Tuoteryhmä

4kpl/Paljon 100ml Lasi Ruisku Suutin Lab Lasiesineet Sampleri

Uusi

€26.69

€28.09

-4 %

Varastossa

Asiasanat: sampleri, glassws, Halpa sampleri, Korkea Laatu glassws.

100ml Lasi Ruisku Ingector Lab Lasiesineet Sampleri

Määrä:4kpl

Kokonaispituus:215mm

Rungon Halkaisija: 40mm

Tämä lasinen ruisku voi lukita ääliö täysin.

Se välttää nuppineulan putoavan, kun käytät tätä lukon pää ruisku.

Sitä voidaan käyttää lisätä muste ink jet printers.Myös käyttää sitä kosmeettinen kentät imeä eteerinen öljy.

Toimitus Aluksen USA:7-15 päivää Aluksen muut maat:15-30 päivää Huomautus:Brasilia/ Venäjä /Ukraina kestää paljon pidempään kuin muissa maissa,joten palautus aika on enintään 60 päivää. Kohteen lähetetään 48 tuntia sen jälkeen, kun koko maksu on vastaanotettu, lähetämme tilauksia kautta Rekisteröity Ilma-Mail (Sisältyy seurantanumeron) Kiinassa Post Air Mail.

Palautusoikeus 100% Tuotto - Takuu 30 päivää Emme vastaanota palautuksia vaihtaa tai palauttaa 30 päivän kuluessa kohteita toimitus. Kohteet tulee olla alkuperäisessä kunnossa, ei ole kuluneet tai muuttaa. Me ei korvaa palautuksen toimituskulut.

Palaute Kun olet saanut oman kohteen, ota jättää palautetta meille, koska tämä ilmoittaa meille, että olet saanut kohteita. Me todella tarvitsemme teidän positiivista palautetta ja 5 Tähden arviota, kun vastaanotat tilauksesi, annamme sinulle positiivista palautetta. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Jos sinulla on ongelma tai kysymys lippuostoksesi, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä tahansa palautetta. Ja anna meille mahdollisuus kohtuullisesti korjata kohtuullisessa ajassa, mitä sinun huolenaihe voi olla. Negatiivinen palaute ei ratkaise mitään. Olemme aina valmiita selvittää asiat. Joten rohkeasti yhteyttä meihin.

Asiakaspalvelu Olemme täällä auttaa tuotteen kanssa kysymyksiä, jotta tilan ja palaa. Sitoutumistamme sinulle on vastata e-mail 24 tunnin kuluessa, viikonloppu 48 tuntia. Lähetä meille sähköpostia kysymyksiä tai huolenaiheita sinulla voi olla.

Myyntiehdot Tuonti tullit,verot ja minä vastaan tästä ei sisälly hintaan tai rahtikuluja.Siellä maksut ovat ostajan responsibity tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Meillä on yleensä merkki tavarat edullisia tulli-ilmoituksessa ja yritämme auttaa sinua minimoida tai välttää GST-tai V. A. T. tai muut tuontiverot,mutta emme voi guarance ei verorasitus kuin se on, riippuu maan politiikkaa.

Pakkauksen Paino 1.05kg (2.31lb.)
Paketin Koko 24cm x 10cm x 10cm (9.45in x 3.94in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi paljon (4 kpl/erä)
DIY Tarvikkeet Sähkö
Malli Numero 100ml
Lähtö Tyyppi Lasinen Ruisku

Kirjoita arvostelu

4kpl/Paljon 100ml Lasi Ruisku Suutin Lab Lasiesineet Sampleri

4kpl/Paljon 100ml Lasi Ruisku Suutin Lab Lasiesineet Sampleri

100ml Lasi Ruisku Ingector Lab Lasiesineet Sampleri Määrä:4kpl Kokonaispituus:215mm Rungon Halkaisija: 40mm Tämä lasinen ruisku voi lukita ääliö täysin. Se välttää nuppineulan putoavan, kun käytät tätä lukon pää ruisku. Sitä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!