Tuoteryhmä

DHL UPS 100kpl/paljon korkealaatuinen Akku 1810mAh 3.82 V for iPhone 6 6G Kobolttia Solu TI SUORITTIMEN vaihto 0 sykli

Uusi

€544.54

Varastossa

Asiasanat: 0 jaksoa, Akku, iphone akun, Halpa 0 sykliä, Korkea Laatu-akku, Kiinan iphonen akku Toimittajat.

5 Syitä, Miksi Sinun Pitäisi Ostaa Meidän Tuote:

- Kaikki Tuotteen Osuus 1 Vuoden Takuu

- 100% Testattu Ennen Lähettämistä

- Olemme tehdas valmistaja

- Ammatillinen Akku alalla 4 vuotta

- 365 Päivän palautusoikeus ja Ilmaiset Toimituskulut Molempiin suuntiin

Miltä kohde näyttää?

Olet ostamassa korkealaatuinen Akku 6G, 100% Kobolttia solu ja TI CPU PCM 2 Vuoden Takuu.

ABC tietoa sinun täytyy tietää matkapuhelin akku:

Pohjimmiltaan, mobiili akku on yhdistetty kolme osaa:

1. Ydin (cell akku)

2. protection board(PCM)

3. Flex-kaapeli.

Hyvä akun suorituskyky riippuu sekä ydin-ja suoja-aluksella. Ydin sekä solu on mitattu mAh. Korkeampi mAh tarkoittaa, että korkeampi voima se on. Suojaa aluksella on sama kuin vesihana. Se ohjaa sähkövirran ja jännitteen. Mutta jos PCM-lauta menetä smart IC, se voi hallita sähkövirta oikein, että on, miksi jotkut asiakkaat valittavat, valta valua niin nopeasti. Tässä tapauksessa asiakkaan on oppia erottamaan akku on PCB-aluksella on laatu, muuten saatat luulin, että kaikki akku on sama. Joka tapauksessa, joten ydin ja hallituksen on tärkeää sekä hyvä akku.

BMT myy pääasiassa alle eri laatua tyypit 6G:

--Nro 1- ------ ( 100% Alkuperäinen Akku ) -------m anufactured vuonna 2015 tai 2016. Ei voida purkaa. Otettu pois Uuden puhelimen tai on, miten se on alkupäässä. Jokainen Akku on eri akku-sarjan num ja eri solu-sarjan num. QR-koodin takana akku voi skannata i-nigma(APP). Kun purkaa akun, näet PCM ja Solujen ovat laser hitsattu, ja Solusta PCM PCM flex-kaapeli ei ole mitään liittänyt merkki. Täydellinen ulkonäkö. Sinun pitäisi tietää, mitä on päällä akku(6G-8P) jos todella ymmärtää, 100% Aito Akku.

--Nro 2 - ------ ( Parempi Laatu ) -------M anufactured 2017 tai 2018, koottu USA TexasInstruments IC PCM-lauta. Se on paras akun 6G. Maded of 100% Koboltti ole Ni-Co-Mn(4:4:2) materiaali. Kaikki akku on tehty kapasiteetin luokittelu prosessi varmista, että kaikki akun täysi Kapasiteetti 1810mAh tai enemmän. 800-1000 käyttöikää. 0 Sykli. Neatural tulostus. Täydellinen ulkonäkö.

--Nro 3 - ------ ( Tavallinen Laatu ) -------M anufactured vuonna 2017 tai 2018, Tavallinen laatu solun koottu Kopioi PCB-aluksella. Nolla Sykli. Kaikki akku on tehty kapasiteetin luokittelu prosessi varmista, että kaikki akun täysi Kapasiteetti 1810mAh.3 00-500 käyttöikää. 0 Sykli. Neatural tulostus. Täydellinen ulkonäkö.

Akku Erittely:

PCM-Erittely:

Maksu-ja vastuuvapauden käyrä:

-Useimmat muut toimittaja akku solu voi antaa UL sertifioitu, koska raaka-ainetta solu ei ole tarpeeksi Li-CO2 (3.7 V). He saattavat ottaa Li-NiCoMn(Ni-Co-Mn 4:4:2) tilalle. BMT yhtiön akun solu on täynnä Li-CO2-materiaali ja siirtää UL-sertifioitu samoin. Mitä tulee tulos käyttämällä cell akku on tehty Li-NiCoMn(Ni-Co-Mn 4:4:2) ? Vastaus: cell akku voi kestää vain muutaman kuukauden ja mutta sen jälkeen se lakkaa toimimasta. Mutta koko Li-CO2 (3.7 V) akun solujen tehty, se voi kestää vuosia.

Sertifioitu Akku:

Bamyoyo Yritys on erityisen valppaana laadusta akut myymme. Kaikki akut ovat tiukasti noudattaa standardeja ja valmistusprosessit. Akut vaatimusten mukaisia sertifikaatteja.

Joitakin tärkeitä kohtia Valmistaa Akku:

1.Bamyoyo akut ovat luokittelu kapasiteetin luokittelu kaappi kaappi, 8 tunnin jälkeen luokittelua, tarkkoja lukemia akun tiedot, seulonta kapasiteetti kapasiteetin mukaan iPhone akun kapasiteetti, jos kapasiteetti ei ole jopa standardi on poistettu. Niin pitkälle kuin hyvin tiedätte, ei kaikki akun valmistajan on luokittelu solun yksitellen, useimmat heistä vain tehdä ramdom tarkistaa, koska korkeat työvoimakustannukset ja aikaa vievää. Tämä on miksi meidän paristojen laatu ovat vakaampia kuin toiset.

2.Puolivalmisteet akku kestää kattava tarkastus, jossa Texas Instruments ohjelmisto. IPhone akku on erilainen kuin muut mobiili akku, koska PCB kaikki viestintä tiedot täytyy saada yhteys Puhelimen kanssa. Texas Instrument design CPU iPhone akku, siksi Texas Instrument on akku hallinnan ohjelmistoja, on paras testaukseen.

3.Harding toimi tiimin jäsenenä. Akun laatu on meille kaikki kaikessa. Kaikki meidän jäsenet kaikkensa varmistamisessa tarjonta laadukkaita akkuja. Voit oppia lisää meidän FB Sivulla BMTbattery, jos olet kiinnostunut.

Joitakin Kuvia messuilla:

Mitä he sanovat ?

Miten Voimme Auttaa Sinua ?

- 4 Vuotta Sitoutumista Osat ja tarvikkeet kenttä.

- Aina Täällä Mitään sen Jälkeen, kun Myynti Ongelma.

- 24h Online tai Sähköposteihin Vastata 3h - 6h.

Maksu:

Toimitus:

Palaute:

Pyrimme Viiden Tähden 5/5 yksityiskohtaiset luokitus positiivista palautetta. Jos jostain syystä et

ole tyytyväinen, ota antaa meille mahdollisuuden ratkaista ongelman ennen lähtöä

palautetta tai avaamalla jokin riita-Consultor.news.

Osta Nyt !

Asiakkaat Rakastavat sitä !

Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Yksikkö Tyyppi paljon (100 kpl/erä)
Pakkauksen Paino 4.0kg (8.82lb.)
Yhteensopiva Brand APPLE
Tuotemerkki Bamyoyo
Laatu-Sertifiointi CE -, UL
Alkuperäinen tai Ei Yhteensopiva
Apple Malli iPhone 6
Akun Kapasiteetti(mAh) 1801mAh-2200mAh
Malli Numero BMTI6GSQ

Kirjoita arvostelu

DHL UPS 100kpl/paljon korkealaatuinen Akku 1810mAh 3.82 V for iPhone 6 6G Kobolttia Solu TI SUORITTIMEN vaihto 0 sykli

DHL UPS 100kpl/paljon korkealaatuinen Akku 1810mAh 3.82 V for iPhone 6 6G Kobolttia Solu TI SUORITTIMEN vaihto 0 sykli

5 Syitä, Miksi Sinun Pitäisi Ostaa Meidän Tuote: - Kaikki Tuotteen Osuus 1 Vuoden Takuu - 100% Testattu Ennen Lähettämistä - Olemme tehdas valmistaja - Ammatillinen Akku alalla 4 vuotta - 365 Päivän palautusoikeus ja Ilmaiset Toimituskulut

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!