Tuoteryhmä

Pieni söpö muhkeat sika tyyny lelu täytetyt vaaleanpunainen valehteleva sika-nukke syntymäpäivä lahja noin 40cm

Uusi

€12.51

€23.61

-47 %

Varastossa

Asiasanat: Consultor.news, Consultor.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

kuvaus: koko on noin 40cm, väri on vaaleanpunainen. jos pidät 50cm,70cm,90cm niitä, tai punainen, ota meihin yhteyttä, kiitos. hei, rakas ystävä, tervetuloa myymälästämme, kiitos vierailusta! Toimitus tiedot: toimitamme sen kanssa, miten voit valita niin pian kuin mahdollista. jos et ole vielä saada kohteen määrätyn ajan, ota yhteyttä meihin, me tarkistaa seuranta tiedot sinulle. ota yhteyttä: 1. Jos on kysyttävää, Ota meihin yhteyttä mennessä Consultor.news, Vastaus 12 tunnin sisällä. 2. Emme välitä meidän arvostettu ostajia, jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalveluumme esikunnat on erittäin iloinen voidessani auttaa sinua. Yritämme parhaamme vastata sähköposteihin mahdollisimman pian, kuitenkin, koska suuri määrä päivittäin saapuvat sähköpostit ja aikavyöhykkeen ero, emme välttämättä pysty vastaamaan sähköposteihin välittömästi. Odota 12-24 työaikana meille vastauksen. Palaute: Hyvä ostajat, arvostamme liiketoiminta, jos olet tyytyväinen palveluumme, jätä meille positiivista palautetta ja arvostele tiedot kaupan (Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä) kanssa "PERFECT 5 TÄHTEÄ". [Kun arvostelet toimitusaika osa ota kansainvälisen alueen huomioon.] Sinun tunnustaminen tekee meille enemmän itseluottamusta kehittää liiketoimintaa ja palvella sinua paremmin. Tavoitteenamme on varmistaa, että olet onnellinen ostaja ja miellyttävä ostoksia kanssamme. Anna meille viestin ennen lähtöä tahansa 1-tai 2-luokitukset, neutraali, negatiivinen palaute tai avata minkä tahansa riidan. Ymmärrämme, huolet ja pettymyksiä saatat olla, ja tekee meidän pyrkii ratkaisemaan ongelmat. Anna meille mahdollisuuden ratkaista jokin ongelma.

Paketin Koko 30cm x 12cm x 10cm (11.81in x 4.72in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Kohteen Tyyppi Eläimet
Varoitus no
Ikäryhmä > 3 vuotta vanha
Tyyppi Muhkeat/Nano-Nukke
Lomake Sika
Eläimet Sika
Ominaisuudet Täytetyt & Muhkea,Pehmeä
Täyte PP Puuvilla
Materiaali Muhkeat
Sukupuolten Unisex
Malli Numero 40cm
Teema lelu

Kirjoita arvostelu

Pieni söpö muhkeat sika tyyny lelu täytetyt vaaleanpunainen valehteleva sika-nukke syntymäpäivä lahja noin 40cm

Pieni söpö muhkeat sika tyyny lelu täytetyt vaaleanpunainen valehteleva sika-nukke syntymäpäivä lahja noin 40cm

kuvaus: koko on noin 40cm, väri on vaaleanpunainen. jos pidät 50cm,70cm,90cm niitä, tai punainen, ota meihin yhteyttä, kiitos. hei, rakas ystävä, tervetuloa myymälästämme, kiitos vierailusta! Toimitus tiedot: toimitamme sen kanssa, miten voit valita niin pian kuin mahdollista.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!