Tuoteryhmä

1:12 Nukkekoti, Miniatyyri DIY rakennusmateriaali Puu Ovi 6-Paneeli sisustus

Uusi

€8.87

Varastossa

Asiasanat: 1:12 nukkekoti, puu paneeli ovi, miniatyyri ovi, Halpa 1:12 nukkekoti, Korkea Laatu puu-paneeli ovi, Kiina pienoiskoossa oven Toimittajat.

Koko: Pituus 9.2 * leveys 1,3 * korkeus 18.7 materiaali:puu väri:kuten näytä pakkaus:1kpl tutustu pienoiskoossa cove ja kruunu laudaksi, ikkuna ja ovi leikata,tuoli rautatie,ridge korkit,lattia, konsoleita,corner post & edge laudaksi, wainscoting,jalkalistat,Muoti Nukkekoti leikata,pienoismalli, puutavaraa, punainen tammi leikata,nauhat puuta ja puutavaraa,nukkekodin tapetti, ja miniatyyri huonekalut ja tarvikkeet meidän Consultor.news tallentaa.

Tutustu minun Consultor.news tallentaa kuten linkki:

http://Consultor.news/store/group/DollHouse-Miniature-Furniture/613933_251573326.htm ymmärrystä on erittäin arvostettu! Nauti hauskaa! Rakkaat ystävät, Jos peruuttaa tilauksen tai muun syyn vuoksi, kaikki hyvitys maksetaan takaisin tilillesi 7 -10 päivää läpi Consultor.news. Noin maksu hyväksymme alipay täällä. Mitään luottokorttia tai pankkikortti, PayPal-Maksu ja Pankki Luonnokset. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Jos haluat maksaa muulla tavalla, ota meihin yhteyttä, ennen kuin maksu. Noin Toimitus 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI.(Odottaa joitakin maita ja APO/FPO) 2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3.Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON vastattava osoitteeseen. 4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee pois sulkee pois viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. Noin palautetta Olemme säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä! Ota meihin yhteyttä: 1. Jos tarvitset yhdistetty suomi Express (EMS, FedEx, UPS). Löydämme alin hinta sinulle! 2. Jos olet re-myyjien tarpeisiin pudota merenkulku. Me yritämme parhaamme tarjota parasta palvelua ja jakaa enemmän laadukkaita muoti kohteet, joissa asiakkaasi! Emme paljasta mitään tietoja, vain sinun puolestasi.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 10cm x 12cm x 12cm (3.94in x 4.72in x 4.72in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Materiaali Puu
Sukupuolten Unisex
Varoitus don't syödä
Asteikko 1
Ikäryhmä 2-4 Vuotta> 3 vuotta vanha
Tyyppi Valmiiden Tuotteiden
Malli Numero n0012

Kirjoita arvostelu

1:12 Nukkekoti, Miniatyyri DIY rakennusmateriaali Puu Ovi 6-Paneeli sisustus

1:12 Nukkekoti, Miniatyyri DIY rakennusmateriaali Puu Ovi 6-Paneeli sisustus

Koko: Pituus 9.2 * leveys 1,3 * korkeus 18.7 materiaali:puu väri:kuten näytä pakkaus:1kpl tutustu pienoiskoossa cove ja kruunu laudaksi, ikkuna ja ovi leikata,tuoli rautatie,ridge korkit,lattia, konsoleita,corner post & edge laudaksi, wainscoting,jalkalistat,Muoti Nukkekoti leikata,pienoismalli,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!