Tuoteryhmä

SMILYOU Uusi Kamera vastavalosuoja Vaihto HB-40 Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED HB40

Uusi

€4.65

Varastossa

Asiasanat: Vastavalosuoja, Kameran Linssi Huput, kamera huppu, Halpa vastavalosuoja, Korkea Laatu kameran linssi huput, Kiina kamera huppu Toimittajat.

Lisätiedot: Hyvä vaihto vastavalosuoja vastavalosuojat lohko puolella häikäisyä ja lisätä säädetty suoja suodattimia linssin pinta ja rengas. Pistin mount muotoilu tekee se tiukasti linssi. Paketti sisältää: 1 * Uusi Pistin mount vastavalosuoja HB-40 Enemmän tietää: 1. Tarkista kaikki suhteellista tiedot ennen ostamista. Kun maksat tilauksen, ole hyvä ja varmista, että olet ilmoittanut meille oikea väri, ja myös sinulla on kaksinkertainen tarkastetaan vastaanottajan tiedot, mukaan lukien koko nimi, osoite, puhelinnumero ja postinumero, niin että voimme lähettää paketti ilman viivettä. 2. Jos delivey päivämäärä on runing ulos ja silti ei saada paketti, ota meihin yhteyttä, ilman epäröintiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että voimme auttaa sinua laajentaa toimitusaika, kunnes paketti saapuu sinua. 3. Jos sinulla on kysyttävää paketti, ota meihin yhteyttä. Me yritämme parhaamme auttaaksemme sinua ratkaisemaan ongelmia. Asiakkaiden tyytyväisyys on meidän perimmäinen tavoite. 4. Kun nostat paketti postissa, ole hyvä ja avaa paketti läsnäollessa postin upseeri, niin että varmista, että paketti on goog kunnossa. Jos siellä on mitään vahinkoa paketin, pyydä post upseeri antaa suhteellinen asiakirja. 5. Jos paketti on vastaanotettu hyvässä kunnossa, jätä meille viisi tähteä positiivista palautetta.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Paketin Koko 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Yhteensopiva vastavalosuoja Nikon
Tuotemerkki SMILYOU
Yhteensopiva Brand NIKON
Paikka tuotanto Kiina
Materiaali Muovi
Paketti No
Malli Numero HY223

Kirjoita arvostelu

SMILYOU Uusi Kamera vastavalosuoja Vaihto HB-40 Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED HB40

SMILYOU Uusi Kamera vastavalosuoja Vaihto HB-40 Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED HB40

Lisätiedot: Hyvä vaihto vastavalosuoja vastavalosuojat lohko puolella häikäisyä ja lisätä säädetty suoja suodattimia linssin pinta ja rengas. Pistin mount muotoilu tekee se tiukasti linssi. Paketti sisältää: 1 * Uusi Pistin mount vastavalosuoja HB-40 Enemmän tietää:

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!