Tuoteryhmä

LCD Digitaalinen Lämpömittari Hygrometer Ulkouima-Sisä-Vastaanotto Lämpötilan Kosteuden Mittari Testaaja Kello sääasema Testaaja

Uusi

€4.49

€4.88

-7 %

Varastossa

Asiasanat: kello lintu, kosteusmittari kello, clock 3d, Halpa kello lintu, Korkea Laatu kosteusmittari kello, Kiina clock 3d Toimittajat.

LCD Digitaalinen Lämpömittari Hygrometer Ulkouima-Sisä-Vastaanotto Lämpötilan Kosteuden Mittari Testaaja Kello sääasema Testaaja

Käyttöohje

Digitaalinen Thermo-Kosteusmittari

1 Erittely:

Lämpötila-Alue:

Sisä -: -10 C ~ +50C (+14 ~ +122F)

Kosteus-Alue: sisäuima-20% ~ 99% RH.(Kun kosteus

Virtalähteen: 1.5 V (AAA-koko) x 1

2 Toiminnot:

*Kello, Sisäilman lämpötila ja sisäilman kosteus-näyttö

* Lämpötilan yksikkö C/F muutettavissa

* Ulkoa MAX/MIN-arvot sisäilman lämpötila-arvon näyttö

*Kello ja arjen hälytys-toiminto

2 liikennemuotojen ajan näyttö: 12h / 24h

* Näyttö mukavuutta tutkinto

näyttää @ sisäuima-Lämpötila: 18C -25C (64F~77F)Sisäilman Kosteus: 40%RH~65%RH

näyttää @ muut sisäilman Lämpötila ja Sisäilman Kosteus

3 Toiminnot:

3-1 Avaa paristolokeron kansi, ota ulos napaisuus eriste, laittaa kansi, sitten mittari alkaa toimimaan.

3-2 kun PAINIKE toiminto:

[MAX/MIN] painamalla näyttää ulkoa MAX-ja MIN-arvot lämpötila.

[MODE] - aseta nykyinen aika ja 12h/24h-näyttö;

[ADJ] säädä arvo on alle asetus.

[ C/ F] - vaihtaa lämpötilan yksiköksi Celsius (C)ja Fahrenheit (F) .

3-3 Kellon asetus: asemaan alkuperäinen, paina MODE-painiketta 2 sekunnin ajan siirtyäksesi kellon asetus painamalla ADJ-painiketta valitaksesi 12 h-tilassa ja 24 tunnin tilassa, paina MODE-painiketta, yksi aika-askel askeleelta päästäksesi asetus kohta tunti, minuutti, paina ADJ-painiketta, jos haluat säätää hour-ja minute-arvo. Kun kaikki asetukset pistettä ovat valmiit, paina MODE-painiketta kerran kääntyä takaisin normaaliksi kellon näyttö.

3-5During asetus ja sen jälkeen n-painiketta painamalla 15 sekunnin ajan, mittari palaa normaaliin kellon näyttö, kun taas vakiintuneen arvo on tallennettu.

3-6 Paina [MAX/MIN] - painiketta näyttö MAX/ MIN-arvot lämpötila ja tallennettu aika näkyvät samanaikaisesti (vilkkuu LCD-näyttö).

4 Huomio:

4-1. Jos epänormaali näyttö tapahtuu, ota pois virtalähteen akku ja laita takaisin akun jälkeen 2 sekunnin ajan, sitten mittari palaa normaaliin näyttöön.

4-2. Ole hyvä laittaa pois vaihdettu akku paikassa, jonka nimittää Hallitus.

4-3. Emme ilmoita erikseen jos mitään muutoksia tehty mittari.

Toimitus:

Kun teet tilauksen,lähetämme kohteet 3 päivän kuluessa kun maksu on suoritettu.

Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu.

Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

Takuu & Huolto:

Tarjoamme 15 päivän ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan sisällä 7 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Tärkein!!!

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Pakkauksen Paino 0.16kg (0.35lb.)
Näytön Tyyppi Digitaalinen
Tuotemerkki KTJ
Taustavalolla Tai Ei Kyllä
Malli Numero DC102
DIY Tarvikkeet Sähkö

Kirjoita arvostelu

LCD Digitaalinen Lämpömittari Hygrometer Ulkouima-Sisä-Vastaanotto Lämpötilan Kosteuden Mittari Testaaja Kello sääasema Testaaja

LCD Digitaalinen Lämpömittari Hygrometer Ulkouima-Sisä-Vastaanotto Lämpötilan Kosteuden Mittari Testaaja Kello sääasema Testaaja

LCD Digitaalinen Lämpömittari Hygrometer Ulkouima-Sisä-Vastaanotto Lämpötilan Kosteuden Mittari Testaaja Kello sääasema Testaaja Käyttöohje Digitaalinen Thermo-Kosteusmittari 1 Erittely: Lämpötila-Alue: Sisä -: -10 C ~ +50C (+14

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!