Tuoteryhmä

20kpl/S Nahka Käsi Työkalut Leathercraft Asettaa Kit Costura Ompelemalla Punch Ompelu DIY Leima Lahja TB Myynti

Uusi

€23.37

€43.28

-46 %

Varastossa

Asiasanat: booli työkalu nahka, nahka työkalut 20pcs, punch nahka työkalut, Halpa booli työkalu nahka, Laadukkaita nahka työkalut 20pcs, Kiinassa punch nahka työkalut Toimittajien.

20kpl/set Nahka Käsi Työkalut Leathercraft Asettaa Kit Costura Ompelemalla Punch Ompelu DIY Leima Lahja TB Myynti Ominaisuus:

100% upouusi ja korkea laatu!

Täydellinen nahka ompelu ja käsityö

Tyyppi: Työkalu Asettaa

Materiaali: Puu,Metalli

Käyttö: nahka-veneet

Huomautus:Koska tuotannon eri erissä, anna väri, on olemassa tietty virhe, 2 x Sormi Protector (Random Väri)

5 x Nahka Reuna Hionta puolan Työkalu

2 x Puun Multi-Koko Reuna Slicker

1 x kahva Awl

1 x Ruostumaton Kaksinkertainen Pää Liimalla Kiinni

1 x Veitsi 10kpl Terät

1 x 45mm Pyörivä Leikkuri

1 x Valmistusta Työkalu varaterät 10kpl

1 x Nahka-veneet Ompelu Ruletti Nahka Ompelemalla Pyörä 2,5 mm

1 x Nahka-veneet Ompelu Ruletti Nahka Ompelemalla Pyörän 4mm

1 x Nahka Reuna Särmäysautomaatti Beveler Valmistusta Työkalu

1 x Kahva Reuna Beveler 1mm

1 x Multi-Size-rei ' Itys, 1,5 mm/2mm/2,5 mm/3 mm/3.5 mm/4mm

1 x Säädettävä Reuna Brochure jopa 1,5 cm

1 x Ruostumaton Reuna Beveler 1mm

1 x Ruostumaton Reuna Beveler 2mm

1 x Säädettävä Nahka Reuna-Ompelemalla Työkalu Groover

1 x Japanilainen Tyyli Valmistusta Veitsi

Toimitamme ympäri maailmaa (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO). Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. Lähetämme paketin kautta Kiinaan air post. Toimitusaika riippuu Toimitus Harjoittaja, Tulli-ja Post-Dispatch kohde-ja muut tekijät.Useimmat paketit voi olla sai 20 työpäivää (4 viikkoa). Katso alla toimitusaika kokoelma määrällisiä tietoja:

Otamme vastaan Sähköpostitse pyynnöt palaa 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ole hyvä ja palauta se 7 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota meihin yhteyttä paluuta opas, ennen kuin voit palauttaa sen. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS. Jos tuote on viallinen 3 kuukautta, Me lähetämme sinulle korvaavan ilman lisämaksua tai tarjoavat palautusta, kun saamme viallisen nimikkeen. Jos tuote on viallinen 3 kuukauden jälkeen, voit silti lähettää se takaisin meille. Lähetämme sinulle uuden saatuaan viallinen erä. Mutta sinun tarvitse maksaa ylimääräisiä postikuluja. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu, anna meille positiivista palautetta kanssa 5 tähden tarkastelu, joka on meille erittäin tärkeä. Tulemme hyvin kiitollinen, jos voit jättää todellinen tunne täällä. Jos et ole tyytyväinen kohteita tai palvelua, ota meihin yhteyttä, ennen jättämättä palautteita, voimme ratkaista ongelman heti, kiitos! Ota Viesti meille, alkaen 9:00. 18:00. (GMT+8) maanantaista lauantaihin . Jos sinulla on kysyttävää, ole hyvä sanoma meitä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa sinua. Kaikki viestit vastataan kuluessa 1 arkipäivä (paitsi juhlapäivinä Kiinassa). Jos et saa vastauksen, ota ystävällisesti uudelleen lähettänyt viestin ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Pyydämme anteeksi myöhäinen vastaus loma-aikana (mukana sunnuntaisin).

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.98kg (2.16lb.)
Paketin Koko 26cm x 18cm x 5cm (10.24in x 7.09in x 1.97in)
Materiaali Puu+Metalli
Tuotemerkki Beaulife peruukit
Käytä nahka
Tyyppi Työkalu Asettaa

Kirjoita arvostelu

20kpl/S Nahka Käsi Työkalut Leathercraft Asettaa Kit Costura Ompelemalla Punch Ompelu DIY Leima Lahja TB Myynti

20kpl/S Nahka Käsi Työkalut Leathercraft Asettaa Kit Costura Ompelemalla Punch Ompelu DIY Leima Lahja TB Myynti

20kpl/set Nahka Käsi Työkalut Leathercraft Asettaa Kit Costura Ompelemalla Punch Ompelu DIY Leima Lahja TB Myynti Ominaisuus: 100% upouusi ja korkea laatu! Täydellinen nahka ompelu ja käsityö Tyyppi: Työkalu Asettaa Materiaali: Puu,Metalli Käyttö:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!