Tuoteryhmä

Elokuvat & TV-lahja, lelu Inuyasha muhkeat seisoo Sesshoumaru nukke lahja noin 32cm

Uusi

€12.94

€24.41

-46 %

Varastossa

Asiasanat: nukke vaatteita malleja ilmaiseksi, Nukke Sohva, Nukke, Halvat nukke vaatteita malleja ilmaiseksi, Korkea Laatu nukke sohva, Kiina nukke Toimittajat.

koko on noin 32cm. 36647391266 hei, rakas ystävä, tervetuloa myymälästämme, kiitos vierailusta! Toimitus tiedot: toimitamme sen kanssa, miten voit valita niin pian kuin mahdollista. jos et ole vielä saada kohteen määrätyn ajan, ota yhteyttä meihin, me tarkistaa seuranta tiedot sinulle. ota yhteyttä: 1. Jos on kysyttävää, Ota meihin yhteyttä mennessä Consultor.news, Vastaus 12 tunnin sisällä. 2. Emme välitä meidän arvostettu ostajia, jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalveluumme esikunnat on erittäin iloinen voidessani auttaa sinua. Yritämme parhaamme vastata sähköposteihin mahdollisimman pian, kuitenkin, koska suuri määrä päivittäin saapuvat sähköpostit ja aikavyöhykkeen ero, emme välttämättä pysty vastaamaan sähköposteihin välittömästi. Odota 12-24 työaikana meille vastauksen. Palaute: Hyvä ostajat, arvostamme liiketoiminta, jos olet tyytyväinen palveluumme, jätä meille positiivista palautetta ja arvostele tiedot kaupan (Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä) kanssa "PERFECT 5 TÄHTEÄ". [Kun arvostelet toimitusaika osa ota kansainvälisen alueen huomioon.] Sinun tunnustaminen tekee meille enemmän itseluottamusta kehittää liiketoimintaa ja palvella sinua paremmin. Tavoitteenamme on varmistaa, että olet onnellinen ostaja ja miellyttävä ostoksia kanssamme. Anna meille viestin ennen lähtöä tahansa 1-tai 2-luokitukset, neutraali, negatiivinen palaute tai avata minkä tahansa riidan. Ymmärrämme, huolet ja pettymyksiä saatat olla, ja tekee meidän pyrkii ratkaisemaan ongelmat. Anna meille mahdollisuuden ratkaista jokin ongelma.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Paketin Koko 25cm x 12cm x 18cm (9.84in x 4.72in x 7.09in)
Mitat 32cm
Sukupuolten Unisex
Materiaali Muhkeat
Täyte PP Puuvilla
Ominaisuudet Elokuva & TV,Täytetyt & Muhkeat
Malli Numero 32cm
Ikäryhmä 5-7 Vuotta
Varoitus no

Kirjoita arvostelu

Elokuvat & TV-lahja, lelu Inuyasha muhkeat seisoo Sesshoumaru nukke lahja noin 32cm

Elokuvat & TV-lahja, lelu Inuyasha muhkeat seisoo Sesshoumaru nukke lahja noin 32cm

koko on noin 32cm. 36647391266 hei, rakas ystävä, tervetuloa myymälästämme, kiitos vierailusta! Toimitus tiedot: toimitamme sen kanssa, miten voit valita niin pian kuin mahdollista. jos et ole vielä saada kohteen määrätyn ajan, ota yhteyttä meihin, me tarkistaa seuranta

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!