Tuoteryhmä

Paras akun merkki 3.7 V e Road reitti HD-X9 navigator akku 053759 503759 1300MAH GPS kolme riviä

Uusi

€3.92

€5.36

-26 %

Varastossa

Asiasanat: navigointi akku, akku navigator, 503759 akku, Halpa navigointi akku, Korkea Laatu akun navigator, Kiina 503759 akku Toimittajia.

Hei, jos ei löydä kaupasta etsimässä akun koon haluat,

Ota yhteyttä minuun, annamme sinulle suositella tai mukautettu sinua varten!

Käytämme paras palvelu ja paras laatu sinulle!

Odotan yhteistyötä kanssanne!

On mukava päivä. Kiitos.

( Kuten paristot nopeammin päivitykset , jokainen erä on erilainen, pro ostaa akku kuvassa voi olla erilainen . Jotkut ovat ilmaisia ja jotkut LOGO LOGO,

Mutta ei vaikuta käyttöön , mieli, älä ammu, kiitos )

Malli: 053759 503759

Kapasiteetti : 1300MAH

Jännite : 3.7 V

Latauksen jännite : 4.2 V

Mitat: Leveys Paksuus 5MM 37MM pituus 59MM

Yksi , MP3 litium akku

Kuten litium-akut ja matkapuhelimet , MP3-sisäänrakennettu litium-akku on yleensä syvä maksu syväpurkaus on noin 300-500 kertaa ( GT ) , joka on noin vuoden tai kahden käytön jälkeen , peliaikaa tulee merkittävästi vähentää , tai jopa kokonaan voi käynnistää käyttämällä sitten sinun täytyy vaihtaa akku ennen käyttöä. Lähes kaikki tuotenimeä tietokoneet, koska ei ole palvelua , jotta voidaan vähentää kustannuksia, jotka on asennettu tuote käyttämällä B-solujen ( tehdas viallisia tuotteita , vialliset , luokan tuote ) , akun suorituskyky voi olla kolme kuukautta sen jälkeen, kun yleinen käyttö straight-line pudota lyhyempi käyttöikä .

Kaksi -, MP3-litium Kesto

Peliaikaa ja akun kapasiteetti ja koko kone \\\\\\\\\\\\\\'s virrankulutus , suurempi enemmän yleistä näytön virrankulutus , akku on myös suurempi . MP3-kapasiteetin litium-akku 1.2-tuuma näytön seuraavia yleisiä 150 - 300mAh, kun täydellä latauksella noin 8 tuntia toistoaikaa kapasiteetin litium-akku , 1.5 - 1.8 tuuman näyttö, MP3 on yleensä 300 - 1000mAh, 2.5 -tuumainen näyttö MP4-akun kapasiteetti on noin 1800mAh. hodge kone, koska ei ole palvelua, jotta voidaan vähentää kustannuksia, kun asennettu sisällä akku, jossa on B-luokan ( tehdas viallisia tuotteita , vialliset , luokan tuote ) , yleensä pienempi kapasiteetti kuin tuote noin 20% , toistoaika on lyhyempi .

Kolmanneksi, miten tuomari minun kameran akku ongelmia ?

Jos Bluetooth-laitteessa on seuraavat MP3-ilmiö , on tarkoitus olla ongelma akku , korvata :

1 , käyttö enemmän kuin yksi vuosi on pelata ( valmiustila) - aika on huomattavasti lyhyempi ( noin 3 tuntia ) , akun kapasiteetti on vähentynyt, elämään .

2 , ei käynnisty , tai virta : akun sisäinen oikosulku tai huono laatu hiukset ja räjäyttää tai vastus suurenee , akku epäonnistuu .

3 , toisto pahempaa : akun sisäinen vastus kasvaa , ulostulo jännite on liian alhainen .

4 , ei voi pelata : akun suojapiiri rengas tai renkaat , akku vika .

Huomautus : MP3 jos alku on normaali, ja myöhemmin todettu vika , se on enemmän kuin 90 % akun syitä mahdollisuudet muiden elektronisten komponenttien pienempi rengas , kun akku on kuluva osa , epätasainen laatu , ja laturin lähtöjännite on yleensä korkeampi , paine ei ole rajoitettu omistettu litium (4.2 V) - funktio perustuu täysin akku line suojaus , helposti vaurioitunut . MP3 arvokas, koska syitä ei käytä pieni akku on erittäin huono tuulella !

Neljänneksi, mistä tiedät, kone \\\\\\\\\\\\\\'s akun malli ?

1, avata kone : rohkeasti avata kone -, MP3 -, sisustus on hyvin yksinkertainen , älä huoli, se voi vahingoittaa konetta . Huolellisesti tarkistaa laitteen nähdä, onko ruuvi , se voidaan avata pieni ruuvimeisselillä , asuminen yleensä ei ole sitoutunut tai on snap solki , ja sen jälkeen viikon veitsellä pitkin sauma voi säkissä tai naarmu Alice avasi varovasti, yleensä ei ole vaurioitunut kuoret , painikkeet ja muut huomiota .

2 , näet kun avaat akun jos akku on hopea , sitten litium-polymeeri-akku , ulkopuolella on muovi elokuva pakkaus , jos muut värit ovat teräs tai alumiini-litium-akku , iho on PVC-muovia laittaa , enemmän sininen , mutta myös musta.

3, katso Akun Tyyppi Akun suihkutetaan yleinen malli ( itse asiassa edustaa akun koko ) , kirjataan edellä sanat voi olla, jos ei hallitsija noin pitkän antelias ennätys.

Viides, miten ostaa tarvittavat akku?

Ensimmäinen pura laitetta nähdä akun ( purkaa oman itsensä purku -, korjaus teknikot ei löydä split ) , useimmat akut on merkitty mallin , itse asiassa, on akun tyyppi korkea ( paksu ) , leveys, pituus , on olemassa malleja, Meidän alla olevasta taulukosta malli , jos ei , voit ottaa yhteyttä ravintolaan mennä . Jos et vielä vähemmän , voit käyttää samaa mallia , joka on samanlainen kuin pieni piste , esimerkiksi, olet 552 030 , ei taulukossa , saatavilla 052,030 , mutta korkeus ( paksuus ) pieni, 0.5 , pala paksua paperia 0.5 pala laittaa ylös ladattu koneeseen estämiseksi ravistamalla, koska koneessa on tilaa , kun taas samanlainen kohta löytyy suuri . Jos akku ei ole malli , tai eivät näe , on yksinkertainen hallitsija mitata pituus, leveys , korkeus , ja sitten taulukon mukaan edellä mainittu menetelmä löytää vastaavia kapasiteetin koon ei tulisi pitää pystyä mukana matkalle. Pikemminkin pienempi , ei super , koska kun iso, ei ole asennettu, rahti voinut tarkistaa kalliimpaa kuin akku itse . Toinen asia on, että kone ei ole käytetty pieni määrä litium-akku , jännite on 3.7 (3.6) V voidaan 1.2 V tai 2,4 V: n , sinun pitää ottaa yhteyttä omistajaan .

Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Käytä MP3 / MP4-Soitin
Malli Numero 053759
Tuotemerkki Litran energia-akku
väri Valkoinen
Ladattava Kyllä
Tyyppi Li-polymeeri
Paketti Kyllä
Battery Ominaisuudet Alkuperäinen
Palvelu Shop Takuu

Kirjoita arvostelu

Paras akun merkki 3.7 V e Road reitti HD-X9 navigator akku 053759 503759 1300MAH GPS kolme riviä

Paras akun merkki 3.7 V e Road reitti HD-X9 navigator akku 053759 503759 1300MAH GPS kolme riviä

Hei, jos ei löydä kaupasta etsimässä akun koon haluat, Ota yhteyttä minuun, annamme sinulle suositella tai mukautettu sinua varten! Käytämme paras palvelu ja paras laatu sinulle! Odotan yhteistyötä kanssanne! On mukava päivä. Kiitos. (

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!