 26 tuumainen pyörä vanteen 90mm leveys High end rasvaa pyörä, valmistettu Kiinassa

Uusi

€797.82

Varastossa

Asiasanat: fatbike carbon pyörä, carbon clincher vanteet, carbon pyörät, Halpa fatbike carbon pyörä, Korkea Laatu carbon clincher vanteet, Kiina hiili pyörät Toimittajat.

690-T fatbike carbon clincher vanteet tubuless 26 tuumainen pyörä vanteen 90mm leveys High end rasvaa pyörä, valmistettu Kiinassa

690 Hiilen Rasvaa Pyörä ratkaiseva tekijä Tubeless Valmis Pyöräkerran 26er

Ulompi leveys: 90mm

Sisäinen leveys: 85mm

BSD: 559mm

ERD: 537mm

Vanteen Paino +/-15: 1340g

Pyöräkerran Paino+/-30:2298g

Materiaali:Carbon T700

Koko:26er

Vanteen Viimeistely:UD matta kanssa IMUST logo

Vanteen Syvyys:20mm

Puhui reikiä: 32 reikää(edessä ja takana)

Puhui hole koko: 4.5 mm (ulkoinen nännit)

Pinnoja:CN-Brändin Pyöreä Pinnoja

Arvon Tyyppi:Presta

Nännit:Kupari

Renkaat ja putket:Maxx on 26x4.8

Hub:Powerway M74/Novatec

Hub Freehub:Shiman 10/11 Nopeus/SR-OLEN XD Driver

Edessä Thru-Akseli:15x135mm/15x150mm(Powerway QR adapterit saatavilla)

Taka-Thru-Alxe:12x170mm/12x190mm/12x197mm(Powerway QR adapterit saatavilla)

Takuu: 2 vuotta

Paketin mukana:

1 sarja thru-akseli

1 aseta pyöräkerran + renkaat+putket

90mm leveä muotoilu tekee rasvaa pyörät sopii kaikkiin leveydet fat bike renkaat. Se beadless ja bead lock muotoilu tekee tubeless asetelmia täydellisesti:ICAN fat bike vanteet toimii kanssa tai ilman putkia 3.8" 4,8". ja tubeless (ei putki) tekee rasvaa polkupyörää paljon kevyempi. ICAN rasvaa pyörä, pyörät, tubeless-järjestelmä toimii täydellisesti, super alhainen paine.90C on muutettu paremmin tubeless renkaiden asennus, jotta renkaiden asennus helposti ja täydellisesti. Kaksinkertainen seinä rakenne tekee hiilen tubeless fat bike vanteen parempi jäykkyys ja ratsastaa käsittely. Poista kuivatuksen hiilen rengas, parantaa puhui reikä jännitystä ja tehdä vanteen paino kevyempi. Valmistetaan uusi valmistusprosessi, jossa on yksi-osainen-kerros, jotta hiilikuitu kerros jatkuva ja vanteet vahvin. T700: Rakennettu premium Toray T700 hiilikuitu. Paras lujuus-paino-suhde kustannuksia säästämättä.

1.Ilmoita meille akseli ,väri ,merkki,kasetti solmukohdat, kun olet paikassa järjestyksessä.(Jätä tilaa muistiinpanoja,jätä viesti tai lähetä emaisl)

2.Kaikki hinnat ovat FOB, ei maksa mitään veroja mukautettu.Jos tarvitset julistaa alhainen arvo sinulle,ole hyvä ja jätä toteaa meille ,muuten me lähetämme sen sinulle todellinen arvo tuotteita.

3.Ole hyvä ja tarkista paketin ennen kuin allekirjoitat sen,jos se on demaged ,ota kieltäytyä allekirjoittamasta sitä.Muuten,emme ole vastuussa se, kun kirjaudut se.

4.Varmista, osoite ,nimi ja puhelin numero on oikea .

5.Jos olet tyytyväinen palveluumme,jätä Positiivista palautetta viisi tähteä sinulle.Jos et ole tyytyväinen kohteita,ota meihin yhteyttä, ennen kuin jätät negatiivinen palaute,yritämme aina parhaamme ongelman ratkaisemiseksi ja arvostamme positiivista palautetta.

1x edessä fat bike vanteet

1 x taka-fat bike vanteet

Sopiva läpi-akseli 2kpl(edessä ja takana)

Tarjoamme sinulle laadukkaat ja asiakas-testattuja tuotteita.Meillä on laadunvarmistus päivämäärä, joka on Runko 3 vuotta & Pyörä sarja 2 vuosi n .Normaaleissa ratsastus ,jos siellä on mitään vahinkoa ei ole ihmisen aiheuttama tekijät,tuotteet voidaan korvata meiltä.

Tietoja takuuaika :

Vaihe 1 : Lähetä sähköpostia ja kerro ongelman tietoja tuotteet . Vaihe 2: Ottaa valokuvia tai video näyttää meille ongelma . Vaihe 3: Me analyysin ongelma pohjan, kuvia tai videota . Vaihe 4:Vahvista ongelma ,antaa ratkaisemaan suunnitelma .

Huomaa: Tuotteet palata takaisin IMUST ja IMUST tehtaan pinta-testi : >Se on tuotteiden laatu ongelma ,IMUST URHEILU maksaa kaikki maksut . >Vahvista se on, koska ihmisen aiheuttama , asiakkaan täytyy maksaa kaikki maksut .

Tämä takuu ei kata: * Normaalia kulumista, vahingoista, jotka aiheutuvat onnettomuudesta, väärinkäytöstä, laiminlyönnistä, väärinkäytöstä, tai stunt (veld soimaan, ratsastus alas portaita, tai vastaavaa toimintaa). * Virheellinen asennus tai virheellinen huolto ei kuulu takuun piiriin

Olemme ammatillinen valmistajan carbon pyörä kehyksiä,pyörät ja muut polkupyörän osat,ja olemme myyjä alibaba enemmän kuin 7 vuotta .

Me uhraamme itsestämme toimittaa erinomaisia tuotteita, joissa on kohtuullinen hinta,myös takaamme laadun.Vaadimme, että Laatu on ensimmäinen.

Asiakkaat hoito on tärkein tavoitteemme,tarjoamme paras lähetyksen ja sen jälkeen myyntiin palveluja.Tavoitteenamme on tarjota sinulle 100% tyytyväisyys.

Meidän periaate on:Laatu on ensimmäinen.

1.Rohkeasti yhteyttä meihin tahansa,clinck 'service center'.Tai ota meihin yhteyttä 24 tuntia päivässä.

2.Soita meille, 8:30am to 6:00 pm(Kiina aikaa) +86-15920011076.

3.Emme anteeksi myöhäinen vastaus lomien aikana.

Pakkauksen Paino 9.0kg (19.84lb.)
Paketin Koko 59cm x 59cm x 59cm (23.23in x 23.23in x 23.23in)
Yksikkö Tyyppi Pari
Pyörän Materiaali carbon
Sovellettavat Polkupyörä Maastopyörät
väri UD matta n logot
Malli Numero Kuusisataa yhdeksänkymmentä
Koko 29"
Viimeistely UD Matta
Puhui Reikä 32H
Jarrujärjestelmä Levyjarru
Tuotemerkki IMUST

Kirjoita arvostelu

690-T fatbike carbon clincher vanteet tubuless 26 tuumainen pyörä vanteen 90mm leveys High end rasvaa pyörä, valmistettu Kiinassa

690-T fatbike carbon clincher vanteet tubuless 26 tuumainen pyörä vanteen 90mm leveys High end rasvaa pyörä, valmistettu Kiinassa

690-T fatbike carbon clincher vanteet tubuless 26 tuumainen pyörä vanteen 90mm leveys High end rasvaa pyörä, valmistettu Kiinassa 690 Hiilen Rasvaa Pyörä ratkaiseva tekijä Tubeless Valmis Pyöräkerran 26er Ulompi leveys: 90mm Sisäinen leveys: 85mm BSD:

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!