Tuoteryhmä

Lenovo S90 Premium-Karkaistu Lasi Näytön Suojus, Ultra Ohut Selvää, räjähdyssuojattuja Suojakalvo

Uusi

€1.45

€1.61

-9 %

Varastossa

Asiasanat: Näytön Suojainten, Halvat Näytön Suojainten, Lenovo S90 Premium-Karkaistu Lasi Näytön Suojus, Ultra Ohut Selvää, räjähdyssuojattuja Suojakalvo.

Lenovo S90 Premium-Karkaistu Lasi Näytön Suojus, Ultra Ohut Selvää, räjähdyssuojattuja Suojakalvo

100 % UUSI Sopiva Lenovo S90 Valmistettu Optinen laatu Crystal Kalvo Kiinnittyy Tasaisesti ja Self-Noudattaa Pinta-Helppo Asennus teräväpiirto Avoimuutta Elokuva, Joka Takaa Maksimaalisen Resoluution. Todellinen Kosketus Herkkyys on Luonnollinen Tunne, Joka Tarjoaa Virheetön Kosketusnäyttö Tarkkuutta. 99% UV-Suoja: Vähentää Silmien Rasitusta Aiheuttama LCD-Näyttö. 99% avoimet: verraton selkeys Valmiiksi Leikattu Sopivaksi Näytön Tarkalleen . Naarmuuntumaton Pinnoite. Package:1kpl lasi protector+1kpl puhdistusliina(lähetä väriä satunnaisesti)

1). Maailmanlaajuisesti;

2). Tuote postitetaan 24 tunnin kuluessa heti kun Maksu Todentaa. Joskus päivämäärä on viivästynyt johtuen pulaa. Kuitenkin ilmoitamme sinulle Sähköpostitse.

3). Toimitusaika

1). By HK post air mail : Yleensä noin 20-30 päivää (Free Shipping)(Brasilia tarvitse 30-40 päivää)

Express: Yleensä noin 5-10 työpäivää.

2). Useimpien maiden sisällä 10-20 arkipäivää.

3). Jos et ole saanut kohteen Toimitusaika , Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai Aliexpree viesti. jos sinulla on kysyttävää tai tiedusteluihin ,yleensä, sähköpostin tulee olla vastasi 24 Tunnin kuluessa. Me yritämme parhaamme antaa sinulle paras ratkaisu, jonka viestintä.

4). Toimitamme Alixpress osoite VAIN. Varmista, että osoite Alixpress on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat.

1. ) Kuvat ovat vain viitteellisiä, koska valokuva syystä. Ota kohde saat standardi.

2. ) Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Julistamme custom laskun kanssa alempi arvo, me pienempi raha on vain auttaa sinua säästämään rahaa.

3. ) Ilmoittakaa henkilökohtaisia vaatimus, kuten värejä, paketit, arvo-ilmoitus jne. Jos et määritä väri, me satunnaisesti aluksen,klo Consultor.news viestin, kun maksat meille. Samaan aikaan jätä sähköpostiosoitteesi meille pikaisesti yhteyttä.

4. ) Ostaja, se on sinun velvollisuus maksaa veroa, kun teet tilauksen ulkomailta. Meidän hinta ei sisällä veroja, ARVONLISÄVERO, tai muita piilotettuja maksuja. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

1). Palautteesi on todella tärkeää meille, ole hyvä ja kestää muutaman sekunnin jättää hienoa palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuote tai palvelu, kiitos niin paljon !!

2). Olemme aina tarjota alin hinta paras tavara ja palvelu sinulle.

3). Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä neutraali(3 tähteä) tai negatiivinen(1-2 tähteä) Palautetta .Me yritämme parhaamme ongelman ratkaisemiseksi ja jättää sinut onnelliseksi ostos-tunnelma täällä. Kiitos!

1). Palautus tai vaihto pyynnöstä on saatavilla vain pyynnöt 1 viikon kuluessa sen jälkeen, kun kohde sai & palauttaa kohteen samassa kunnossa kuin sai.

2). Ota meihin yhteyttä, pyytää palautuslomaketta. Nimesi, huutokauppa numero, ja palautuksen syy olisi sisällytettävä sähköposti. Kaikki tuotteet palautetaan täytyy sisältää kaikki alkuperäiset pakkausmateriaalit.

3). Ota pakkaa tuote huolellisesti. Kohteet palannut testataan ja uuden korvaavan toimitetaan ostajalle heti kun löytyy viallinen. Siinä tapauksessa, että sopiva vaihtaminen ei ole käytettävissä, sitten palautusta myönnetään. Toimitus -, käsittely-ja vakuutus maksuja ei palauteta.

4). Jos kohde on löytynyt tupakointi on viallinen, tuote lähetetään takaisin ostajalle ostajan kustannuksella. Erät palautetaan ilman RMA-numero hylätään ja palautetaan lähettäjälle. Ostaja on vastuussa Palata Postikulut ja Toimituskulut. Ostaja on vastuussa ylimääräiset postikulut eriä, jotka palautetaan kieltäytyi ja / tai perillesaamattomat.

1). Myymme kaikki upouusi kohteita suoraan tehtaalla Kiinassa.

2). Me emme välitä meidän asiakas. Takaamme 100% asiakastyytyväisyys. Jos tuote ei ole kuvattu tai viallinen, kun saat sen, emme korvaa sen sinulle ilman lisäkustannuksia.

3). Takaamme, että tuotteemme ovat uusi, virallinen ja ensiluokkaista laatua.

4). Ota yhteyttä meille kommentteja, kysymyksiä tai ehdotuksia, että sinulla voi olla, me mielellään auttaa sinua.

5). Laadunvalvonta emme itse tarkastaa kunkin kohteen ennen lähettämistä. Kaikki tuotteet ovat 100% uusia ja tarkastettu.

6). Toivomme, kehittää vahva, pitkäaikaiset, molempia osapuolia hyödyttävää suhdetta kanssasi.

7). Jos olet myyjä, voimme auttaa sinua lähettää tuotteita asiakkaan suoraan. (Ota yhteyttä ensin, kiitos)

8). Jos olet mielenkiintoinen meille tuotteita, lähetä meille tilauksesi pian.

Paketin Koko 13cm x 18cm x 2cm (5.12in x 7.09in x 0.79in)
Pakkauksen Paino 0.04kg (0.09lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Ominaisuudet Ultra-ohut,Scratch-Todiste,Helppo Asentaa
Käytä Matkapuhelin
Tuotemerkki lumi welkin
Yhteensopiva Puhelimen Merkki Lenovo
Kanssa Retail Package No
Materiaali Karkaistu Lasi
Tyyppi Edessä Elokuva
Yhteensopiva Puhelin Lenovo S90
Edge-to-Edge Kattavuus Kyllä
Paketti no

Kirjoita arvostelu

Lenovo S90 Premium-Karkaistu Lasi Näytön Suojus, Ultra Ohut Selvää, räjähdyssuojattuja Suojakalvo

Lenovo S90 Premium-Karkaistu Lasi Näytön Suojus, Ultra Ohut Selvää, räjähdyssuojattuja Suojakalvo

Lenovo S90 Premium-Karkaistu Lasi Näytön Suojus, Ultra Ohut Selvää, räjähdyssuojattuja Suojakalvo 100 % UUSI Sopiva Lenovo S90 Valmistettu Optinen laatu Crystal Kalvo Kiinnittyy Tasaisesti ja Self-Noudattaa Pinta-Helppo Asennus teräväpiirto Avoimuutta Elokuva, Joka

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!