Tuoteryhmä

Oikea/vasen Käsi Keula 56" CS Sota Peli Keula 25 LBS Keula Ulkouima Jousiammunta Ammunta Pelejä

Uusi

€54.54

Varastossa

Asiasanat: vasenkätinen jousi, käsi keula, keula ammunta, Halpa vasenkätinen jousi, Korkea Laatu käsi keula, Kiina keula ammunta Toimittajien.

Suorituskyky: Ympäristön Ulkouima-Jousiammunta Ammunta Peli

Sovellettavat Varis: Aikuiset

Keula paino: 1,8 kiloa 800g

Sointu pituus: 53 cm 134cm

Keula pituus: 56 cm 142cm

Keula haltija : 15 tuumaa 38cm

Kiloa: 25 kiloa

Kaikki tilaukset käsitellään ja toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluttua maksu selvitetty. Kaikki tilaukset toimitetaan kun asiakas valitsi toimitustapa. Emme ole vastuussa palvelun kauttakulku-aika. Tämä tieto on esittänyt toimitus harjoittaja ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Huomaa, että transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti aikana ruuhka-aikoina (kuten lomat). Ota riittävästi aikaa toimitus ja ota yhteyttä, jos et ole saanut pakettisi sisällä arvioitu aikataulu. Varmista, että osoite maksu on nykyinen. Jos paketti on palautettu, koska osoite virhe, ostajan pitäisi maksaa ylimääräisiä postikuluja saada se. HUOMAUTUS : tuontitullien ja verot eivät sisälly th hinta tai toimituskulut. Yritä ymmärtää, että maksut veloitetaan mukaan teidän maa ja ei ole ylimääräisiä toimituskulut. Jos et ole varma oman paikallisen tulli maksu, tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Voimme vain hyväksyä Alipay. Jos haluat maksaa muita menetelmiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautus on hyväksytty, 7 päivän kuluessa toimituspäivästä vaihtoa tai tallentaa luotto. Kohteita on oltava uusi ja resellable kunnossa. Paluu postikuluja on katettava ostaja. Kaikki tuotteet on ostettu myymälästä kuuluvat valmistus-takuu 14 päivän kuluessa toimituspäivästä. Ota meihin yhteyttä kautta Consultor.news viestejä lisätietoja kaikki takuuseen liittyvät kysymykset. Voit vapaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme aikana työajan tahansa tuotteen ongelmia. Meidän tulee automaattisesti jättää positiivista palautetta, kun shippingment on vahvistettu. Älä unohda antaa meille positiivinen VIISI TÄHTEÄ kaikki yksityiskohtaiset arviot myyjästä. Jos et ole tyytyväinen ostoksia kokemus meille, ota meihin yhteyttä, saada ratkaisu, ennen kuin jätät neutraali tai negatiivinen palaute. Me teemme parhaamme löytää paras ratkaisu ongelman. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta asiakaspalvelua kokemus mahdollista. Ota meihin yhteyttä, ilman epäröintiä, kun saat jonkin kysymyksen. Kiitos.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 1.32kg (2.91lb.)
Paketin Koko 50cm x 25cm x 25cm (19.69in x 9.84in x 9.84in)
Malli Numero Oikea/Vasen Käsi Keula
Keula Tyyppi Recurve Keula
Tyyppi Keula
Käytä Metsästys
Tuotemerkki MUSEN

Kirjoita arvostelu

Oikea/vasen Käsi Keula 56

Oikea/vasen Käsi Keula 56" CS Sota Peli Keula 25 LBS Keula Ulkouima Jousiammunta Ammunta Pelejä

Suorituskyky: Ympäristön Ulkouima-Jousiammunta Ammunta Peli Sovellettavat Varis: Aikuiset Keula paino: 1,8 kiloa 800g Sointu pituus: 53 cm 134cm Keula pituus: 56 cm 142cm Keula haltija : 15 tuumaa 38cm Kiloa: 25 kiloa Kaikki

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!