Tuoteryhmä

SAIRAS Ponta Smithin Opetus & 6 Kolikoita Set / close-up vaiheessa street kelluva magic temppuja tuotteiden lelut

Uusi

€7.32

Varastossa

Asiasanat: tuotanto intercom, leluja vauva pojat, lelu mars, Halpa tuotanto intercom, Korkea Laatu leluja vauva pojat, Kiinan lelu mars Toimittajat.

Nyt 6kpl 10%alennus

Paketti sisältää:

5 x Morgan Dollarin Kolikoita

1 x Vanha Kiinalainen Kolikko

1 x Opetusta KUVAUS

Tämä on kolikon magic-video, joka keräsi niin paljon maanalainen buzz että se ei ole vain murtaa-se räjähti päälle maaginen kohtaus.

Ponta Smith, nouseva tunne close-up magic-Osaka, Japani, on täällä nostaa rimaa maailmassa kolikon käsittely. Hän tekee kolikoita sujuvasti kadota, ilmestyä uudelleen ja muuttaa silmiesi edessä katsojan nenään. Hänen tehokas, tyylikäs liikkuu tehdä metalli näyttää höyry.

Visuaalinen, ei-talk opetus tekee kaiken helppo oppia mikä tahansa kieli. Kaikki improvisoitu. Ei gaffs tarpeen. Sairas ei ole aloittelija video, mutta taikureita perehtynyt perus kolikon tontteja voi laittaa tämä töihin

Merenkulku-Ja Käsittelykulut:

Tilaukset ovat yleensä lähetetty pois sisällä 1-7 arkipäivän kuluessa vahvistuksen maksun kautta Kiinaan Post Lentopostina . Se kestää noin 10-60 päivää saapua sijainnista riippuen. Todellinen transit-aika voi vaihdella ja on parhaiten arvioidut mutta ei ole taattu. Jos et voi saada postitse sen jälkeen, kun 30 päivää siitä, kun olemme lähettäneet sinulle , ota meihin yhteyttä suoraan . Emme olisi sinua ratkaisemaan se. Luota meihin, voimme tarjota parasta palvelua rehellinen asenne. Ostajat tarvitse maksaa S&h jälleen reshipping kohde (paitsi väärin ostajan osoite on kirjoittanut meille) Lempeä Muistutus: älä muista jättää meille POSITIIVISTA PALAUTETTA JA KAIKKI VIIDEN TÄHDEN KORKO, jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ja palveluita. Ja olemme iloisia jätä positiivista palautetta liian! Kuitenkin milloin tahansa, jos et ole tyytyväinen ostokseesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä TradeManager viestejä, ja me vastaamme ongelmat mahdollisimman pian! Positiivisia Palautteita ja Kaikki Viiden Tähden Korko on meille erittäin tärkeää, ota ylimääräistä huomioita ennen kuin jätät meille, neutraali tai negatiivinen palaute. Emme voi aina ratkaista ongelmia sovinnollisesti tavalla yksityisesti. Kiitos!!! Anteeksi ,Nyt Kiina Custom turvatarkastuksen voi siirtää DVD: lle,joten nyt emme voi julkaista DVD: n ulko -, antaa sinulle ohjeita online Shipping & Handling: Tilaukset yleensä lähetetty pois sisällä 1-7 työpäivää, kun maksun vahvistus. Talouden air mail on hyvin hidasta, ja ehkä menetetty postitse ,jos et välitä siitä , älä valita Kiina Post Lentopostina tai Consultor.news Standard Shipping. Se kestää noin 10-60 päivää saapua sijainnista riippuen. Todellinen transit-aika voi vaihdella ja on parhaiten arvioidut mutta ei ole taattu. Jos et voi saada postitse sen jälkeen, kun 60 päivän kuluessa siitä päivästä, me lähetetään sinulle ,voit avata riita täyden hyvityksen sinulle(paitsi talouden air mail). Luota meihin, voimme tarjota parasta palvelua rehellinen asenne. Ostajat tarvitse maksaa Toimituskulut jälleen reshipping kohde (paitsi väärin ostajan osoite on kirjoittanut meille) Lempeä Muistutus: älä muista jättää meille POSITIIVISTA PALAUTETTA JA KAIKKI VIIDEN TÄHDEN KORKO, jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ja palveluita. Ja olemme iloisia jätä positiivista palautetta liian! Jos et ole tyytyväinen ostokseesi,OTA meihin yhteyttä ensin, ja me vastaamme ongelmat mahdollisimman pian! Positiivisia Palautteita ja Kaikki Viiden Tähden Korko on meille erittäin tärkeää, ota yhteyttä ratkaista ongelman ennen kuin jättää meille neutraali tai negatiivinen palaute. Emme voi aina ratkaista ongelmia sovinnollisesti tavalla yksityisesti. Kiitos!!!

Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 9cm x 2cm x 3cm (3.54in x 0.79in x 1.18in)
Ikäryhmä 8-11 Vuotta,12-15 Vuotta
Varoitus kuten kikka ja verkko-opetusta
Ominaisuudet Aloittelija,Katu -, Ammatillinen,Helppo Tehdä
Malli Numero kuten kikka ja verkko-opetusta
Mitat
Suorituskyvyn Muodossa Close-up-Taikuutta
Tuotteen Koodi
Sukupuolten Unisex
Paino (kg)
Tyyppi kolikon
On Ohjeet Mukana Kyllä
Tuotemerkki Hexahedron Magic
Koko One Size
Luokat
Materiaali metalli

Kirjoita arvostelu

SAIRAS Ponta Smithin Opetus & 6 Kolikoita Set / close-up vaiheessa street kelluva magic temppuja tuotteiden lelut

SAIRAS Ponta Smithin Opetus & 6 Kolikoita Set / close-up vaiheessa street kelluva magic temppuja tuotteiden lelut

Nyt 6kpl 10%alennus Paketti sisältää: 5 x Morgan Dollarin Kolikoita 1 x Vanha Kiinalainen Kolikko 1 x Opetusta KUVAUS Tämä on kolikon magic-video, joka keräsi niin paljon maanalainen buzz että se ei ole vain murtaa-se räjähti päälle

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!