Tuoteryhmä

Ganesh LED RGB-Touch pöytävalaisin Joulun Tunnelmaa 3D Night Light-Lampara Touch Lamppu

Uusi

€13.43

Varastossa

Asiasanat: touch lamppu, lamppu, lampara touch, Halpa touch lamppu, Korkea Laatu lamppu, Kiina lampara touch Toimittajat.

Ominaisuudet

-1. 7 Värin muutos: Punainen, Vihreä, Sininen, Keltainen, Syaani, Violetti, Valkoinen

-2. Touch-painike: Paina kerran, yksi väri valo, paina sitä uudelleen, se sammuu. Paina se kolmanneksi, toinen väri valo.

-3. Automaattisesti väri muuttuvassa tilassa. Paina kosketa-painiketta viimeinen väri, paina sitä uudelleen, automaattinen värinvaihto

tila toimii.

-4 .Valta sekä : USB-kaapeli(paketin mukana ), tai 3xAAA Paristo(paketti ei sisälly )

-5. voit yhdistää sen kodin pistorasiasta tai tietokoneen USB-porttiin

-6. Se voidaan laittaa makuuhuone, lasten huone, olohuone, baari, myymälä, kahvila, ravintola jne koriste-valo

Musta tulosta pohja

ORGAANINEN PLATIC, MUODIKAS JA KAUNIS, SISÄÄNRAKENNETTU LED-NAUHAT VALO,VALO, PUHDAS,

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Syvä edellisen light-teknologia

PLEKSI MATERIAALI,VAHVA VALONLÄPÄISY,LASERKAIVERRUS,

EDES VÄHÄN TARKKA, SELKEÄ RAKENNE

Jokainen lamppu on 7 yksittäinen väri valo ja valo, joka vilkkuu.

On epäilemättä totta, kiitosta,laatu.

Jos olen tehnyt tilauksen, voisitteko lähettää minulle kohde kuvia ilman vesileimaa? Tietenkin, Emme voi lähettää kohteen kuvia ilman vesileimaa, jos haluat, mutta sinun täytyy kertoa meille, kun tilauksen. Teet pudota merenkulku? Kyllä, Voimme tehdä pudota toimitus maailmanlaajuisesti sinulle, vain laittaa asiakkaat' - osoitteen, kun tilauksen. Täytyykö minun maksaa tuontitullit?

Se riippuu maan tuonti ja vienti politiikkaa, jos tariffi johti, se täytyy olla maksanut ostaja. Haluamme julistaa arvo on alhainen, voit maksaa hieman hintoja.

Kohteen toimitamme Kiina Postitse Tallennettujen Air Mail ilmainen tai Consultor.news standard shipping, ja se yleensä saapuu 15-26 työpäivää (ei sisällä viikonloppu-ja loma). Mutta joskus menee 25 - 30 päivää ja enemmän kauko-alueella. Eli riippuu tavaraliikenteen eri maissa. Tuemme myös seuraavat toimitustapa. Kansainväliset ostajat huomaa: a. Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan. b. Tarkista oman maiden tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa. Kaikki tuotteet toimitetaan ostajan Consultor.news-osoite. Ennen kuin maksat, varmista, että olet osoite Consultor.news vastaa osoite haluat meidän aluksen. Aluksen sisällä 1 arkipäivänä kun maksu suoritettu. Emme toimita viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Ostajat ovat vastuussa lisää COD-maksuja , ARVONLISÄVEROA, tullimaksuja, ja Velvollisuus tuonti (jos sellainen on). Meillä on käsi paketissa niin pian kuin posible, joten varmista, että kirjoitat oikean maksu-ja toimitustiedot ennen tarkkailun. Kun maksu on suoritettu, emme aio hyväksyä enempää muutoksia järjestyksessä. Palautukset annetaan vain, jos kohde DOA ja ei voi korvata kautta ESCROW. Jos näin on, Ota meihin yhteyttä, 5 päivän kuluessa, koska voit saada kohteen ja ja palaa meille 30 päivän kuluessa toimituspäivästä vaihtoa tai palautusta. Palauta postikuluja on vastuu ostajalle, ellei palautus on seurausta meidän virhe. Ja kaikki EI - myyjä virhe palaa palautukseen sovelletaan 20 prosentin uudelleen sileää maksu. Jos sinun tarvitsee palauttaa, ole hyvä ja ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun, kerro meille yksityiskohtaiset ongelma ja lähetä meille joitakin kuvia vahvistusta.

Me vain hyväksyä maksun kautta Escrow-lta Consultor.news nimeltä Alipay. Kaikki yleisimmät luotto-kortti hyväksytään kautta turvallinen maksu Escrow. Kuten, luottokortti, pankkisiirto, Western Union, ja niin edelleen. Varmista, että vahvista tilaus, kun voit vastaanottaa kohteita hyvässä kunnossa, koska kun laitat tilauksen rahasi, on siirtää osaksi Escrow, ei meidän tilille. Olemme verkkokauppa, joka palaute on meille erittäin tärkeää. Arvostamme positiivista palautetta, kun vahvistanut tilauksesi. Pyrimme tähden palvelua ja haluan, että olet onnellinen. Jos et ole tyydyttää meidän tuotetta tai palvelua, ota meihin yhteyttä ensinnäkin& nbsp;ennen kuin avaa riita. Uskomme, että kaikki asiakkaat ovat kind hearted, ja kaikki ongelma voidaan ratkaista nojalla hyvä viestintä. Luota meihin!

Paketin Koko 40cm x 30cm x 1cm (15.75in x 11.81in x 0.39in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Teho 0-5W
Ei Paristoja Tarvita No
Jännite 5V
Tyyppi Tunnelma
On Sipulit Mukana Kyllä
Valonlähde LED-Lamput
Rungon Materiaali ABS
Kohteen Tyyppi Yöllä Valot
On Paristot Mukana No
Emitting Väri Vaihteleva
Sähköntuotanto kytkin
Akun Tyyppi A
Käyttö Loma
Tuotemerkki FULLOSUN
Sertifiointi CE,RoHS
Malli Numero FS-3106
Muoto Kuva
Virtalähde DC Ladattava Akku,AC

Kirjoita arvostelu

Ganesh LED RGB-Touch pöytävalaisin Joulun Tunnelmaa 3D Night Light-Lampara Touch Lamppu

Ganesh LED RGB-Touch pöytävalaisin Joulun Tunnelmaa 3D Night Light-Lampara Touch Lamppu

Ominaisuudet -1. 7 Värin muutos: Punainen, Vihreä, Sininen, Keltainen, Syaani, Violetti, Valkoinen -2. Touch-painike: Paina kerran, yksi väri valo, paina sitä uudelleen, se sammuu. Paina se kolmanneksi, toinen väri valo. -3. Automaattisesti väri muuttuvassa

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!