Tuoteryhmä

Multi-toiminto, LCd-näyttö, aa-aaa-sc, c, d, akku, laturi ja 4 kpl c-koon 4000mah ladattava akku

Uusi

€20.04

€25.04

-19 %

Varastossa

Asiasanat: c d akkulaturi, akku, laturi, d akkulaturi, Halpa c d akkulaturi, Korkea Laatu Akku, Laturi, Kiina d akkulaturi Toimittajat.

Toimitus Tärkeää: Brasilia-Asiakkaille ole hyvä ja jätä CPF sen jälkeen, kun tilauksen. 1.Kaikki tilaukset toimitetaan luvatussa käsittelyaika. 2. Auttaa ostajia vähentää tai välttää tulli vero, voimme kirjoittaa "Lahja tai Näyte" klo USD20-50/pc-arvo hinnan lasku. Jos sinulla on ehdotuksia, jätä huomautus järjestyksessä. 3.Tulli Vero pitäisi maksaa ostaja, Myyjä voi ei tue mitään Tulli Vero. 4.Kauko-Ala: Kauko-alue, DHL/Fedex/UPS/TNT veloittaa ylimääräistä "syrjäisen Alueen Maksua", ole hyvä ja ymmärrystä se. 5.Toimitusaika: PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. Paluu/Palautus 1.Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2.Kaikki palasi erät on alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata. Hyväksymme vain palauttaa tavarat Postitse, tai EMS. 3.Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Palautetta ja Huomiota 1.Jätä meille postitive palautetta, Jos olet tyytyväinen meidän tuotteita. 2.Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos et ole tyytyväinen meidän tuotteita. 3.Tuemme tukku-hinta,ota meihin yhteyttä, jos tarvitset suuri määrä.

Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 23cm x 23cm x 12cm (9.06in x 9.06in x 4.72in)
Pakkauksen Paino 0.45kg (0.99lb.)
Aseta Tyyppi Laturi Sarjaa
Akun Numero 4
Nimellinen Jännite 1.2 V
väri US, EU, UK, AU
Nimellinen Kapasiteetti Neljä tuhatta
Korvaava Akku No
Nippu kanssa 4kpl 4000mah akku
Tyyppi Ni-MH
Koko C
Malli Numero C906W
Tuotemerkki PALO

Kirjoita arvostelu

Multi-toiminto, LCd-näyttö, aa-aaa-sc, c, d, akku, laturi ja 4 kpl c-koon 4000mah ladattava akku

Multi-toiminto, LCd-näyttö, aa-aaa-sc, c, d, akku, laturi ja 4 kpl c-koon 4000mah ladattava akku

Toimitus Tärkeää: Brasilia-Asiakkaille ole hyvä ja jätä CPF sen jälkeen, kun tilauksen. 1.Kaikki tilaukset toimitetaan luvatussa käsittelyaika. 2. Auttaa ostajia vähentää tai välttää tulli vero, voimme kirjoittaa Lahja tai Näyte klo USD20-50/pc-arvo hinnan lasku.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!