Tuoteryhmä

Ihana simulointi husky-koira lelu elävä makaa husky koira nukke noin 40x14x30cm

Uusi

€38.82

€73.26

-47 %

Varastossa

Asiasanat: koira nukke, husky koiran lelu, Husky koira, Halpa koira nukke, Korkea Laatu husky koiran lelu, Kiina husky koira Toimittajat.

kuvaus: koko on noin 40x14x30cm. se on tehty todellinen turkista, joten jokainen on ainutlaatuinen, ja väri riippuu raaka-aineesta, joten toivon, että voitte ymmärtää. 45716720657a hei, rakas ystävä, tervetuloa myymälästämme, kiitos vierailusta! Toimitus tiedot:

lähetämme sen ulos tavalla voit valita niin pian kuin mahdollista. jos et ole vielä saada kohteen määrätyn ajan, ota yhteyttä meihin, me tarkistaa seuranta tiedot sinulle. ota yhteyttä: 1. Jos on kysyttävää, Ota meihin yhteyttä mennessä Consultor.news, Vastaus 12 tunnin sisällä. 2. Emme välitä meidän arvostettu ostajia, jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalveluumme esikunnat on erittäin iloinen voidessani auttaa sinua. Yritämme parhaamme vastata sähköposteihin mahdollisimman pian, kuitenkin, koska suuri määrä päivittäin saapuvat sähköpostit ja aikavyöhykkeen ero, emme välttämättä pysty vastaamaan sähköposteihin välittömästi. Odota 12-24 työaikana meille vastauksen. Palaute: Hyvä ostajat, arvostamme liiketoiminta, jos olet tyytyväinen palveluumme, jätä meille positiivista palautetta ja arvostele tiedot kaupan (Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä) kanssa "PERFECT 5 TÄHTEÄ". [Kun arvostelet toimitusaika osa ota kansainvälisen alueen huomioon.] Sinun tunnustaminen tekee meille enemmän itseluottamusta kehittää liiketoimintaa ja palvella sinua paremmin. Tavoitteenamme on varmistaa, että olet onnellinen ostaja ja miellyttävä ostoksia kanssamme. Anna meille viestin ennen lähtöä tahansa 1-tai 2-luokitukset, neutraali, negatiivinen palaute tai avata minkä tahansa riidan. Ymmärrämme, huolet ja pettymyksiä saatat olla, ja tekee meidän pyrkii ratkaisemaan ongelmat. Anna meille mahdollisuuden ratkaista jokin ongelma.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 41cm x 15cm x 32cm (16.14in x 5.91in x 12.60in)
Pakkauksen Paino 0.9kg (1.98lb.)
Ominaisuudet Malli, DIY
Tyyppi DIY Räätälöinnin
Täyte Laatu Lastut
Varoitus no
Lomake Koira
Malli Numero 40x14x30cm
Ikäryhmä > 3 vuotta vanha
Kohteen Tyyppi Eläimet
Teema lelu
Sukupuolten Unisex
Eläimet Koira
Materiaali polyeteeni ja turkikset

Kirjoita arvostelu

Ihana simulointi husky-koira lelu elävä makaa husky koira nukke noin 40x14x30cm

Ihana simulointi husky-koira lelu elävä makaa husky koira nukke noin 40x14x30cm

kuvaus: koko on noin 40x14x30cm. se on tehty todellinen turkista, joten jokainen on ainutlaatuinen, ja väri riippuu raaka-aineesta, joten toivon, että voitte ymmärtää. 45716720657a hei, rakas ystävä, tervetuloa myymälästämme, kiitos vierailusta! Toimitus tiedot: lähetämme

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!