Tuoteryhmä

SVBONY 2" ED 2 x Barlow Objektiivi Tähtitieteen Monocular Kiikarit, Kaukoputki Okulaarin w/ 2" 1,25 " Sovitin W2481

Uusi

€48.08

€69.69

-31 %

Varastossa

Asiasanat: kiikarit linssi, linssi päällekkäin, tähtitiede kiikarit, Halvat kiikarit linssi, Korkea Laatu linssi päällekkäin, Kiinan tähtitiede kiikarit Toimittajat.

2 tuuman ED 2x Barlow Linssin Astronominen Kaukoputki w/ 2" 1,25 " Sovitin W2481

Jos etsit laatu-katso täällä. Tämä 2X Barlow on akromaattinen multicoated ED (Extra-low dispersion lasi) linssi. Samaa kallista lasia käytetään refractors poistaa väri fringing ongelmia. Voit ruuvaa linssin ja ruuvaa se 2" okulaari. Tämä on laatu, multi-päällystetty monipuolinen Barlow, että Barlow linssi solu on irrotettava alustasta Barlow tynnyri. Voit ruuvaa se kiinni loppuun tahansa 2" okulaari, joka on pujotettu varten 48mm kaukoputki 2-tuuman suodattimet. Sen mukana tulee 2" 1,25" sovitin, top plug, ja pohja korkki ja ruuvi-pultti tapauksessa. On messinki puristus renkaat suojella arvokasta okulaarit.

Ominaisuudet : 100% upouusi ja Korkea Laatu Tämä 2X Barlow on akromaattinen multicoated ED (Extra-low dispersion lasi) - objektiivi Tässä Barlow käyttää kaksi-elementti, täysin multicoated linssit on valmistettu special ED (Extra-Low Dispersion) lasi erinomainen väri korjaus ja terävyyttä Tuote tulee 2" 1,25" sovitin On messinki puristus renkaat suojella arvokasta okulaarit Kierteinen käytettäväksi 2" suodattimet Lisätä valtaa tahansa 2" okulaari kertoimella 2x

Tekniset tiedot: Kohteen Nimi: 2" ED 2x Barlow (w/ 2" 1,25 "Sovitin) Tynnyri Koko: 2"/1.25"(50,8 mm/31.7 mm) suurennuskerroin: 2x Pinnoite: Täysin päällystetty Linssi Materiaali: Akromaattinen multicoated ED (Extra-low dispersion lasi) linssi nettopaino: 11.56 oz/327g Väri: Ultra Black Suunnittelu Yhteensä Korkeus: 4.41 tuumaa/112mm

1 x 2" ED 2x Barlow Linssi Barlow linssin astronominen kaukoputki monocular

1. Toimitamme Alixpress osoite . Varmista, että osoite Alixpress on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat. 2. Jotta toimitus paketti nopea ja tarkka, ota ystävällisesti jättää meille puhelinnumeroon, kun maksat, arvostaa! 3. Pyrimme parhaamme tarjotaksemme sinulle eniten luotettava, edullinen tapa shipping-palvelun. Mutta joskus kansainvälinen toimitus on erittäin riippui Kuriiri Yritys ja paikallisia tapoja/tehtävät. Jos et saa kohteen ajoissa, ota meihin yhteyttä välittömästi lisäapua. Kiitos ymmärrystä. 4. Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa.

Paketin Koko 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Linssin pinnoite
Tyyppi Päällekkäin
Tynnyri koko
Suurennuskerroin2X
Barlow Linssi sillä päällekkäin pudota merenkulku
Tähtitiede Kaukoputken Okulaarin
Tuotemerkki svbony
Materiaali
Pudota merenkulku 2'' ED 2x Barlow Linssi
2x Barlow Linssi SVBONY 2''
2" ED 2x Barlow Linssi sillä Astronominen Kaukoputken
Malli Numero Barlow Linssi

Kirjoita arvostelu

SVBONY 2

SVBONY 2" ED 2 x Barlow Objektiivi Tähtitieteen Monocular Kiikarit, Kaukoputki Okulaarin w/ 2" 1,25 " Sovitin W2481

2 tuuman ED 2x Barlow Linssin Astronominen Kaukoputki w/ 2 1,25 Sovitin W2481 Jos etsit laatu-katso täällä. Tämä 2X Barlow on akromaattinen multicoated ED (Extra-low dispersion lasi) linssi. Samaa kallista lasia käytetään refractors poistaa väri fringing ongelmia.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!