Tuoteryhmä

Sunhans 690-2700MHz 10dBi Suuntaamaton Lasikuitu Antenni 3G 4G GSM-CDMA WCDMA matkapuhelin Signaali Tehosterokotus Toistin

Uusi

€28.49

Varastossa

Asiasanat: booster toistin, puhelimen signaali, matkapuhelin signaali tehosterokotus, Halpa booster toistin, Korkea Laatu puhelimen signaalin, Kiina matkapuhelin signaali tehosterokotus Toimittajat.

Mitä antennin käyttö....? Antennin (tai antenni) on sähköinen laite, joka muuntaa sähkön osaksi radioaaltoja, ja päinvastoin. Se on yleensä käytetään radio-lähetin tai vastaanotin. Siirto -, radio-lähetin tarvikkeet sähkövirta värähtelevän radio taajuus (eli korkea taajuus vaihtovirta (AC)) antennin liittimet ja antenni säteilee energiaa nykyisestä, koska sähkömagneettiset aallot (radioaallot). Vastaanotto, antenni sieppaa joitakin virta sähkömagneettisen aallon tuottamiseksi pieni jännitettä sen navoista, joka on sovellettu vastaanotin voidaan täydentää. Antennit ovat olennainen osa kaikkia laitteita, jotka käyttävät radio. Niitä käytetään järjestelmissä, kuten radio -, televisio -, kaksi-tie-radio -, viestintä-vastaanottimet, tutka, matkapuhelimet ja satelliitti viestintä, sekä muita laitteita, kuten autotallin oven avaajina, langattomat mikrofonit, Bluetooth-laitteiden, langattomien tietoverkkojen, itkuhälyttimet, ja RFID-tunnisteet kauppatavaraa.

Ominaisuus:

Hieno ulkonäkö

Hyvä iskunkestävyys,vedeneristys ja korroosionesto kyky

Koko päivän töissä

Optimoitu ulottuvuus

Korkea voitto,alhainen seisovan Aallon,vahva anti-häiriöitä kyky

Sovellus:

GSM/CDMA/KPL/3G/4G/WLAN-järjestelmä

Point-to-multipoint-järjestelmä

SH-MBF-A10

Sähkö-Tekniset Tiedot

Taajuusalue(MHz)

690-2700

Kaistanleveys(MHz)

170/990

Voitto(dBi)

9/10

Puoli-power beam leveys(°)

S:360 V:60/45

VSWR

≤1.5

Tulon Impedanssi(Ω)

50

Polarisaatio

Pystysuora

Enintään input teho(W)

100

Ukkossuojauksen

DC-Maahan

Input-liittimen tyyppi

N Nainen tai Pyytänyt

Mekaaniset Tekniset Tiedot

Mitat (mm)

Φ50*180

Antennin paino(kg)

0.45

Käyttölämpötila(°c)

-40-60

Rated Tuulen Nopeus(m/s)

60

Radome väri

Valkoinen

Asennus tapa

Napa-tilalla

Asennustarvikkeet(mm)

35-50

1. Hyväksymme maksun luottokortilla, pankkisiirrolla ja muu Maksu, jotka Consultor.news tukea.

2. Maksun on oltava perillä määräajassa 19 päivää huutokaupan sulkemisen.

3. Listaa erityisiä pyyntöjä (väri, paketit, arvo-ilmoitus, jne.) kun teet maksun, tai lähettää viestin meille.

1. Toimitamme ympäri maailmaa, Paitsi APO/FPO

2. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

3. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

4. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa päivästä, lähetämme se pois, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

5. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

6. Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajat vastuu

7. Sinun täytyy tarkistaa tämä teidän tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista

8. Ennen allekirjoittamista paketin, ota varmista, että tuotetta ei ole vahingoittunut kuljetuksen aikana ja onko tuote on siinä. Jos ei, ota kieltäytyä allekirjoittamasta sitä. Sinua pidetään vastaanottaa oikean tuotteen, niin kauan kuin olet allekirjoittanut joskus.

1. Teemme parhaamme, jotta palvella jokaisen asiakkaan parasta, että voimme.

2. sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona se on vastaanotettu. Ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa. Jos tämä kohta on hallussaan enemmän kuin 14 päivää, sitä pidetään käyttää, ja emme ole ongelma sinulle palautusta tai vaihtoa. toivon, että voitte ymmärtää.

3. Kaikki palasi erät on alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille merenkulku seurantanumeron, syy palata, ja sinun Consultor.news TUNNUS.

4. Hyvitämme sinulle, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana. Voit myös valita, että korvaamisesta.

1. Jos sinulla on joitakin ongelmia väri, koko, laatu tai muu ongelma, ota meihin yhteyttä vapaasti ennen kuin annat meille neutraali/negatiivinen palaute.

2. Jätämme POSITIIVISTA PALAUTETTA heti, kun Consultor.news antaa meille mahdollisuuden antaa palautetta. Voimme lämpimästi haluan antaa sinulle tyydyttää ratkaisu. Jos rakastat meidän tuote, lämpimästi odotettavissa viisi tähteä palautetta. Teemme vaikeampi antaa sinulle tyydyttää palvelu.

3. Koska palautteesi on erittäin tärkeää meille,me vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, kiitos paljon!

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Paketin Koko 25cm x 10cm x 8cm (9.84in x 3.94in x 3.15in)
Malli Numero SH-MBF-A10
Tuotemerkki sunhans
Sku 0303SH800704
B Nimi sunhans

Kirjoita arvostelu

Sunhans 690-2700MHz 10dBi Suuntaamaton Lasikuitu Antenni 3G 4G GSM-CDMA WCDMA matkapuhelin Signaali Tehosterokotus Toistin

Sunhans 690-2700MHz 10dBi Suuntaamaton Lasikuitu Antenni 3G 4G GSM-CDMA WCDMA matkapuhelin Signaali Tehosterokotus Toistin

Mitä antennin käyttö....? Antennin (tai antenni) on sähköinen laite, joka muuntaa sähkön osaksi radioaaltoja, ja päinvastoin. Se on yleensä käytetään radio-lähetin tai vastaanotin. Siirto -, radio-lähetin tarvikkeet sähkövirta värähtelevän radio taajuus (eli korkea

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!