Tuoteryhmä

Diy Diamond kirjonta Maalaus suoramyynti Sarjat Käsitöitä 3d-Aukiolta diamond maalaus cross stitch Mosaiikki Värikäs Maisema

Uusi

€18.33

€26.17

-29 %

Varastossa

Asiasanat: maalaus cross stitch, Diamond Maalaus Cross Stitch, käsityö 3d, Halpa maalaus cross stitch, Korkea Laatu diamond maalaus cross stitch, Kiinan käsitöitä 3d-Toimittajat.

Tervetuloa DPF virallinen Myymälä

Добро пожаловать в DPF Официальный магазин

DPF on kyky tuottaa ja suunnittelu

koko 20X30cmX2pcs,15X40cmX2pcs,15X50cm

koko 25X40cmX2pcs,20X50cmX2pcs,20X60cm

Ennen maksu, lue seuraavat sisältö huolellisesti, se takaa teille hyvää ostoksia matka.

Vähittäiskaupan: me hyväksymme vähittäis-kauppa kaikkia asiakkaita ympäri maailmaa. Meillä ei ole asetettu alarajaa kaikki hyödykkeitä.

Tukkumyynti: me hyväksymme tukkukaupan kaikista asiakkaita ympäri maailmaa. Jotta lievittää varaston paine, erä meidän joukko on yhtä suuri tai suurempi kuin 2 kappaletta. jos haluat suuria määriä tukkukauppa, ota yhteyttä meihin, keskustelemme tukkuhinta, kulkutavan ja niin edelleen sinulle. Uskomme, että voimme päästä tyydyttävään sopimukseen.

Delivery agent: jos olet ulko-online-myyjät, voimme tarjota laivameklarin palvelu sinulle. Ota selvästi kertoa meille ostajan osoitetiedot, kun kaupankäynti, me taistelu palvella sinua samaan aikaan, ja meidän on kunnioitettava täysin oman liikesalaisuuksia, koskaan tee mitään vahingollisia käytöstäsi.

Jos maa ja alue ei sisällä maan ilmainen toimitus, voit ottaa yhteyttä meihin, me tarjoamme sinulle parhaan toimitustavan.

2. Kuljetus:

Meidän tavarat ovat manner-Kiinassa. Jälkeen onnistuneen maksun, toimitamme tavarat sisällä 5-7 työpäivää, tavarat yleensä saapuvat 7 50 työpäivän kuluessa. Harvoissa tapauksissa, se on todennäköisesti viiveellä, joka riippuu säästä ja siirtää nopeus maan ja tavaroita. Kun tavarat on lähetetty, me aktiivisesti seurata tavaraliikenteen valtion.

Me yleensä käyttää China Post pieni paketti oman liikenteen, normaaleissa olosuhteissa, tavarat toimitetaan 20-40 päivää. Mutta on muitakin tapauksia saattaa viivästyä, esimerkiksi huono sää, viivästynyt saapumista oman maan ja posti-järjestelmän viivästyksiä lähettää paikalliseen postiin ja niin edelleen. Siksi, China Post paketti toimitus aika on enintään 60 päivää.

3. Tariffi:

Sen jälkeen, kun tavara saapui maassasi, se voi tuottaa tiettyjä tariffit joissakin maissa. Tämä osa tariffi on maksettava sinun . Merkitsemme lahjaksi tai pienempi arvo tavaroiden voit säästää osan tullimaksuista.

4. Jälkeen-myynti palvelu:

Kaikki tavarat myymme tarkastetaan tiukasti. Jos voit löytää tavaroita sait laatu on ongelma (ei keinotekoisia vahingot) 3 päivän sisällä. Ota kuvia ja yhteyttä meihin, me vaihtaa tai palauttaa sinulle.

5. Palaute:

Sinun tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Jos olet tyytyväinen tavaroita, anna meille positiivista palautetta. Jos et ole tyytyväinen tavarat, ota yhteyttä meihin, voimme ratkaista riidat, jossa voit sijaan lähettämistä negatiivinen palaute Consultor.news. Kiitos erittäin paljon.

Paketin Koko 35cm x 25cm x 10cm (13.78in x 9.84in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 1.16kg (2.56lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Kuvio Tyyppi Luonnonkaunis
Runko No
Useita Värejä 30-45
Kangas Pakkaus Menetelmä Rullalle
Liittämällä Alue Koko
Ulkoinen Pakkaus Värillinen Laatikko
Koko 20302 15402 1550, 2540 20502 2060
Lomake Kolmiulotteinen
Timantti Muoto Square
Tyyli Euroopassa
Käytä Multi-kuvia
Materiaali Hartsi
Tuotemerkki DPF

Kirjoita arvostelu

Diy Diamond kirjonta Maalaus suoramyynti Sarjat Käsitöitä 3d-Aukiolta diamond maalaus cross stitch Mosaiikki Värikäs Maisema

Diy Diamond kirjonta Maalaus suoramyynti Sarjat Käsitöitä 3d-Aukiolta diamond maalaus cross stitch Mosaiikki Värikäs Maisema

Tervetuloa DPF virallinen Myymälä Добро пожаловать в DPF Официальный магазин DPF on kyky tuottaa ja suunnittelu koko 20X30cmX2pcs,15X40cmX2pcs,15X50cm koko 25X40cmX2pcs,20X50cmX2pcs,20X60cm Ennen maksu, lue

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!