Tuoteryhmä

Casio katsella Muoti urheilu vedenpitävä miesten kellot DW-5600E-1V DW-5600HR-1

Uusi

€82.97

€91.18

-9 %

Varastossa

Asiasanat: katso f, katsella muoti, katsella casio, Halpa watch f, Korkea Laatu katsella muoti, Kiina katsella casio Toimittajat.

[xlmodel]-[custom]-[45249]

Saada kuponkeja ennen ostoa nauttia enemmän alennusta

[xlmodel]-[custom]-[44784]

[xlmodel]-[custom]-[44784]

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[45001]

Kunnioittaa asiakkaan hello:

Istutuksia suoraan ostaa tämä kauppa kaikki tuotteet ovat tuotemerkin upouusi alkuperäinen aito, riippumatta siitä, hihna, liikkumisesta, lukko, 100% alkuperäinen tehdas, tervetuloa havaitsemiseen erikoistuneet laitokset, kuten väärä hinta.tarkoittaa-aikaa. Me katsella monta vuotta, Alibaba, kellot ja kellot Express luokka on myös johtava myyjä, on monia jäseniä, meidän tavarat, joiden alkuperäinen tuotemerkin international group kortti, nauttia kansainvälisiä ryhmä yhden vuoden palvelun, minimoidaan riski, että ongelmia kotona, voit olla varma, että valita ja ostaa. Toivotan teille onnellista elämää, työtä, kiitos!

Hyvät asiakkaat,se on minun ilo tehdä palveluja sinulle.Lue sisältöä ennen ostoksia,se on erittäin tärkeää.

1.Järjestys on kirjoitettu oikea osoite, postinumero, joka on varmistaa, että pakettisi on erittäin kriittistä tietoa. Jos et syötä oikea zip codeit johtaa pakettia ei voida toimittaa,me ei ota mitään vastuuta.

2. Tilauksen tiedot on kirjoitettu oikein koko nimi vastaanottajan osoite on tarkasti kirjoitettu rakennuksen tai talon numero, osoite on tarkkuuden varmistamiseksi toimituksen avain linkkejä. Älä kirjoita lyhenne vastaanottajan nimi. Jos osto ei noudata kauppa ilmoittaa oikeat tiedot,me ei ota mitään vastuuta.

3. Noudatamme lakeja lähettäjän ja tullaus politiikan vaatimuksista, kieltäytyi julistaa missään muodossa paketti-arvo vaatimukset, alkaen avauspäivä lähettää mihin tahansa maahan paketti, ei koskaan ilmoitettu tavaroiden arvo. Jos asiakkaat, jotka väittävät, tavaroiden arvo, ole hyvä ostaa huolellisesti.

4. Me näytä hinta tavaroiden sivu, ja myös käytämme kuponkeja ja osallistua foorumin toimintaan ja muut myynninedistämiseen menetelmiä. Me ei hyväksy minkäänlaista premium, hakea edullisia myönnytyksiä, kauppa varmistaa, että jokainen asiakas kaupassa ostaa tavaroita hintapyyntö on reilu ja oikeudenmukainen kohtelu, ei mielivaltaisesti muuttaa kauppahinta ja tavata ostajat täytyy saada hinta käyttäytymistä .Älä koske asiakkaita kaupassa hinta, myönnytyksiä ja muita myyntiä. Kiitos ymmärrystä ja yhteistyötä.Onnea sinulle.

Venäjän, Jotta Lausuman:

Rakas venäjän asiakkaat:

Koska venäjän posti-politiikan säätö, ostaja on täytä vastaanottajan täydellinen nimi normaali poimia, ostaja, ennen kuin myyjä lähetti viestin shop asiakaspalvelu henkilökunta tai huomautus jotta tiedot vahvista koko nimi vastaanottaja, koko nimi aiheuttamat virheet osto Venäjällä voi saada express mail, myyjä ei ole mitään merkitystä vastuu. Kiitos tukea ja ymmärrystä, Kiitos!

Venäjän Posti julkaisi äskettäin uuden käytännön:

Vuodesta 7. joulukuuta 2017, venäjän tulli vaatii, että ostaja on TINA ( henkilökohtainen veronumero ) olisi täsmennettävä Internet Venäjällä.Jos TINA ei ole listattu postilähetys, posti palautetaan lähettäjälle. Post office edellyttää, että venäläinen ostaja tarjota yksittäisten vero (TIN) Venäjällä. Siksi, kun teet tilauksen, sinun täytyy olla varma, täyttämään tai huomaa yksityiskohtia yksittäisten vero (TIN). (Esimerkiksi: TINA 5012 **** 8237), Niin että pakettisi voi onnistua tullaus ja jakelu koko post office!

Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

Maksun on oltava valmis 3 päivän kuluessa, jotta voidaan varmistaa, että saat meidän korkea laatu kellot niin pian kuin mahdollista.

- Jos et voi tarkistaa heti huutokaupan, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen maksu on suoritettava 3 päivää.

- Räätälöidyt / Tuonnin Verot: ostaja on velvollinen maksamaan veroja tai ALV (jos sellainen on) maassa. Maksamasi summa ei sisällä mitään custom veroja. Meillä ei ole mitään asemaa kohdemaassa. Toimitus on yleensä totesi "watch (lahja)" minimoida mahdolliset tuonti-vero / ALV / kulutusvero. Mutta me ei voida vapauttaa, koska se riippuu maan politiikkaa.

- kansainvälinen toimitus. (Paitsi joissakin maissa ja APO / FPO)

- Tuote toimitetaan kun maksu vastaanotettu (lukuun ottamatta viikonloppuisin ja pyhäpäivinä)

- Emme aluksen Consultor.news Toimitus-ja China Post paketti shipping provider Toimitus Paketti maailmanlaajuisesti, riippuen siitä, post office on off-season ja mausta. Tästä lähtien käytämme Alibaba on nopea myydä alustan kautta Toimitus: Express shipping. Consultor.news Toimitus tarjoaa paketteja Kiinasta muualle maailmaan, ja teemme suuria logistiikkapalvelujen tarjoajat, kuten Singapore Post, OMNIVA-Viro Post, Correos, Posti Suomi, SPSR, DHL.

- mikä on Consultor.news Toimitus?

Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Paketin Koko 19cm x 14cm x 13cm (7.48in x 5.51in x 5.12in)
Yksikkö Tyyppi pala
Lukko Tyyppi Solki
Tyyli Sport
Bändi Materiaali Tyyppi Hartsi
Band Pituus 22cm
Kohteen Tyyppi Kvartsi Rannekellot
Kotelo Hartsi
Malli Numero DW-5600E-1V
Bändi Leveys 28mm
Sukupuolten Miehet
Dial Halkaisija 43mm
Asia Paksuus 13mm
Veden Vastus Syvyys 20Bar
Tapauksessa Muoto Square
Tuotemerkki Casio
Liikkeen Kvartsi
Dial Ikkuna Materiaali Tyyppi Hartsi
Ominaisuus Vedenkestävä,LED-näyttö,Useita aikavyöhyke,Valoisa,Täydellinen Kalenteri,Hälytys,Chronograph

Kirjoita arvostelu

Casio katsella Muoti urheilu vedenpitävä miesten kellot DW-5600E-1V DW-5600HR-1

Casio katsella Muoti urheilu vedenpitävä miesten kellot DW-5600E-1V DW-5600HR-1

[xlmodel]-[custom]-[45249] Saada kuponkeja ennen ostoa nauttia enemmän alennusta [xlmodel]-[custom]-[44784] [xlmodel]-[custom]-[44784] [xlmodel]-[photo]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[45001] Kunnioittaa asiakkaan hello: Istutuksia

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!