Tuoteryhmä

Cie: n Neliön Captoe Double Monk Hihnat Patina Oliver Harmaa Käsintehty Miesten Vasikka Nahka Hengittävä Goodyear huolellisesti työstetyt Kenkä Miehet MS-01-09

Uusi

€179.92

Varastossa

Asiasanat: kengät miesten, kenkä mies, miehet, KENGÄT MIESTEN KENGÄT, Halvat kengät miesten, Korkea Laatu kenkä mies, miehet, Kiina kengät miesten kengät Toimittajat.

Meillä on ollut tehdä käsintehtyjä kenkiä mittatilaustyönä yli 10 vuotta. Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa, mukaan lukien iso-Britannia, Ruotsi, Italia, Kanada,USA jne. täydellinen mittatilaustyönä kenkä, joka sopii täydellisesti teidän jalka.

Käsityöläiset meidän työpaja on ollut alalla yli 25 vuotta. He ovat taitavia ja tietää ihmisen jalka rakenne ja tuki pistettä, mukaan lukien maailman mittakaavassa kengät teknologiaa. Ja kaikki meidän kengät on valmistettu käyttäen ensimmäinen kerros vasikka nahka ja käsin väritys. Annamme sinulle erikoistarjouksia ja ainutlaatuisia palveluja.

Paitsi musta, loput muita värejä, me maalattu käsin,joten enemmän tai vähemmän on olemassa väri ero,mutta samaan sävyyn.

Meidän Lupaus

Henkilökohtaista palvelua ja huomiota yksityiskohtiin on meidän tavoite, onko olet ostamassa kengät tai yksinkertaisesti ostamalla pari nauhoja, me vakuuttaa, että emme pidä sinä huoli-ilmainen. Kengät, myymälästämme on elinikäinen takuu.

Palaute

Jätä meille positiivista palautetta sen jälkeen, kun tapahtuma on valmis, Jos olet tyytyväinen meidän kengät ja palveluitamme. Se olisi meidän suurin saavutus. Kiitos.

Kengän hoito

Jos ajatellaan, että meidän kengät kestää useita viikkoa ja voi kestää elämän ajan, sen kannattaa ottaa vähän aikaa huolehtia teidän investointeja. Tässä on muutamia yksinkertaisia ohjeita:

* Aina puhdas kengät säännöllisesti puhdistamalla pois kaikki ylimääräinen lika harjalla tai kostealla liinalla.

* Nahka kengät soveltaa laatu kenkävoide tai kerma ja kiillottaa pois joko kuivalla liinalla tai harjalla.

* Mokka kengät harjalla ylös torkut mokka harjalla.

* Jos nupukkia kengät pyyhi liinalla kastettu hieman saippuavedellä, lämpimällä vedellä.

* Jos kengät ovat märkä, anna niiden kuivua luonnollisesti kuin laadukasta vasikka nahka kengät vaativat hidas luonnollinen kuivaus prosessi.

* Käyttää kenkä puu on suositeltavaa, koska se auttaa säilyttämään muodon kenkä.

Pakkauksen Paino 1.5kg (3.31lb.)
Paketin Koko 35cm x 18cm x 12cm (13.78in x 7.09in x 4.72in)
Yksikkö Tyyppi Pari
Toe Muoto Neliö Toe
Kausi Kevät/Syksy
Vuori Materiaali Aitoa Nahkaa
Pohjallinen Materiaali Full Grain-Nahka
Ulkopohja Materiaali Aitoa Nahkaa
Vuori-Aitoa Nahkaa Tyyppi Lehmän Nahka
Kuvio Tyyppi Käsinmaalattu
Kengän Koko 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12
Sulkeminen Tyyppi Solki Hihna
Ylä-Aitoa Nahkaa Tyyppi Lehmän Nahka
Sovi Sopii tosi kokoon, ota normaali koko
Osaston Nimi Aikuisten
Malli Numero cie
Tuotemerkki ci ' e
Päällinen Aitoa Nahkaa
Kengät Tyyppi Perus

Kirjoita arvostelu

Cie: n Neliön Captoe Double Monk Hihnat Patina Oliver Harmaa Käsintehty Miesten Vasikka Nahka Hengittävä Goodyear huolellisesti työstetyt Kenkä Miehet MS-01-09

Cie: n Neliön Captoe Double Monk Hihnat Patina Oliver Harmaa Käsintehty Miesten Vasikka Nahka Hengittävä Goodyear huolellisesti työstetyt Kenkä Miehet MS-01-09

Meillä on ollut tehdä käsintehtyjä kenkiä mittatilaustyönä yli 10 vuotta. Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa, mukaan lukien iso-Britannia, Ruotsi, Italia, Kanada,USA jne. täydellinen mittatilaustyönä kenkä, joka sopii täydellisesti teidän jalka. Käsityöläiset

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!