Tuoteryhmä

60 kpl 0,1 mm C Curl Faux yksittäisten ripsien laajennus ripset ripset laajennus ammattilaisia, yksittäisten vääriä silmäripsien

Uusi

€1.24

€1.61

-22 %

Varastossa

Asiasanat: Yksittäisten Ripsien Laajennus, ripsien laajennus, ripsien laajennus, Halvat yksittäisten ripsien laajennus, Laadukas ripsien laajennus, Kiina ripsien laajennus Toimittajat.

60 kpl 0,1 mm C Curl Faux yksittäisten ripsien laajennus ripset ripset laajennus ammattilaisia, yksittäisten vääriä silmäripsien Miten soveltaa yksittäisten vääriä silmäripsien 1.Puhdas ja curl ripset ensin, 2.Irrota ripset pinseteillä tai applikaattorit lokerosta 3. Valmista eyelashe laajennus liimaa, kosketa surkea määrä liimaa ripset ja kuiva serveral senconds 4. Laita se teidän ripset pohja suoraan, paina se säätää hieman 5.Edelleen rakennettu uusi stipe vieressä yksi juuri rakennettu Erittely: Curl: C Curl Ripset Paksuus: 0,1 mm Pituus: 8mm 10mm 12mm Pakkaus : Lahja tapauksessa Ominaisuus : Kevyt ,mukava käyttää Luonnollinen Muoto, näyttää oman ripset Ohut bändi , parempi saada vähän liimaa

Paketti Sisältää 60 Kpl yksittäisten vääriä silmäripsien

Huom!! (Lue tämä ennen kuin asetat järjestyksessä) Käsintehty ripset voi olla 0.5-1mm pituus erot, koska se oli leikata käsin. Sallikaa 1-2mm eroja, koska manuaalinen mittaus

Maksu

1. Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin,TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2. Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3. Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Toimitus

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen sisällä 45 päivän kuluessa päivästä maksu, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Return/Palauttaa

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Palaute

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 4cm x 8cm x 2cm (1.57in x 3.15in x 0.79in)
Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (60 kappaletta/paljon)
Curl C
Nimi Faux yksittäisten ripsien laajennus
Vääriä Ripsien Materiaali Synteettinen Hiukset
Vääriä Eyelashe Tyyppi Yksittäiset Ripset
Vääriä Silmäripsien Veneet käsin tehty
Ominaisuus pehmeä, pieni bändi, kevyt -, C-Curl
Magneetti Ei Magneettinen
avainsanat ripset ripset laajennus,yksittäisten vääriä silmäripsien
Malli Numero sdsp0110-1
Kohteen Tyyppi Vääriä Silmäripsien
Vääriä Silmäripsien Terrieri Läpinäkyvä Muovi
Bulk Hinta Kyllä
Tuotemerkki SHIDISHANGPIN
Koko 8-10-12 mm
Vääriä Silmäripsien Tyyli Luonnollinen Pitkä
Määrä 60 kpl
Vääriä Eyelashe Pituus 1cm-1,5 cm
Paksuus 0.07 mm

Kirjoita arvostelu

60 kpl 0,1 mm C Curl Faux yksittäisten ripsien laajennus ripset ripset laajennus ammattilaisia, yksittäisten vääriä silmäripsien

60 kpl 0,1 mm C Curl Faux yksittäisten ripsien laajennus ripset ripset laajennus ammattilaisia, yksittäisten vääriä silmäripsien

60 kpl 0,1 mm C Curl Faux yksittäisten ripsien laajennus ripset ripset laajennus ammattilaisia, yksittäisten vääriä silmäripsien Miten soveltaa yksittäisten vääriä silmäripsien 1.Puhdas ja curl ripset ensin, 2.Irrota ripset pinseteillä tai applikaattorit lokerosta 3. Valmista

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!