Tuoteryhmä

10kpl/paljon 13mm pituus 13mm leveys 7mm korkeus Korkea Laatu Super Lämmön Johtuminen Alumiini Hopea Siili, jossa 3M Teippi

Uusi

€4.48

Varastossa

Asiasanat: paljon paljon, paljon 10kpl, siili paljon, Halpa paljon paljon, Korkea Laatu paljon 10kpl, Kiina siili paljon Toimittajia.

Siili Lista L-W-H-L-W-H-L-W-H

13 x 13 x 7mm Korkea Laatu Super Lämmön Johtuminen Alumiini

Siili 3M Teippi

Alumiini Siili

Koko:13mm x 13mm x 7mm

Paino: 5g/kpl

pakkaus sisältää: 10 kpl

TOIMITUS

Tuotteita toimitetaan seurantanumeron sisällä aikataulun näkyvät sivustolla Kaikki tuotteet on tarkistaa ennen toimitusta. Me vain aluksen Osoite Consultor.news.Varmista, että se on oikein ja ajan tasalla. Merenkulun Logistiikka:

Kiina Post,HK Post,Singpost,DHL,Fedex,TNT,jne. Antaa aika:Yleensä 15-35 päivää ,se on viivästynyt lomat,kauhea sää tai muut unexcepted riskejä.

MAKSU

Alipay, Luottokortti,western union,MoneyGram, jne. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW . ESCROW pitää maksu, kunnes saat tilauksesi tyytyväisenä.

PALAUTE

Palaute on tärkeä osa Ali yhteisön ja yritämme parhaamme, jotta ansaita PositiveFeedback. Teemme kovasti ratkaista minkä tahansa ongelman, joka voi keksiä, niin ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään Negatiivista Palautetta,Huonoa palautetta ei ole parempi tapa ratkaista ongelma. Pls yhteyttä ennen lähtöä neutraali tai negatiivinen palaute. Niin vakava ja vastuullinen myyjä,me yritämme parhaamme ratkaista ongelman.Kiitos paljon!

PALAUTUSOIKEUS

Emme salli vaihto, jos asiakkaat ovat tyytymättömiä tuote, mutta asiakkaat ovat kantamaan rahtimaksuja tuoton ja vaihto. Ostajien on meihin yhteyttä, jos haluat palauttaa tai vaihtaa 5 päivän kuluessa, kun olet saanut paketti.

MEISTÄ

Pyrimme tarjoamaan parhaat tuotteet ja palvelu!Tervetuloa viestin milloin tahansa, ja olemme onnellisesti vastaus,yleensä 24 tunnin sisällä.:) Voimme toimittaa tukku-ja OEM.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.15kg (0.33lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Materiaali Alumiini
leveys 13mm
pituus 13mm
väri hopea
Malli Numero HS131307
Moottori Tyyppi Siili
korkeus 7mm

Kirjoita arvostelu

10kpl/paljon 13mm pituus 13mm leveys 7mm korkeus Korkea Laatu Super Lämmön Johtuminen Alumiini Hopea Siili, jossa 3M Teippi

10kpl/paljon 13mm pituus 13mm leveys 7mm korkeus Korkea Laatu Super Lämmön Johtuminen Alumiini Hopea Siili, jossa 3M Teippi

Siili Lista L-W-H-L-W-H-L-W-H 13 x 13 x 7mm Korkea Laatu Super Lämmön Johtuminen Alumiini Siili 3M Teippi Alumiini Siili Koko:13mm x 13mm x 7mm Paino: 5g/kpl pakkaus sisältää: 10 kpl TOIMITUS Tuotteita toimitetaan

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!