Tuoteryhmä

QiAN SiMAi 1600mAh 5.92 Wh Korkea Laatu Vaihto Li-ion-Cink Slim Akku Wiko Cink Slim ilmainen toimitus + Raita-Koodi

Uusi

€3.65

Varastossa

Asiasanat: Akku, sillä wiko akku, wiko cink slim akku, Halpa-akku, Korkea Laatu wiko akku, Kiina wiko cink slim akku Toimittajia.

Tervetuloa myymälästämme!

Venäjän Ystävä Kiinnittää Huomiota, Please !!!

- Täytä vastaanottimen koko nimi johtuu uuden politiikan venäjän tulli,

Kaikki nondelivery ei olisi vastuussa, jos asiakas ei anna riittäviä tietoja, kun teet tilauksen

Toimitamme Consultor.news on vain osoitteen,varmista, että osoite on oikea.

Tilaukset toimitamme postitse office rekisteröity lentopostina seurantanumeron.

Tuotteen Kuvaus:

Malli Numero: Cink Slim-Jännite:3.7 V Kapasiteetti: 1600mAh Sovi kone: Sillä Wiko Cink Slim-Paketti sisältää: 1 x Wiko Cink Slim Akun Toimitus: Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteita sisällä 3-5 päivää kun maksu on suoritettu huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien. Returns: hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota. Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita. Takuu ja Huolto: tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava. Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP. Palaute: Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Paketin Koko 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tuotemerkki Qian simai
Akun Kapasiteetti(mAh) 1301mAh-1800mAh
Akun Kapasiteetti 1001mAh-1600mAh
Alkuperäinen tai Ei Yhteensopiva
Laatu-Sertifiointi CCC
Malli Numero Wiko Cink Slim
Yhteensopiva Brand Wiko

Kirjoita arvostelu

QiAN SiMAi 1600mAh 5.92 Wh Korkea Laatu Vaihto Li-ion-Cink Slim Akku Wiko Cink Slim ilmainen toimitus + Raita-Koodi

QiAN SiMAi 1600mAh 5.92 Wh Korkea Laatu Vaihto Li-ion-Cink Slim Akku Wiko Cink Slim ilmainen toimitus + Raita-Koodi

Tervetuloa myymälästämme! Venäjän Ystävä Kiinnittää Huomiota, Please !!! - Täytä vastaanottimen koko nimi johtuu uuden politiikan venäjän tulli, Kaikki nondelivery ei olisi vastuussa, jos asiakas ei anna riittäviä tietoja, kun teet tilauksen Toimitamme

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!