Tuoteryhmä

JEXXI korkea Laatu Tukku Muoti Korut CZ Crystal Vanne Korvakorut Korva Nastat Naisten Osapuolen Lisävarusteet Ilmainen Toimitus

Uusi

€2.06

€3.27

-37 %

Varastossa

Asiasanat: Muoti Vanne Korvakorut, Vanne Korvakorut, tukku-vanne korvakorut, Halvat muoti vanne korvakorut, Laadukas vanne korvakorut, Kiina tukku vanne korvakorut Toimittajiin.

1. Koko maksu on tehtävä 15 päivän kuluessa tilauksen.

2. Ostaja on vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa.Toimitus ja luovuttaminen

Ilmainen Toimitus! Seuranta-Numero lähetetään sähköpostiisi tai voit saada sen Consultor.news jälkeen sinun tilaukset toimitetaan. Ota meihin yhteyttä, jos et ole saanut Seuranta Numeber 7 päivän kuluessa, joka vahvistaa maksun.

Operaattorin Nimi

Arvioitu Toimitusaika USA(työpäivää)

EMS

5-13 päivää

DHL

2-8 päivää

UPS

2-8 päivää

FedEx

2-8 päivää

Epacket

6-18 päivää (paitsi sesonkien)

Kiina Post Air Mail

15~40 päivää(paitsi sesonkien)

Hongkong Post Air Mail

12~35 päivää(paitsi sesonkien)

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita kohteita parhaat palvelut, se on tervetullutta, jos jätät oman positiivista palautetta. Jos et ole täysin tyytyväinen, ota antaa meille mahdollisuuden ratkaista ongelman ennen kuin sinun jättää negatiivista palautetta tai avaa disput .

Kiitos erittäin paljon.

Palaa Ehdot

Voit palauttaa tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa 2 päivän sisällä saatuaan jos et ole tyytyväinen siihen. Hyvitämme sinulle tai lähettää korvaavan sinulle vajaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet palautetut kohde sinulle. Myyjä ei ole vastuussa postikulut palauttaa kohteita. Hyvitämme sinulle tuotteen hinta miinus postikulut.

Kiina Yiwu Loistaa Korut Co., Ltd on ammatillinen koruja yritys, Yiwu, joka on kuuluisa raaka-aineiden markkinoilla. Koska valmistaja ja tukkuliike erilaisia koruja( muoti korut tukku -, hopea koruja tukku ) ja muita sisustus, me varmista, Edulliset hinnat base korkean laadun. Toivotan teille nautinnollista ostaa!

Yhteystietosi Meille tietoja lisätään tänne. Voit luoda Yhteyttä, kohta osana Myyjän Tiedot Myyjältä Tiedot-sivun kohdassa Profiilit-Välilehti. Luomisen jälkeen myyjän tiedot, voit valita sen mukaan listalle lister sivu, seuraava malli valinta. Jos sinulla ei ole Yhteyttä Meille tietoja, tämä osio poistetaan mallista.

Paketin Koko 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.025kg (0.06lb.)
Yksikkö Tyyppi Pari
Sukupuolten Naiset
Hieno tai Fashion muoti
Metallit Tyyppi hopea
Kohteen Tyyppi Korvakorut
Muoto\kuvio Pyöreä
Malli Numero E11601
Materiaali hopea
Korvakoru Tyyppi Vanne Korvakorut
Tyyli Trendikäs
Tuotemerkki JEXXI

Kirjoita arvostelu

JEXXI korkea Laatu Tukku Muoti Korut CZ Crystal Vanne Korvakorut Korva Nastat Naisten Osapuolen Lisävarusteet Ilmainen Toimitus

JEXXI korkea Laatu Tukku Muoti Korut CZ Crystal Vanne Korvakorut Korva Nastat Naisten Osapuolen Lisävarusteet Ilmainen Toimitus

1. Koko maksu on tehtävä 15 päivän kuluessa tilauksen. 2. Ostaja on vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa.Toimitus ja luovuttaminen Ilmainen Toimitus! Seuranta-Numero lähetetään sähköpostiisi tai voit saada sen Consultor.news jälkeen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!