Tuoteryhmä

6kpl Swhacker metsästys nuoli pää 2 Laajennettavissa Terät Broadheads 100 Viljaa Nuolet Leikata Anodisoitu ilma alumiini pituus 2.5"

Uusi

€11.91

€13.23

-9 %

Varastossa

Asiasanat: ilma-kangas, alumiini laskin, alumiini usb-muistitikku, Halpa ilma-kangas, Korkea Laatu alumiini laskin, Kiina alumiini usb-flash-asema Toimittajat.

6kpl Swhacker metsästys nuoli pää 2 Laajennettavissa Terät Broadheads 100 Viljaa Nuolet Leikata Anodisoitu ilma alumiini pituus 2.5"

tuote:Swhacker metsästys nuoli pää

väri:musta,punainen(jos sinulla on väri velvoitteista,ota le meille,jos ei,me lähetetään satunnaisesti)

Ensimmäiset reunat, joka tunnetaan myös nimellä siipi terät, käytetään leikkaus piilottaa ja ensimmäiset kylkiluut. Nämä terät ovat myös käytetään avata broadhead, ja ovat paljon pienempiä kuin tärkeimmät terät. Ne ottaa useimmat rangaistus leikkaamalla hiukset, lika, piilottaa, ja luut aikana merkintä. Pienemmät terät vie vähemmän energiaa tunkeutua läpi ensimmäisellä puolella kuin "avoin vaikutusta" broadhead. Nämä siiven terät tarjoavat myös kantava pinta holkki iskun aikana. Toinen joukko reunat, tai tärkein terät eivät kosketa mitään alkuvaiheen levinneisyys. Ne on vielä "neitsyt" reunat, kun he avaavat kehon onteloon. Tämä avulla tärkein terät pysyvät veitsenterävä sisäelimissä. Tekniset Tiedot: Terän paksuus .031" Ruostumaton Teräs, 1 tuuman leveä suljettu, 1 3/4 tuumaa leveä avoin, Pituus pään aseta kärki 1.850", Holkki Halk klo lisätä .350", Holkki 2024-T4 Alumiini, Kärki Karkaistu Teräs ontto maahan (kierteinen päällä), Ruuvi, 4-40 x .250 luokka 8 teräs

Huomautus: 1:Kaikki kohteet ovat taatusti aivan uusi. Laadun valvontaa varten, tarkistimme kaikki kohteet yksitellen, jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti sopimus meille, kiitos. Vaihe 1) ilmoita meille, kun tuote ei toimi hyvin. Vaihe 2) ole hyvä tarjota mahdollisimman yksityiskohtaisesti noin ongelma. Vaihe 3) voit palauttaa tuotteen sen alkuperäisessä pakkauksessa materiaalit. Olet vastuussa kaikista edelleen toimituskulut vain pidä. Se on erittäin tärkeää, että meihin yhteyttä, saada apua ensinnäkin missään tapauksessa. 2:todellinen väri kohde voi olla hieman erilainen kuvia näytetään sivustolla aiheuttaa monet tekijät, kuten kirkkautta näytön ja valon kirkkaus. 3:ole hyvä ja salli lievä poikkeama mittaustiedot. 4: O Vähittäiskaupan Ruutuun. Pakattu Turvallisesti Kupla Laukku Suomi. Maksu ole hyvä ja maksettava 3 päivän kuluessa, jotta vältetään tarpeettomia viivästyksiä ja varmistaa, voit saada kohteen ASAP Ostajat saavat kaupan ilmoituksen Consultor.news sisällä 72 tuntia työtä. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli ostaja ei maksa meille tai ota yhteyttä maksu 10 työpäivän kuluessa sen jälkeen, kun Lähettää Tilauksen . Maksu on vastaanotettu, ellei ostaja on yhteyttä meille mitään erityisiä syitä. Maksamaton lakko lähetetään, jos kohde ei ole maksettu sen jälkeen, kun 15 päivää. Toimitus tiedot, varmista, että osoite on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat.Emme ole vastuussa väärin tai perillesaamattomat-osoite.Toimitamme paketin sisällä 72 tunnin kuluttua maksu selvitetty.Emme tarjoa yhdistetty shipping, mutta voi tehdä joitakin alennus yli 1 kohde boughtIf olet kiinnostunut suurempia ostoksia,myös ota yhteyttä minuun hyvä hinta. Palautetta Olemme säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää, ja teemme saman sinulle. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 18cm x 15cm x 3cm (7.09in x 5.91in x 1.18in)
Pakkauksen Paino 0.08kg (0.18lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (6 kpl/erä)
Malli Numero AH0022
Sulka Materiaali Muut
Kohta Materiaalia metalli
väri musta,punainen(satunnainen)
Akselin Materiaali no
Määrä 6kpl
Käytä Metsästys
Tyyppi nuoli

Kirjoita arvostelu

6kpl Swhacker metsästys nuoli pää 2 Laajennettavissa Terät Broadheads 100 Viljaa Nuolet Leikata Anodisoitu ilma alumiini pituus 2.5

6kpl Swhacker metsästys nuoli pää 2 Laajennettavissa Terät Broadheads 100 Viljaa Nuolet Leikata Anodisoitu ilma alumiini pituus 2.5"

6kpl Swhacker metsästys nuoli pää 2 Laajennettavissa Terät Broadheads 100 Viljaa Nuolet Leikata Anodisoitu ilma alumiini pituus 2.5 tuote:Swhacker metsästys nuoli pää väri:musta,punainen(jos sinulla on väri velvoitteista,ota le meille,jos ei,me lähetetään

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!