Tuoteryhmä

Mideer Uudelleenkäytettäviä Tarroja Peli Pad Kokoelma Takertua Tyyli Leluja Lapsille Pojan Lahja Sähköstaattinen Irrotettava tausta kohtauksia

Uusi

€10.68

€17.50

-38 %

Varastossa

Asiasanat: Tarra Lelu, uudelleenkäytettäviä tarra pad, tarra kohtauksia, Halpa lelu tarra, Korkea Laatu uudelleenkäytettäviä tarra pad, Kiina tarra kohtauksia Toimittajat.

Mideer Uudelleenkäytettäviä Tarra Pad Kokoelma Tuotteen Tiedot: Materiaali: PVC Koko: 13.5 x 9,5 tuumaa Suositeltu ikä: 2-6 vuotta Ominaisuudet: erittäin suuri tarra-toimintaa pad Sisältää 4 värikkäitä taustoja ja 110+ kiinni-tyyli, repositionable tarroja Irrotettava tausta kohtauksia, Aseta tarroja uudestaan ja uudestaan Edistää hienomotoriikka ja luovaa leikkiä Luonnon Eläinten Kuljetus Hauskaa Elämää Humanististen Vedenpitävä / Läpinäkyvä Tausta / Flexibile

1. Siellä saattaa olla hieman väriä ero johtuu näytön/näytön asetukset-tietokoneita tai muita elektronisia laitteita.

2. Kanssa ero mittausmenetelmä, sallikaa 1-3cm koko poikkeama (1cm=0.39 inch). Kiitos ymmärrystä!!

Alipay, PayPal, Länsi-Unionin, TT ovat hyväksyttäviä täällä.Kaikki yleisimmät luottokortit ovat hyväksyttäviä kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Vain maksutavat hyväksytään mennessä Consultor.news alusta oli suojattu.

1. Ole hyvä ja vahvista shipping-OSOITE huolellisesti, kun asetat järjestyksessä(s). Tilatut tuotteet toimitetaan sisällä 3-4 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on vahvistettu, jonka alusta.

2. Ilmainen toimitus järjestyksessä(s) toimitetaan Kiina Postitse Air Mail, noin 18-25 arkipäivän kuluessa sen/niiden tapa. Tämä palvelu voisi olla seurata, mutta jos koko hinnoittelu tilaus on alle 5,00 dollaria, tämä palvelu ei VOI seurata.

3. Jos tulli-ilmoitus, Jumalan teko tai loma-aikoina, toimitusaika ehkä pidentää additional15-20 päivää. Ei vastuu on määrätty meille viivästys johtuu jostain edellä tilanteissa.

4. Jos et ole saanut kohteita, voit tilata after30 päivän kuluessa päivästä maksu, ota meihin yhteyttä. Saamme takaisin sinulle niin pian kuin mahdollista.

1. Jos saat viallisen tai väärän tuotteen, sinulla on jopa 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta pyytää palautusta tai vaihda uuteen.

2. Jos tuote ei vastaa odotuksia, ota meihin yhteyttä kautta Trade Manager, sähköpostitse tai Jätä Viesti. Me vastaamme niin pian kuin voimme.

Jos et ole 100% tyytyväinen item(s) sinun tilasi, voit palauttaa tai korvata sen/ne 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona kuitti, sekä seuraavia ehtoja:

1. Että kohde(s) on(ovat) käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä paketissa, ja

2. Että kulut tuotto - /vaihto on maksettava sinun.

Sinun viiden tähden palaute on erittäin tervetullutta, koska positiivinen palaute on meille todella tärkeää.

Jos sinulla on jokin kysely, ota meihin yhteyttä, me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota parempaa palvelua.

Paketin Koko 34cm x 25cm x 1cm (13.39in x 9.84in x 0.39in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
pituus 13.5 inches
korkeus 0,2 tuumaa
leveys 9.5 inches
Takuu no
Malli Numero MD1014
Halkaisija Mini
Tuotemerkki MiDeer
Ominaisuudet Uudelleenkäytettäviä
Paino Approx 150 g

Kirjoita arvostelu

Mideer Uudelleenkäytettäviä Tarroja Peli Pad Kokoelma Takertua Tyyli Leluja Lapsille Pojan Lahja Sähköstaattinen Irrotettava tausta kohtauksia

Mideer Uudelleenkäytettäviä Tarroja Peli Pad Kokoelma Takertua Tyyli Leluja Lapsille Pojan Lahja Sähköstaattinen Irrotettava tausta kohtauksia

Mideer Uudelleenkäytettäviä Tarra Pad Kokoelma Tuotteen Tiedot: Materiaali: PVC Koko: 13.5 x 9,5 tuumaa Suositeltu ikä: 2-6 vuotta Ominaisuudet: erittäin suuri tarra-toimintaa pad Sisältää 4 värikkäitä taustoja ja 110+ kiinni-tyyli, repositionable tarroja Irrotettava tausta

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!