Tuoteryhmä

58mm Linssi Suodatin ND-Suodatin Sarjat (ND2 + ND4 + ND8) GoPro & Xiaomi Xiaoyi Yi & SJCAM Urheilu Action Kamera

Uusi

€7.64

€9.00

-15 %

Varastossa

Asiasanat: Filter Kit, ND Filter Kit, 58mm linssi suodatin, Halpa filter kit, Korkea Laatu nd filter kit, Kiina 58mm linssi suodatin Toimittajat.

Ominaisuudet

1. 100% upouusi ja korkea laatu.

2. Tämä suodatin voi rajoittaa heijastuminen ei-metallin pintaan, kuten veden ja lasi-ikkunat.

3. ND suodattimet sovelletaan GoPro, Xiaomi Xiaoyi YI tai SJCAM urheilu action kamera.

4. Käyttämällä suodattimen, värit tulee kirkkaampi ja selkeämpi ja kontrasti on vahvistettava.

5. Kolme ND-suotimet(ND2 + ND4 + ND8) yksi pakkaus.

Yleinen Koko ulkohalkaisija: 58mm Paino Yhteensä: 29g

1. Emme aluksen Consultor.news osoite vain. Varmista, että osoite Consultor.news-tilin, on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat. 2. Kaikki tuotteet tarkastetaan tiukasti, ennen kuin suomi. 3. Yleensä toimitamme tilauksen sinulle vajaan 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on vahvistanut Consultor.news. 4. Jos et ole saanut tilauksesi toimitusajan puitteissa tai jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Me vastaamme sinulle yhden työpäivän kuluessa. 5. Emme ole vastuussa mistään custom velvollisuus tai tuonnin verot. Nämä maksut eivät sisälly tuote hinta ja toimituskulut.

12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

1. Palautteesi on meille erittäin tärkeää, ja kaikki ostajat. Ole hyvä ja kestää muutaman sekunnin jättää hienoa palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. 2. Olemme aina tarjota korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja tarjota hyvää palvelua sinulle. 3. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä neutraali (3 tähteä) tai negatiivinen (1-2 tähteä) palautetta. Me yritämme parhaamme ratkaista ongelman ja antaa hyvää ostoksia kokemus täällä. Kiitos!

Elämä piilee liikkeitä. Pelata alue. PULUZ on luotettava ja luotettava merkki. PULUZ keskittyä suunnittelu, valmistus, markkinointi ja toimitus kameran lisävarusteiden, kuten kamera häkki, handheld stabilointiaine, akkukahva, jalusta, photo studio tarvikkeet ja niin edelleen. Meillä on oma valmistus linjat. Vahva tekninen tuki ja hyvä tuotteiden laatu on taattu.

Pakkauksen Paino 0.09kg (0.20lb.)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 7cm x 7cm x 3cm (2.76in x 2.76in x 1.18in)
Tyyppi UV-Suodatin
Paketti Kyllä
Tuotemerkki PULUZ
Kaliiperi 58mm
Malli Numero DCA0662

Kirjoita arvostelu

58mm Linssi Suodatin ND-Suodatin Sarjat (ND2 + ND4 + ND8) GoPro & Xiaomi Xiaoyi Yi & SJCAM Urheilu Action Kamera

58mm Linssi Suodatin ND-Suodatin Sarjat (ND2 + ND4 + ND8) GoPro & Xiaomi Xiaoyi Yi & SJCAM Urheilu Action Kamera

Ominaisuudet 1. 100% upouusi ja korkea laatu. 2. Tämä suodatin voi rajoittaa heijastuminen ei-metallin pintaan, kuten veden ja lasi-ikkunat. 3. ND suodattimet sovelletaan GoPro, Xiaomi Xiaoyi YI tai SJCAM urheilu action kamera. 4. Käyttämällä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!