Tuoteryhmä

Close Call-by Rick Lax-magic

Uusi

€2.93

Varastossa

Asiasanat: magic poskipuna, Magic, magic palo, Halvat magic poskipuna, Korkea Laatu magic, Kiina magic palo Toimittajat.

Olet juhlissa. Olet töissä. Olet koulussa. Minne tahansa.

Joku sanoo, "Tehdä temppu."

Ja sinulla ei ole MITÄÄN. NOLLA.

Joten, mitä teet?

NYT. TEE JOTAIN. MENNÄ.

Se on paljon paineita, vai mitä? Mutta se tapahtuu. Kun ihmiset tietävät, että voit tehdä magiaa, he aikovat haluavat nähdä tempun. Ja he eivät ymmärrä, että et tarvitse kortteja tai gimmicked kolikoita tehdä temppu tapahtua.

No, nyt sinun ei tarvitse. LÄHELLÄ on mindreading ihme, että voit SUORITTAA KLO HETKEN VAROITUSAJALLA. Vain napata kynän ja paperia—SE ON siinä. Se on kaikki mitä tarvitset HÄMMÄSTYTTÄÄ ryhmä ystäviä, ja todistaa heille, että olet MESTARI—taikuri, joka voi tehdä henkistä ihmeitä tapahtua MILLOIN TAHANSA.

Ja Lähellä on enemmän kuin vain 'temppu'—se on TÄYDELLINEN RUTIINI bittiä huumoria, bits vika—no, yksi vähän NÄYTTÄÄ siltä, ENSI—ja sitten, lopulta, JÄRKYTTÄVÄ ENNUSTUS...ETTÄ ON KÄDET KOKO AJAN. Ei voimat, ei hauska liikkuu, toimii joka kerta.

ERITYINEN HUOMAUTUS

Close Call perustuu nerokas periaate opin keskellä Mark Elsdon on 4,5 tunnin Penguin Live-Luento, jonka voit tarkistaa TÄÄLTÄ.

Luento oli TÄYNNÄ uskomatonta, käytännöllinen materiaali. Mutta siellä oli YKSI HETKI, joka sai koko yleisön tehdä KAKSINKERTAINEN OTTAA. Se oli nopea, näppärä idea, että käytetään täällä, Mark lupaa. Olen kehittänyt tämä hetki, koko temppu ja koko rutiini—yksi, joka täysin kätkee Merkki on ydin menetelmä. Mutta minun pitäisi sanoa, jos ostat Lähellä ja rakastan sitä yhtä paljon kuin minä, sinun pitäisi ottaa vakavasti tarkastella Markuksen koko luento, joka on täynnä vapaa helmiä, kuten tämä.

Erityiset Kiitokset: Mark Elsdon, Michael Murray, Bruce Bernstein, Ted Karmilovich, Wayne Dobson Jake Roeber, Hullussa, Nick Diffatte, Ryan & AmberLynn, Greg Dow ja Justin Flom.

-Rick Lax

Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakkauksen Paino 0.01kg (0.02lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaali metalli
Tyyppi Kortti
Sukupuolten Unisex
Suorituskyvyn Muodossa Close-up-Taikuutta
Ominaisuudet Kelluva,Vilkkuu,Nouseva,Katoaa,Oppia,Dvd,Helppo Tehdä,Aloittelija,Ammattilainen,Taikureita,Katu -, Näyttämö -
väri Punainen
Malli Numero Viisi tuhatta viisisataa viisikymmentä viisi
On Ohjeet Mukana Kyllä
Ikäryhmä Aikuisia
Koko One Size

Kirjoita arvostelu

Close Call-by Rick Lax-magic

Close Call-by Rick Lax-magic

Olet juhlissa. Olet töissä. Olet koulussa. Minne tahansa. Joku sanoo, Tehdä temppu. Ja sinulla ei ole MITÄÄN. NOLLA. Joten, mitä teet? NYT. TEE JOTAIN. MENNÄ. Se on paljon paineita, vai mitä? Mutta se tapahtuu. Kun ihmiset tietävät,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!