Tuoteryhmä

Wen Unisex Käsin Maalattu vapaa-ajan Kenkiä Custom Design Mondrian Miesten Naisten Alhainen Top Valkoinen Kangas Kengät Lahjoja

Uusi

€29.78

€48.03

-37 %

Varastossa

Asiasanat: kengät, antiikki, kengät euroopassa, kenkä galleria kengät, Halvat kengät antiikki, Korkea Laatu kengät euroopassa, Kiina kenkä galleria kengät Toimittajat.

Etsi Kengät Koko

HUOMAA:

MITATA jalkasi pituus on ainoa oikea tapa valita koko

Ota sukkia mitata jalka pituus.

Älä muista valita oikea koko mittaamalla jalan pituus.

VAIHE 1: Seiso suorana kovalle alustalle kantapää seinää vasten;

VAIHE 2: Aseta jalka pala tyhjä paperi teipattu lattiaan;

VAIHE 3: Mark pisin osa jalka (jäljempänä kantapää-to-toe pituus) paperille. Toista toinen jalka, kuten oikealle ja vasemmalle koot voivat olla erilaisia;

VAIHE 4: Mittaa pituus viivoittimella ja selvittää koko alla kaavio.

Wen kengät on Unisex.Koko vaihtoehto on MIESTEN MEITÄ koko, jos käytät Naisten koko,ota muuntaa kokoa (MIESTEN US) koko mittaamalla.

Valitse koko suurempi kuin todellinen cm mittaus RASVAA jalat tai haluat käyttää löysä.

Tuotteiden esittely

Käsin maalattu kengät kutsutaan myös Graffiti kengät. Maalari maalaa kengät yksivärinen käsin käyttäen erityinen pigmentti. Suunnittelu voi olla kaikki kuten anime, piirustus todellinen henkilö, maisema, kasvit, merkkiä, jne. Käsin maalattu kengät eivät ole vain taidetta, mutta myös käytännön hyötyä.

Vedenpitävä pigmentti käytetään kaikki kengät Wen, joten voit pestä kengät, mutta ÄLÄ harjaa maalata voimakkaasti tai käytä valkaisuainetta, pesukone ei ole sallittua.

Käsin maalattu kengät

Tyhjä Kengät

Prosessi Maalaus

Ota Valkaisuainetta kengät esimerkkinä:

1. Piirrä luonnos 2. Täytä luonnos maalilla

3. Kehittää suunnittelu 4. Loppuun

Käyttöönotto pesu käsin maalattu kengät

1. Liota kengät vedessä 2.Pese kengät säännöllisesti saippualla tai puhdistusaineella

3. Huuhtele saippualla tai puhdistusaineella pois puhtaalla vedellä

4.Kansi kengät' pinta kudosten, ennen kuin he saavat kuiva, tämä on estää maali haalistumista auringonvalossa.

Ostaja Lukeminen

Maksutapa

Vero-Ja Custom Maksu

Se on ostajan velvollisuus maksaa kaikki vero-ja custom maksu, joka voi olla tarpeen joissakin maissa, mutta meidän tulee tarjota se apu mitä voimme tehdä, auttaa vapauttamaan paketit, ja jos tiedät, miten voit välttää veroja tai pienempi vero, ota meihin yhteyttä, ennen kuin kengät on lähetetty.

Pakkaus

Toimitus

Palaute

Teemme parhaamme, jotta sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on motivaatiota, joka voi auttaa meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Jos pidät kengät, jätä positiivista palautetta, joka maksaa vähemmän kuin yksi minuutti, jos ei, ota meihin yhteyttä vapaasti ja me reslove ongelma asap.

Positiivinen palaute tuo sinulle ylimääräistä $5 Alennus seuraavaa tilauksia sinä tai ystäväsi. Samaan aikaan, jakaa nämä kengät teidän sosiaalisten verkostojen, kuten facebook, twitter, google+, instagram, jne voivat auttaa sinua saada toinen 5% Alennus. Ota yhteyttä ja tarjoa meille edellisen järjestysnumerot tai linkkejä sivuille, joilla voit jakaa kengät, me tarkistaa ja laskea hinnan sinulle. Ylimääräinen alennus koskee kaikkia kohteita, mukaan lukien myynti kohteita. Palautus - /Vaihto -

Palautus-ja vaihto hyväksytään 7 päivän sisällä, koska saat kengät. Emme ole vastuussa mistään rahti palasi kengät väärä koko, jonka valitsit itse. Voimme palauttaa rahaa tai lähettää sinulle toinen pari oikeaa kokoa sen jälkeen, kun palasi kengät saapuvat.

Muokata kengät

Ota yhteyttä ja tarjoavat ideoita ja kuvia suunnittelu, sitten maalari maalaa kengät kuin haluat, on olemassa 5 värit voit valita:

Shop Story

Tervetuloa Wen, lippulaivamyymälä Käsin Maalattu kangas kengät. Wen on enemmän kuin 4 vuoden kokemus tarjoaa käsin maalattu kengät. Käsin maalattu kengät ovat kaikki noin teidän ainutlaatuisuus ja yksilöllisyys. Voit löytää erilaisia suunnittelu sarjakuva anime, piirustus todellinen henkilö, maisema, kasvit, jne. Samaan aikaan, voit muokata ainutlaatuinen kengät tahansa suunnittelu haluat ilmaista rakkautta muille. Ihmiset, jotka ostivat meiltä käyttänyt näitä käsin maalattu kengät laajalti häät, syntymäpäivä, valmistuen, Joulu, merkkipäivät, jne.

Wen myymälä on tiimi suunnittelijat ja maalarit joka koostuu Wen, pääsuunnittelija ja muut maalarit Alice, Michelle ja Jennifer. One-to-one-kanta-asiakaspalveluun esikunnat vastaamme sinulle viipymättä jokaisen kysymyksen, odota kärsivällisesti, kun ei ole nopeasta vastauksesta johtuen viiveellä. Asiakaspalvelu pitää sinut ajan tasalla tilasta, koska voit ostaa.

Viime 4 vuotta, olemme saaneet paljon positiivisia palautteita asiakkailta, joka on tärkein motivaatio lähteä eteenpäin. Kun äiti Amerikasta kirjoitti meille sähköpostia suuri kiitos kengät hän osti hänen 2 poikaa, hän hymyili kyyneleet, kun pojat olivat hulluna nuo kengät ja suuteli häntä, kun he näkivät kengät. Samaan aikaan, me oppinut paljon ei-positiivisia palautteita joka auttoi meitä parempaa palvelua ja laadukkaita kenkiä.

Asiakkaillemme levinnyt ympäri maailmaa, mutta taide tulee elämään, jossa ei ole rajaa. Jokainen jäsen Wenartwork rakastaa elämää, ja elämä on inspiraation luomaan uusi muotoilu kengät.

Yksikkö Tyyppi Pari
Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Paketin Koko 30cm x 18cm x 10cm (11.81in x 7.09in x 3.94in)
Kantapää Tyyppi Tasainen
Vuori Materiaali Kangas
Kuvio Tyyppi Käsinmaalattu
Muoti-Elementti Totem
Osaston Nimi Aikuisten
Kengän Koko 3.5, 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5
Päällinen Kangas
Kausi Kevät/Syksy
Sovi Sopii tosi kokoon, ota normaali koko
Kantapää Korkeus Tasainen (≤1cm)
Sulkeminen Tyyppi Pitsi-Up
Malli Numero 01
Pohjallinen Materiaali Lateksi
Tuotemerkki Wen
Vulkanoitu Kengät Kyllä
Kengän Leveys Medium(B,M)

Kirjoita arvostelu

Wen Unisex Käsin Maalattu vapaa-ajan Kenkiä Custom Design Mondrian Miesten Naisten Alhainen Top Valkoinen Kangas Kengät Lahjoja

Wen Unisex Käsin Maalattu vapaa-ajan Kenkiä Custom Design Mondrian Miesten Naisten Alhainen Top Valkoinen Kangas Kengät Lahjoja

Etsi Kengät Koko HUOMAA: MITATA jalkasi pituus on ainoa oikea tapa valita koko Ota sukkia mitata jalka pituus. Älä muista valita oikea koko mittaamalla jalan pituus. VAIHE 1: Seiso suorana kovalle alustalle kantapää seinää vasten; VAIHE

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!